[OPEN] Don't give up on me 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [OPEN] Don't give up on me

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Jaytail
Member
[OPEN] Don't give up on me 29212360f5d5cb9449f5c5e71917c53f
Bo ~
3158
Actief
Just know that I'm fine. Even when I'm not fine, I'm really fine.

CAT'S PROFILE
Age: 69 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Jaytail
BerichtOnderwerp: [OPEN] Don't give up on me   [OPEN] Don't give up on me Icon_minitimedi 17 dec 2019 - 23:52

Hij tuurde naar de bomen. Die verdomde bomen. 'Vrede tussen de Clans'. Hij vond het verschrikkelijk. Na de reis, waar hij nog de oude Jay was en probeerde zijn kittens op te voeden als een alleenstaande vader. Waar hij niet carede om iemand anders dan zijn kittens die goed moesten opgroeien zonder hun echte moeder. Hij had niet eens de tijd gehad om zijn echte kittens te vertellen dat hij hun echte vader was en misschien was het ook maar goed om dat niet meer te gaan doen ook. Het zou meer problemen opleveren dan dat het iets goeds zou doen. Hij zuchtte even zachtjes, maar toch ietwat boos. Snowdrop had hier nog op de stenen gestaan als deputy van ThunderClan. Nu hadden ze Eveningglow. De naam alleen al liet hem woest worden. Hij vond het verschrikkelijk. Maar hoe zou ze nu op hem neerkijken, had ze zijn verandering gezien en was ze trots op de kater wie hij was geworden? Goed, hij was nog steeds niet perfect maar het leek toch maar te zijn dat hij niet kon stoppen met fouten maken. Dan kon hij beter fouten maken en zelfvertrouwen hebben in zichzelf in plaats van zichzelf weg duwen van de clan. Nee, hij was klaar daar mee. Minnow was een fout geweest, dat gaf hij toe, maar hij stond er tenminste en hij hielp zijn kittens ook nog steeds. Hij was geen slechte vader, daar was hij van overtuigd. Misschien wel voor zijn eerste nestje maar die liet hij gaan. Hij ademde diep in en uit om te kalmeren, voordat hij naar de stenen tuurde waar de leaders zouden staan. Waar hij zo Snowdrop weer kon inbeelden. Alles voor haar, zelfs nu nog. Alles was voor haar.


Note: Open voor iedereen!!! Voel je vrij om te joinen! <3
Terug naar boven Ga naar beneden
 
[OPEN] Don't give up on me
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: