Idyllic 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Idyllic

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Vixenflare
Member
Idyllic D17e377796fa9b667dd3310d700eb379
Sanne
43
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Vixenflare
BerichtOnderwerp: Idyllic   Idyllic Icon_minitimeza 14 dec 2019 - 17:38

Eigenlijk bleef Vixenflare normaal uit de buurt van Fourtree's, het was dan ook niet echt een plek waar je als Warrior buiten de Gathering om zou komen. Toch besloot ze vandaag om een kijkje te nemen bij de vier grote bomen die het samenkomen van alle territoria representeerde. Op haar hoedde sloop ze langs de grote rotsblokken die normaalgesproken door de clanleiders bezet waren. De mengeling van geuren maakte haar een beetje duizelig, maar een scherpe geur viel haar direct op. De zon scheen mager wat maakte dat er patronen op de grond ontstonden die bewogen met het ritme van de bladeren. Dat maakte het lastig voor Vixen om een eventuele kat te spotten. "Hallo?" Miauwde ze vragend, oplettend om zich heen kijkend.
{Prairiefox}
Terug naar boven Ga naar beneden
Prairiefox
Member
Idyllic 0e6b1c33a56997a1ebb6f9d6c95ceb72
loïs
70
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♡ 26 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Prairiefox
BerichtOnderwerp: Re: Idyllic   Idyllic Icon_minitimema 16 dec 2019 - 13:06

Dancing to a melody
Facing it with clarity ♡

Prairie vond fourtrees wel een leuk gebied. Het werd gekenmerkt door vrede en hoewel ze wel van haar plagerijtjes hield van tijd tot tijd, was vrede een belangrijk ideaal voor haar. Ze had geen hekel aan de andere clans, maar kon ze wel herkennen als haar vijand als het nodig was. Liever had ze echter dat dat niet hoefde. Vandaar dat dit gebied haar wel aansprak. Tussen de vier grote bomen was eigenlijk altijd vrede, zelfs al ontmoette je elkaar buiten de afgesproken vredetijden. Het was een soort onuitgesproken, respectvolle rede. Prairiefox spotte een andere kat. Ze zette een charmante glimlach op toen de ander haar begroette met een verwarde hallo. "Hallo!" sprak ze met een wuif van haar staart.
Terug naar boven Ga naar beneden
Vixenflare
Member
Idyllic D17e377796fa9b667dd3310d700eb379
Sanne
43
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Vixenflare
BerichtOnderwerp: Re: Idyllic   Idyllic Icon_minitimema 16 dec 2019 - 15:20


Haar waakzame houding verdween als sneeuw voor de zon toen Vixenflare de toon van de poes hoorde. Ze werd omringd door de geur van RiverClan, dat naar haar idee altijd een vissig luchtje met zich meebracht. Vixen grijnsde licht om haar eigen gedachte, maar liet haar ambere ogen snel weer naar de andere kat glijden. Deze had haar vriendelijk begroet, er was dan ook geen reden om het gesprek een naar randje te geven. "Hi," murmelde Vixen nogmaals, terwijl ze de clankat in haar opnam. Ze had een gevlekte pels met helder blauwe ogen, onverschillig merkte Vixen op dat ze knap was. Voor een RiverClanner natuurlijk.  Dat scheen de poes zelf ook te weten. "Wat brengt jou hier?" Besloot Vixenflare te vragen, het kwam maar een beetje onwennig uit haar keel. Ze had nog nooit echt normaal met een andere clankat gesproken buiten de gathering om.
Terug naar boven Ga naar beneden
Prairiefox
Member
Idyllic 0e6b1c33a56997a1ebb6f9d6c95ceb72
loïs
70
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♡ 26 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Prairiefox
BerichtOnderwerp: Re: Idyllic   Idyllic Icon_minitimema 30 dec 2019 - 13:58

Wat was het leuk om te zien dat de andere kat wat zenuwachtig was, of niet helemaal in haar element in ieder geval. Prairie trippelde wat dichter naar de ander toe, en beantwoorde toen de vraag die haar gesteld was. Waarom ze hier was? Nou, 'Omdat het hier zo vredig is,' beantwoordde ze met een genietende glimlach terwijl haar blik naar boven gleed, naar het waterige zonnetje dat door de kale bomen heen scheen. De herfst had goed zijn werk gedaan en alle blaadjes waren op de grond gevallen. Bijna alle blaadjes waren ook al vertrapt of weg geregend, maar her en der waren er nog mooie opvallende oranje of rode blaadjes, die bij zowel haar als de ander haar vacht mooi matchten. 'Mag ik vragen hoe je heet, Shadowclanner? Anders is je benaming zo onpersoonlijk,"
Terug naar boven Ga naar beneden
Vixenflare
Member
Idyllic D17e377796fa9b667dd3310d700eb379
Sanne
43
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Vixenflare
BerichtOnderwerp: Re: Idyllic   Idyllic Icon_minitimewo 1 jan 2020 - 13:33

Vixenflare moest een beetje wennen aan de flair die om de poes heen hing. Ze werd er eigenlijk een beetje verlegen van. Een kleine glimlach sierde haar lippen, de energie van de RiverClanner werkte aanstekelijk maar ze wist zich nog steeds niet echt een houding te geven. De calico poes merkte op dat het vredig was, en Vixen beaamde dat in haar hoofd. Vervolgens werd er gevraagd naar een naam en Vixen aarzelde nog even voor ze sprak. "Mijn naam is Vixenflare," miauwde ze vervolgens vriendelijk. Haar stem klonk een beetje sukkelig waardoor ze zichzelf mentaal een klap voor haar kop verkocht. "En die van jou?" Herpakte ze zich.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Idyllic
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: