Impatience. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Impatience.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Impatience.  DPKsfdL
Freedje
21
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Morning •
BerichtOnderwerp: Impatience.    Impatience.  Icon_minitimedo 19 dec 2019 - 20:58

Een geërgerde blik verscheen in haar ogen terwijl ze om zich heen keek. Ze wilde graag naar buiten. Ze wilde de grot verlaten en het territorium gaan ontdekken, maar dat leek er binnen de kortste keren nog niet in te zitten. Maar nee, nu zat ze hier weer vast. In de grot. Waar ze al vijf manen van haar leven had gespendeerd. Ze meende dat ze elk hoekje nu ongeveer wel kende en dat ze elke kat wel van zijn of haar geur kon onderscheiden. Ze had naar haar gevoel te veel tijd gespendeerd en ze wilde er graag op uit gaan. En ze wilde een kans hebben om Wren van de piek te duwen, die achterlijke kat. Haar nagels gingen naar buiten bij het terugdenken aan de ruzie die ze hadden gehad. Ze wilde dat ze haar nagels, als ze dan scherper zouden zijn, nog eens over dat misselijke gezicht kon halen. Nee, de volgende keer zou ze zich niet meer tegen de grond laten drukken. Morning’s gedachten werden onderbroken door pootstappen. Ze lag momenteel in het centrale gedeelte van de grot en had een goed overzicht van wat er in de grot gebeurde. Ze trok met haar oortje toen ze Turtle herkende, de broer van Wren. “Als jouw karakter ook maar iets op die van je zusje lijkt, dan blijf je verdomme maar ver uit mijn buurt,” spuugde ze de kat op een woeste manier toe.


+ Eerste post voor Turtle •
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Impatience.  DPKsfdL
Cynthia
112
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: To-be
Turtle •
BerichtOnderwerp: Re: Impatience.    Impatience.  Icon_minitimevr 20 dec 2019 - 22:15

Hij had bij zijn terugkomst naar de grot niet verwacht om meteen op zo'n onbeleefde manier begroet te worden door een kat. Hij begreep al snel dat het niet echt tegen hem was, maar meer om wat Wren blijkbaar gedaan had een keer. Hij rolde kort met zijn ogen voor hij dichter naar de kitten toestapte. Het verbaasde hem niks dat Wren iets gedaan had. "Wat heeft Wren gedaan?" Vroeg hij dan ook alleen maar rustig aan de kitten, terwijl hij voor haar ging zitten, afwachtend waar dit nou eigenlijk over zou gaan. Er waren ook wel aardig wat katten die niet om konden gaan met Wren's karakter, maar als je der leerde kennen dan zag je het goede karakter er wel doorheen.


Impatience.  SaXWOn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Impatience.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: The Cave of Rushing Water-
Ga naar: