Mykonos 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Mykonos

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bloomburrow
Member
Mykonos RB4Qe0W
Bunny
455
Actief
"Eyes say more than a thousand words"

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Bloomburrow
BerichtOnderwerp: Mykonos   Mykonos Icon_minitimezo 22 dec 2019 - 13:21


Hoewel het eigenlijk niet haar bedoeling geweest was om helemaal tot aan fourtrees te lopen, liep ze toch verder toen de vier grote bomen in haar gezichtsveld verschenen. De spierwitte kattin vertraagde haar pas toen ze dichterbij kwam, wetend dat ze wel een geschiedenis had van recht tegen bomen te lopen als ze te snel ging vanwege haar slecht dieptezicht. Bloomburrow kwam tot stilstand net over de grens waar Thunderclan territorium eindigde en Starclan gebied begon. Haar tweekleurige blik gleed over het landschap, dat echter niet zoals gewoonlijk en zoals ze verwacht had verlaten was - haar blik viel immers op een warrior, die haar ook net opgemerkt leek te hebben.

+Frayhowl of Underwater eerst
Terug naar boven Ga naar beneden
Underwater
Member
Mykonos Sgubdz
164
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Underwater
BerichtOnderwerp: Re: Mykonos   Mykonos Icon_minitimezo 22 dec 2019 - 13:40

De robuuste Riverclan kater stond er niet om bekend om dezelfde vriendelijkheid en warmte te dragen als zijn jongere overleden broer had gehad. Hij leek voor geen mogelijkheid op Creamyfrost; behalve wellicht het feit dat zijn dochters alles voor hem waren geweest. Snowvalley had wellicht geen plaats meer in zijn hart maar het hebben van kinderen; ook al waren deze inmiddels volgroeid. Zorgde ervoor dat zijn hart rustiger was geworden, hij zocht niet meer naar een plek in dit woud. Hij had zijn plek gevonden. Hij had zonder er over na te denken een rustige plek buiten het territorium opgezocht. Wellicht omdat hij aan zijn moeder dacht en zijn mooie broertje. Creamyfrost, de kater die een gat in de Clan had achtergelaten. Ook al waren de kittens van hem ook volwassen katten. Sterk en gezond; over het algemeen dan. Icecream leek nog wel eens moeite te hebben met het verlies van Crabkit; het kon ook niet anders... echter trok hij te weinig op met hem om hem te helpen. Een witte Thunderclanner trok zijn aandacht toen haar zachte poten zijn kant op kwamen. Hij glimlachte even lichtjes, voordat zijn groene ogen weer kort op de struiken werden gericht. Wat deed ze hem denken aan Snowvalley, het was bijna pijnlijk. Alleen straalde ze een zachtheid uit die hij nooit in de ex-Riverclanner had gezien. Ze was anders... "Het is stil hier, nietwaar?" Mauwde hij terwijl hij een tikkeltje nieuwsgierig naar de witte kattin keek. Ze kwam hem niet al te bekend voor, wellicht omdat hij meestal alleen zijn focus op zijn Clan hield en af en toe zijn dochters als die hem nodig hadden.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Mykonos
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: