prying 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 prying

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Moonpaw
Member
prying Original
x
80
Actief
"In my dreams I kill him every night"

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Moonpaw
BerichtOnderwerp: prying   prying Icon_minitimevr 20 dec 2019 - 13:15

((And yet she dances,))

Meer dan eens dwaalde ze toch weer hier rond, tussen deze vier massieve eiken. Hoewel ze lichtelijk geïntimideerd was door hun grote, vond ze het heerlijk om de geuren van de andere clans op te drinken. Vaak genoeg kwam ze hier vreemden tegen van andere clans, zoals Pepperpaw of de zwart-witte Shadowclanner die ze een tijdje terug gesproken had. Haar hoefde je niet te vertellen dat je niet al te vriendelijk moest worden met katten van andere clans, maar haar nieuwsgierigheid stopte nu eenmaal niet bij de grens van Windclan

[Rainpaw]
prying Moondanceros
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rainpaw"
Member
prying DPKsfdL
112
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Rainpaw
BerichtOnderwerp: Re: prying   prying Icon_minitimezo 22 dec 2019 - 13:10

Hoewel het akkefietje tussen haar en Seahawk nog vers in haar geheugen lag wat het ontmoeten van andere Clan cats betrof, was Rainpaw nu ook weer niet iemand die zich daar veel van aantrok. In de warrior code stond immers dat ze bevriend met elkaar mochten zijn, maar dat ze in haar achterhoofd moest houden dat ze ooit in een gevecht tegenover hun zou staan. En Seahawk kon er dan heus wel op rekenen dat ze voor haar Clan zou kiezen, hoor. Hoe groot was immers de kans dat ze effectief tegenover Woodpaw kwam te staan? Een grote patrouille bestond uit meer katten dan zij en Woodpaw alleen. Ze wist dat ze haar gevoelens niet in de weg mocht laten komen, maar ze wist ook dat ze dat moeilijk zou vinden om te doen. Ze moest echter wel om haar loyaliteit aan haar Clan en aan Seahawk te bewijzen. Het was nu echter zo dat de Clans vrede wilden hebben omdat er een onderliggende dreiging was, een gevaarlijke prophecy die binnenkort zou uitkomen. Een rilling ging door haar heen bij die gedachte en ze probeerde aan iets anders te denken. Ze liet haar blik naar de vier eiken glijden die zich al snel voor haar opdoemden en even later bevond ze zich voor de rotsen waarop de Clanleaders hun toespraken. Even ging er een flashback door haar kopje heen waarbij ze zich weer met hun allen zagen staan aan die rots, maar ze verdreef de gedachte. Haar blik viel op een WindClan she-cat die blijkbaar al voor haar hier was en Rainpaw wierp haar een glimlach toe. “Dat was me toch een behoorlijke Gathering, hè?” sprak ze op grappende toon tegen de she-cat. “Het was nog maar mijn tweede, maar ik denk dat ik hem nooit meer ga vergeten!"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
prying
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: