Mykonos 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Mykonos

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Mykonos RB4Qe0W
Bunny
447
Actief
"Eyes say more than a thousand words"

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Bloomburrow
BerichtOnderwerp: Mykonos   Mykonos Icon_minitimezo 22 dec 2019 - 13:21


Hoewel het eigenlijk niet haar bedoeling geweest was om helemaal tot aan fourtrees te lopen, liep ze toch verder toen de vier grote bomen in haar gezichtsveld verschenen. De spierwitte kattin vertraagde haar pas toen ze dichterbij kwam, wetend dat ze wel een geschiedenis had van recht tegen bomen te lopen als ze te snel ging vanwege haar slecht dieptezicht. Bloomburrow kwam tot stilstand net over de grens waar Thunderclan territorium eindigde en Starclan gebied begon. Haar tweekleurige blik gleed over het landschap, dat echter niet zoals gewoonlijk en zoals ze verwacht had verlaten was - haar blik viel immers op een warrior, die haar ook net opgemerkt leek te hebben.

+Frayhowl of Underwater eerst


Mykonos IuECDpL
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mykonos Sgubdz
164
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Underwater
BerichtOnderwerp: Re: Mykonos   Mykonos Icon_minitimezo 22 dec 2019 - 13:40

De robuuste Riverclan kater stond er niet om bekend om dezelfde vriendelijkheid en warmte te dragen als zijn jongere overleden broer had gehad. Hij leek voor geen mogelijkheid op Creamyfrost; behalve wellicht het feit dat zijn dochters alles voor hem waren geweest. Snowvalley had wellicht geen plaats meer in zijn hart maar het hebben van kinderen; ook al waren deze inmiddels volgroeid. Zorgde ervoor dat zijn hart rustiger was geworden, hij zocht niet meer naar een plek in dit woud. Hij had zijn plek gevonden. Hij had zonder er over na te denken een rustige plek buiten het territorium opgezocht. Wellicht omdat hij aan zijn moeder dacht en zijn mooie broertje. Creamyfrost, de kater die een gat in de Clan had achtergelaten. Ook al waren de kittens van hem ook volwassen katten. Sterk en gezond; over het algemeen dan. Icecream leek nog wel eens moeite te hebben met het verlies van Crabkit; het kon ook niet anders... echter trok hij te weinig op met hem om hem te helpen. Een witte Thunderclanner trok zijn aandacht toen haar zachte poten zijn kant op kwamen. Hij glimlachte even lichtjes, voordat zijn groene ogen weer kort op de struiken werden gericht. Wat deed ze hem denken aan Snowvalley, het was bijna pijnlijk. Alleen straalde ze een zachtheid uit die hij nooit in de ex-Riverclanner had gezien. Ze was anders... "Het is stil hier, nietwaar?" Mauwde hij terwijl hij een tikkeltje nieuwsgierig naar de witte kattin keek. Ze kwam hem niet al te bekend voor, wellicht omdat hij meestal alleen zijn focus op zijn Clan hield en af en toe zijn dochters als die hem nodig hadden.


Mykonos Kafcco
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Mykonos
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: