Pino 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Pino

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Kazan
Member
Pino Dcda0bf76d58f537fc3b320629949707
dodo -again-
384
Actief
hold him gently in your hands. He has been cracked enough as it is, and his heart is more shattered than he leads on.

CAT'S PROFILE
Age: « 126 moons »
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Kazan
BerichtOnderwerp: Pino   Pino Icon_minitimedo 19 dec 2019 - 19:55

you're a weapon and weapons
don't weep
Zijn goudgekleurde ogen gleden over het stukje grond waar het veertje door de wind meegenomen werd. Het puntje van zijn staart begon fanatiek heen en weer te zwiepen en langzaam bracht hij zijn lichaam dichter naar de grond. De zon was al onder en er waren geen andere katten in de buurt dus hij kon zich wel heel eventjes laten gaan.

De volgende ochtend opende hij zijn ogen en zijn blik viel meteen op het veertje die hij de avond daarvoor met trots had gevangen. Even was hij bijna weer een kitten of een apprentice en daar kon hij zeker van genieten op zijn tijd. Met een zucht kwam hij zijn nest uit en pakte de veer voorzichtig in zijn bek, opzoek naar een kat die hij er misschien mee kom verblijden.

Al snel had hij iemand gevonden en met grote passen ging hij dan ook naar die kat toe. ”Goedemorgen, Gorsepaw” het kleine katertje voor zijn neus was de zoon van Stallionstar waardoor hij al snel een paar pluspunten bij de tabby gescoord had. ”Wat ben je aan het doen?” Vroeg hij waarna hij de blauw gekleurde veer op de grond voor zijn eigen poten neerlegde.

tag: gorsehorse


KAZAN
Terug naar boven Ga naar beneden
Gorsepaw
StarClan
Pino Unknown
Renske
538
Actief
⋆ Innocent people are not fools. They just think everyone has a heart ⋆

CAT'S PROFILE
Age: ▸ Died at 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Gorsepaw
BerichtOnderwerp: Re: Pino   Pino Icon_minitimeza 21 dec 2019 - 0:10


Gorsepaw was die ochtend al vroeg wakker geworden. Hij nam graag in de ochtend een momentje voor zichzelf, zijn ogen op de horizon en wachtend op de zonsopgang die de sterren uit de lucht zou verjagen. Deze ochtend was hij helaas niet zo spectaculair met een hemels kleurenpallet, maar de zon was toch weer opgekomen en hij was dankbaar. Maar het weer was guur en koud. Maar deze ochtend was hij niet alleen. Hij was zijn pels aan het wassen, toen een gestreepte kater op hem af kwam. Een beetje verrast keek hij op naar de kater waarmee hij nog nooit eerder had gesproken, maar kennelijk was hij ook een ochtendpersoon. ‘Goedemorgen, meneer,’ antwoordde hij beleefd de grote kater. Stagstorm, een al veel oudere kater. Maar hij was vast ook wel aardig. Gorsepaw besloot dat hij maar optimistisch moest zijn. Maar wat opviel was een prachtige, blauwe veer voor zijn poten. Gorsepaw niet nieuwsgierige ogen gingen al meer naar de veer, dan naar de kater die met hem sprak. Maar toen hij hem iets vroeg keek hij weer op. ‘Nou, uh, ik maak me klaar voor de dag. Ik wil wel netjes zijn als Amberstorm me op komt halen.’ Nog steeds voelde hij zich nog niet helemaal op zijn gemak bij Falconpaws moeder die zijn mentor was. Falconpaw was zelfs nu zijn broer geworden, voor zover dat kon. Mama was nu ook Falconpaws mama. Gorsepaw begreep nog niet helemaal waarom, maar dat maakte hem alleen nog maar ongemakkelijker bij de deputy. Hij was dolblij dat Falconpaw, zijn beste vriend, nu ook eens zijn broer was geworden. Maar het was misschien niet leuk voor Amberstorm. Oh, misschien dacht hij er ook teveel over na. Maar hij probeerde de gedachte te verzetten en keek weer naar de veer. ‘Wat doet u met die veer, meneer?’ vroeg hij toen toch voorzichtig. Hij was wel een beetje benieuwd.Pino Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Kazan
Member
Pino Dcda0bf76d58f537fc3b320629949707
dodo -again-
384
Actief
hold him gently in your hands. He has been cracked enough as it is, and his heart is more shattered than he leads on.

CAT'S PROFILE
Age: « 126 moons »
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Kazan
BerichtOnderwerp: Re: Pino   Pino Icon_minitimeza 21 dec 2019 - 0:40

you're a weapon and weapons
don't weep
Helaas waren sommige zonsopkomsten niet so spectaculair als de andere, maar als ze elkaar elke ochtend weer moesten overtreffen zouden ze het ook zwaar moeten hebben. Hij kon zeker genieten van een mooie zonsopkomst of een mooie zonsondergang, maar sommige dagen waren door omstandigheden ook minder mooi, dus misschien probeerde de zon wel gewoon rekening met sommige katten te houden. ”Goedemorgen meneer” antwoordde de apprentice beleefd en een kleine bijna onopvallende glimlach speelde op het gezicht van Stagstorm. Er waren niet veel dingen die hem deden glimlachen, laat staan lachen, maar het katertje had blijkbaar dat effect op hem. Net zoals zijn vader. Het veertje had hij onder zijn teentje tegen de grond geduwd om er zeker van te zijn dat ze niet nog op veertjesjacht moesten straks, al zou hij dat misschien niet eens zo erg vinden. ”Nou, uh, ik maak me klaar voor de dag. Ik wil wel netjes zijn als Amberstorm me komt ophalen.” Stag had zijn blik op het veertje al lang gezien, maar als de gevlekte kat er niet naar zou vragen zou hij er ook niet over beginnen en hem weer mee terug nemen. ”Ah, dat is waar ook. Amberstorm is nu je mentor” hoewel hij nooit met de kleine kat voor zijn neus had gesproken had hij altijd naar hun gevraagd als hij in gesprek was met Stallionstar. ”Als ze gemeen doet krijgt ze gewoon geen mooie veertjes” fluisterde hij daarna alsof het één of ander super belangrijk geheim was en knipoogde naar Gorsepaw. ”Wat doet u met die veer, meneer?” Uiteindelijk had hij toch de vraag gesteld waarvan Stagstorm hem vele malen eerder had verwacht. Even liet hij zijn blik afglijden naar de veer en keek daarna weer naar de apprentice. ”Ik zocht eigenlijk iemand die goed voor dit veertje wilt zorgen, hij is namelijk zijn vogel kwijt en hij heeft de liefde van een lieve apprentice nodig. Iemand zie zijn vogeltje wilt zijn”

tag: gorsehorse


KAZAN
Terug naar boven Ga naar beneden
Gorsepaw
StarClan
Pino Unknown
Renske
538
Actief
⋆ Innocent people are not fools. They just think everyone has a heart ⋆

CAT'S PROFILE
Age: ▸ Died at 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Gorsepaw
BerichtOnderwerp: Re: Pino   Pino Icon_minitimeza 21 dec 2019 - 0:50

Gorsepaw keek met voorzichtig vrolijke ogen naar de meneer. Hij leek best aardig. Hij had in elk geval een lachje op zijn snuit. Dus kneep Gorsepaw zijn oogjes een beetje dicht toen hij breed glimlachte. Maar toen de kater weer begon met spreken vond hij hem toch een beetje apart. Het leek alsof hij meer tegen zichzelf sprak dan tegen hem. Maar hij knikte toen hij beaamde dat Amberstorm zijn mentor was. Dat klopte inderdaad! Gorsepaw wist dat hij dankbaar moest zijn met een deputy als mentor. Met überhaupt een mentor die bereid was hem alles te leren! Maar toch. Stagstorm begon al te praten dat als ze gemeen was dat ze geen veren kreeg. Gorsepaw schudde vlug zijn kop. ‘Oh nee hoor, ze is niet gemeen hoor! miauwde hij vlug. Hij wilde niet dat iemand hoorde dat iemand zei dat Amberstorm gemeen was. Want dat was ze toch niet echt. Nog niet in elk geval. Gelukkig ging het gesprek al snel naar de prachtige veer aan Stagstorm zijn poten. Hij had alweer een beetje een vreemd verhaal. Maar Gorsepaw wilde stiekem de veer wel hebben. Hij kon in zijn nest liggen, dan was ook zijn nest toch een beetje versierd. Of hij kon hem aan Heatpaw geven. ‘Ik wil wel voor de veer zorgen,’ miauwde Gorsepaw toen verlegen. Hij stond meestal niet te springen om iets te doen, maar Gorsepaw dacht dat hij wel goed voor de veer zou kunnen zorgen. Hij zou goed op hem kunnen passen! ‘Als dat mag,’ voegde hij er toen toch snel aan toe toen hij in de gouden ogen van de kater voor hem keek.Pino Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Kazan
Member
Pino Dcda0bf76d58f537fc3b320629949707
dodo -again-
384
Actief
hold him gently in your hands. He has been cracked enough as it is, and his heart is more shattered than he leads on.

CAT'S PROFILE
Age: « 126 moons »
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Kazan
BerichtOnderwerp: Re: Pino   Pino Icon_minitimedi 24 dec 2019 - 19:25

you're a weapon and weapons
don't weep
”Oh nee hoor ze is niet gemeen hoor!” Miauwde het katertje vlug en Stagstorm haalde zijn schouders op. ”Oké dan” bromde de gestreepte warrior naar de apprentice en liet zijn blik na zijn verhaal over de veer hier weer naar af glijden. Het veertje had hij gewoon gevangen omdat hij in een rare bui was en het veertje was hiervan het slachtoffer geworden. Hij had hem niet gesloopt, alleen losgelaten zodat de wind hem weer kon meenemen en hij hem weer kon vangen. ”Ik wil wel voor de veer zorgen,” miauwde Gorsepaw verlegen en Stagstorm knikte. Dat hoopte hij al en met de verhalen die hij over het katertje had gehoord kon hij zich eigenlijk geen antwoord voorstellen. ”Als dat mag” voegde hij er nog snel aan toe voordat de warrior kon reageren. ”Als je er maar heel goed voor zorgt dan mag hey”


tag: gorsehorse


KAZAN
Terug naar boven Ga naar beneden
Gorsepaw
StarClan
Pino Unknown
Renske
538
Actief
⋆ Innocent people are not fools. They just think everyone has a heart ⋆

CAT'S PROFILE
Age: ▸ Died at 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Gorsepaw
BerichtOnderwerp: Re: Pino   Pino Icon_minitimema 30 dec 2019 - 0:04

Gorsepaw vond de kater een beetje vreemd. Maar hij vond het wel lief dat hij de mooie blauwe veer aan hem wilde geven. Uiteindelijk mocht hij hem dan ook echt de zijne noemen. Zijn gezichtje begon te stralen. Deze veer was bijzonder! Die zou vast mooi in zijn verzameling passen. Niet dat hij een verzameling veren had, maar hij kon er altijd mee beginnen. ‘Dank u wel, Stagstorm!’ miauwde hij vrolijk. Hij liet zijn pootje voorzichtig over de veer gaan, met de haren mee die zijdezacht voelden. Hij zou hem in zijn nest kunnen steken! Of wat kon je nog meer met veren? Vast mooie kunstwerkjes maken. Dan moest hij nog even verzinnen. Maar hij ging er zeker goed voor zorgen. Maar.. nu had Stagstorm niets meer? Oh! Hij keek een beetje betrapt naar de kater aan. Hij wilde niet hebberig lijken! ‘Kan ik nog iets aan u geven? Voor de veer,’ miauwde hij toen vlug. Hij wilde het in ieder geval aanbieden. Hij wist niet vast, maar wat Stagstorm zou willen zou hij vast mogelijk kunnen maken.Pino Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Kazan
Member
Pino Dcda0bf76d58f537fc3b320629949707
dodo -again-
384
Actief
hold him gently in your hands. He has been cracked enough as it is, and his heart is more shattered than he leads on.

CAT'S PROFILE
Age: « 126 moons »
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Kazan
BerichtOnderwerp: Re: Pino   Pino Icon_minitimema 30 dec 2019 - 16:01

you're a weapon and weapons
don't weep

Misschien was het verhaal om de veer heen een beetje vreemd, maar hij kon hem toch moeilijk vertellen dat hij de veer in een gekke bui had gevangen en het stiekem een beetje zonde vond hem gewoon weg te gooien? De kater trok even met zijn oor. De veer was mooi en hem weer terug te gooien de heide op zou hem alleen maar verpesten, dus had hij besloten een juiste eigenaar voor de veer te zoeken en die had hij nu gevonden. Het kleine katertje bedankte hem voor de veer en liet zijn poot er even overheen gaan voordat hij vroeg of hij hem nog iets kon geven. Stagstorm schudde met zijn kop. ”Nee. Het is een cadeautje, daar kan je je nieuwe nest mee versieren” reageerde hij dan ook en knikte om zijn zegje daar meer power mee te geven.

tag: gorsehorse


KAZAN
Terug naar boven Ga naar beneden
Gorsepaw
StarClan
Pino Unknown
Renske
538
Actief
⋆ Innocent people are not fools. They just think everyone has a heart ⋆

CAT'S PROFILE
Age: ▸ Died at 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Gorsepaw
BerichtOnderwerp: Re: Pino   Pino Icon_minitimewo 1 jan 2020 - 23:52


Het maakte Gorsepaw nu niet meer uit dat deze kater een beetje vreemd was. Hij was aardig, hij had hem zomaar die mooie veer gegeven! Maar, waar kwam de veer eigenlijk vandaan? Van een prooi? Of vloog er ergens een mooie blauwe vogel die nu een veertje miste? Hij zou het wel jammer vinden als zo'n mooie vogel met zo'n mooi vederkleed gedood zou worden. Maar ja, ergens moesten ook de elders en de queens eten. Hij keek met dankbare ogen op naar de kater die zei dat hij de veer zomaar mocht houden. ‘Oh, wauw. Dankuwel Stagstorm, dat vind ik heel aardig,’ miauwde hij met een brede glimlach op zijn ogen. Hij keek nog een keer naar de mooie kleur blauw, waarna hij weer naar de kater opkeek. ‘Weet u toevallig ook van welke vogel deze veer is geweest?’ Gorsepaw was nu toch wel een beetje benieuwd. Hij zou de veer desondanks heel goed bewaren, want hij had hem nu heel lief gekregen.Pino Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Kazan
Member
Pino Dcda0bf76d58f537fc3b320629949707
dodo -again-
384
Actief
hold him gently in your hands. He has been cracked enough as it is, and his heart is more shattered than he leads on.

CAT'S PROFILE
Age: « 126 moons »
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Kazan
BerichtOnderwerp: Re: Pino   Pino Icon_minitimevr 10 jan 2020 - 22:17

you're a weapon and weapons
don't weep

De jonge apprentice bedankte hem voor de veer die hij gebracht had en Stagstorm haalde zijn schouders even op. "Weggooien is zonde" zei de kater met een zacht gebrom en kneedde even met zijn nagels in de grond. Hij was nooit erg goed geweest met kittens of katten in het algemeen, maar zo erg als het nu was was nieuw voor hem. Nu was het een kat waar hij nooit mee gesproken had en maakte dat de hele situatie natuurlijk ook niet heel veel beter voor hem. "Weet u toevallig ook van welke vogel deze veer is geweest?" Vroeg Gorsepaw hem toen en de gestreepte tom knikte. "Welke vogel denk je?" Hij wist niet zeker of hij zijn vogels al kende, maar als hij het voor zou zeggen zou daar ook niks leuks aan zijn, toch?

tag: gorsehorse


KAZAN
Terug naar boven Ga naar beneden
Gorsepaw
StarClan
Pino Unknown
Renske
538
Actief
⋆ Innocent people are not fools. They just think everyone has a heart ⋆

CAT'S PROFILE
Age: ▸ Died at 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Gorsepaw
BerichtOnderwerp: Re: Pino   Pino Icon_minitimema 20 jan 2020 - 0:28


Stagstorm was wel een aardige meneer, dat besloot Gorsepaw nu. Het was inderdaad zonde om het weg te gooien! Om het te begraven als botjes. Prachtige dingen hoorden bewaard te worden. Wie weet kon je er iemand gelukkig mee maken en dat was hij! Stagstorm leek een beetje ongemakkelijk, maar Gorsepaw probeerde hem te verzekeren dat hij echt super blij was met een grote glimlach. Uiteindelijk vroeg hij of hij wist welke vogel het was. Nou ja zeg, dat wist hij dus niet. Daarom vroeg hij het! Hij schudde zijn kopje. ‘Nee meneer, ik ken nog niet zoveel vogels. Helemaal geen blauwe!’ Hij had nog nooit een blauwde, gevederde vogel op de prooistapel gezien. Alleen bruine, grijze, zwarte en vogeltjes met mooie stippen of strepen in de vleugels. Blauw was compleet nieuw. Was het dan een zeldzame vogel? Was het dan wel goed om zo'n vogel te vangen? Net zoals ze niet zeldzame bloemen mochten plukken?Pino Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Kazan
Member
Pino Dcda0bf76d58f537fc3b320629949707
dodo -again-
384
Actief
hold him gently in your hands. He has been cracked enough as it is, and his heart is more shattered than he leads on.

CAT'S PROFILE
Age: « 126 moons »
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Kazan
BerichtOnderwerp: Re: Pino   Pino Icon_minitimewo 5 feb 2020 - 12:40

you're a weapon and weapons
don't weep

De vogel waarvan de veren kwamen was er eentje die de kater zelf altijd mooi vond. Ze waren een beigebruine kleur en op hun vleugels hadden ze lichtblauwe veren. "Nee meneer, ik ken nog niet zoveel vogels. Helemaal geen blauwe!" Vertelde het katertje nadat hij hem had gevraagd of hij enig idee had van welke vogel de veer zou kunnen zijn. Stagstorm knikte en liet zijn goud gekleurde ogen afglijden naar de veer tussen hun in. "Hij komt van een gaai "

tag: gorsehorse


KAZAN
Terug naar boven Ga naar beneden
Gorsepaw
StarClan
Pino Unknown
Renske
538
Actief
⋆ Innocent people are not fools. They just think everyone has a heart ⋆

CAT'S PROFILE
Age: ▸ Died at 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Gorsepaw
BerichtOnderwerp: Re: Pino   Pino Icon_minitimedo 6 feb 2020 - 23:18


Al snel kwam gelukkig antwoord op de vraag. Een gaai! Wow! Hij kon niet wachten om de vogel een keer in het echt te ontmoeten. Hij zou waarschijnlijk prachtig zijn. Gorsepaw snorde zachtjes en keek met een brede glimlach naar de robuuste kater. ‘Oh wauw, zo'n gaai is vast prachtig! Hopelijk kom ik een keertje eentje in het echt tegen,’ miauwde hij snorrend. Hoe moeilijk zou het moeten zijn om zo'n blauwe vogel te vinden. Hij streek zijn pootje liefkozend over de veer. Hij zou er zeker goed voor zorgen. Het zou vast zonde zijn om op zo'n mooie vogel te jagen. Maar hij twijfelde er niet over dat de meeste jagers niet keken hoe mooi een vogel was. Prooi was prooi en monden moesten gevoed worden. Hij zuchtte bij het idee dat het niet uitmaakte hoe prachtig iets was, alles kon stuk.
Pino Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Kazan
Member
Pino Dcda0bf76d58f537fc3b320629949707
dodo -again-
384
Actief
hold him gently in your hands. He has been cracked enough as it is, and his heart is more shattered than he leads on.

CAT'S PROFILE
Age: « 126 moons »
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Kazan
BerichtOnderwerp: Re: Pino   Pino Icon_minitimewo 11 maa 2020 - 12:07

you're a weapon and weapons
don't weep

"Oh wauw, zo'n gaai is vast prachtig! Hopelijk kom ik een keertje eentje in het echt tegen," bijna moest de gestreepte kater grinniken om zijn antwoord, maar hij had zich al snel weer herpakt. "Misschien kan je het aan je mentor vragen? En anders kunnen we altijd samen een keer naar een gaai zoeken" stelde hij toen voor met een schouderophaal. "Als je vader dat goed vind." Voegde hij er daarna aan toe, maar hij ging er niet van uit dat zijn mate er erg moeilijk over zou doen als hij zijn zoon mee zou vragen om vogels te gaan spotten of om te gaan jagen.

tag: gorsehorse


KAZAN
Terug naar boven Ga naar beneden
Gorsepaw
StarClan
Pino Unknown
Renske
538
Actief
⋆ Innocent people are not fools. They just think everyone has a heart ⋆

CAT'S PROFILE
Age: ▸ Died at 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Gorsepaw
BerichtOnderwerp: Re: Pino   Pino Icon_minitimema 16 maa 2020 - 23:46


Stagstorm kwam met allemaal voorstellen om misschien een gaai te gaan zoeken. Zijn mentor vragen? Het zou Amberstorm vast niet blij maken als hij aan kwam zetten met zo'n vraag. Nee, dat viel al af. Hij zou veel liever ja knikken op alles wat Amberstorm zei en zo goed mogelijk dat proberen te doen. Dat zou haar blij maken. Maar al snel stelde Stagstorm voor om samen te gaan, met zijn vaders goedkeuring. Wat een gekke vraag! ‘Natuurlijk mag dat, mijn vader bepaald niet met wie ik wel en niet dingen mag doen!’ Het kwam er een klein beetje opstandig uit, maar hij hoeft niet zijn vaders goedkeuring voor alles. Hij was inmiddels wel apprentice hoor! Als hij een gaai wilde zoeken, dan ging hij toch gewoon. Hij moest eerder aan Amberstorm vragen of hij een middag vrij mocht! ‘Ik zou heel graag eens met jou een gaai zoeken!’ zei hij toen met een brede glimlach.Pino Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Kazan
Member
Pino Dcda0bf76d58f537fc3b320629949707
dodo -again-
384
Actief
hold him gently in your hands. He has been cracked enough as it is, and his heart is more shattered than he leads on.

CAT'S PROFILE
Age: « 126 moons »
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Kazan
BerichtOnderwerp: Re: Pino   Pino Icon_minitimewo 18 maa 2020 - 18:02

you're a weapon and weapons
don't weep

Het feit dat het katertje tegenover hem geen idee had van de relatie tussen hem en zijn vader zorgde voor een knoop in zijn maag. De gevlekte kater maakte hem gelukkig, dat zeker, maar toen hij eindelijk zijn gevoelens tegenover hem geuit had was het net alsof er niks veranderd was. Stallionstar zat met zijn kop soms nog bij zijn oude mate, maar had hem ondertussen wel verteld dat hij van hem hield. Iets wat hij tot op de dag van vandaag alleen tegen een paar katten had gezegd, maar bij die katten was het anders. Ze waren familie. Stagstorm schudde even met zijn kop en keek weer naar de apprentice. Natuurlijk mag dat, mijn vader bepaald niet met wie ik wel en niet dingen mag doen!" Met een grijns op zijn snuit knikte hij. "Dat is zeker waar, Gorsepaw." Bromde de kater met een geamuseerde toon in zijn stem. Daarna vertelde het rood met witte katertje hem dat hij graag samen een gaai wilde zoeken. "Wil je anders nu gaaien zoeken?"

tag: gorsehorse


KAZAN
Terug naar boven Ga naar beneden
Gorsepaw
StarClan
Pino Unknown
Renske
538
Actief
⋆ Innocent people are not fools. They just think everyone has a heart ⋆

CAT'S PROFILE
Age: ▸ Died at 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Gorsepaw
BerichtOnderwerp: Re: Pino   Pino Icon_minitimedo 2 apr 2020 - 1:10


Gorsepaw keek de beetje aparte kater, maar die toch ook wel vriendelijk was, met grote ogen aan. En hij gaf hem gelijk. Natuurlijk! Papa was misschien wel de leider, maar hij kon niet bepalen voor iedereen wat hij wel en niet mocht doen. Daarna stelde hij voor om nu direct gaaien te gaan zoeken. Gorsepaw zijn gele oogjes lichtten op. ‘Jaa!’ kirde hij. Hij voelde zich net weer een jonge kitten. Die gewoon iets leuks ging doen met iemand. Maar ja, als hij echt een kitten was, was hij bang geweest voor zo'n grote, wat nors ogende kater. Hij was al iets dapperder dan hij vroeger was. ‘Weet je waar ze wonen? Is het ver?’ begon hij meteen te vragen. Gorsepaw sprong op vier pootjes. Hij wilde al weglopen, maar hij keek toen naar de blauwe veer voor zijn pootjes. ‘Maar ik moet eerst deze opruimen. Tot zo Stagstorm!’ miauwde hij, waarna hij de veer oppakte en naar de apprentice den rende.

- Gorse topic uitPino Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Pino   Pino Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Pino
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: