You could see it clearer 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 You could see it clearer

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crimsonlight
Member
You could see it clearer It1apeo
Bo~
105
Actief
"If life is like a field of flowers, you should pick me."

CAT'S PROFILE
Age: 26 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Crimsonlight
BerichtOnderwerp: You could see it clearer   You could see it clearer Icon_minitimezo 22 dec 2019 - 16:48

Het stroompje was altijd goed te doen. Er liepen redelijk veel prooien rond hier om te drinken, maar de vis was veel minder aanwezig hier. Dat dan weer wel. Maar goed, gelukkig konden ze ook nog op het land jagen he? Anders hadden ze een groot probleem gehad in leafbare, wanneer de vissen laag in de rivier gingen zitten en de rivier soms ook nog eens bevroor. Gelukkig hadden ze meerdere prooien, niet waar? Een verveeld gaapje ontsnapte uit haar bekje, waarna ze haar rode vacht uit schudde en even naar het stroompje keek die door hun territorium liep. Een aftakking van de grote rivier. Soms had ze geluk en kon ze hier een jonge vis er uit krijgen, maar meestal niet. Beter ergens ook, want nu hoefde ze niet met haar poten in het ijskoude water. En dat was weer een gelukje voor haar. Oké, misschien wilde ze wel heel eventjes het perfecte oppervlak verpesten. Dus ze tikte een enkele keer met haar poot op het oppervlak, waardoor het vlakke oppervlak compleet verpest was. Hah! Veel beter!

- Lilypaw


You could see it clearer Crimso12

:3:
Terug naar boven Ga naar beneden
Lilypool
Member
You could see it clearer DPKsfdL
Cynthia
313
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior warrior
Lilypool
BerichtOnderwerp: Re: You could see it clearer   You could see it clearer Icon_minitimema 6 jan 2020 - 21:53

Het stroompje was een stukje van het territorium waar ze met geluk hopelijk wel wat prooi zou kunnen vinden. Ze was er zeker nog niet goed in, maar ze kon ook niet elke keer weer met niks terugkomen. De keren dat ze op zoek ging naar Ravenkit was dat tenslotte al zo en dan kon ze dat niet ook maken de keren dat ze wel binnen het territorium bleef. Ze stapte dan ook voort langs het stroompje, in de hoop een prooi te vinden, maar in plaats daarvan rook ze de geur van een van haar clangenoten en zag ze niet veel later hoe de poes met haar poot op het water van het stroompje sloeg. Waarom de ander dat deed was haar niet helemaal duidelijk, waren hier vissen te vangen? "Zijn hier vissen te vangen?" Ze had de vraag er al uit voor ze er echt erg in had.


You could see it clearer S3HBvx
Terug naar boven Ga naar beneden
Crimsonlight
Member
You could see it clearer It1apeo
Bo~
105
Actief
"If life is like a field of flowers, you should pick me."

CAT'S PROFILE
Age: 26 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Crimsonlight
BerichtOnderwerp: Re: You could see it clearer   You could see it clearer Icon_minitimevr 10 jan 2020 - 0:14

Ze had soms iets met perfecte dingen te verpesten. Ze wist niet waarom, maar dat was iets waarvan ze gewoon genoot. Zoals het perfecte oppervlak verpesten. Mocht dat nou grond of water zijn. Sneeuw waar nog niet in was gelopen, was dat niet heerlijk om haar poten er in te drukken en te genieten van het spoor dat ze achterliet? Het gaf iets binnen haar dat ze dat heerlijk vond en ze niet wilde dat dat zou gaan veranderen. Het was iets gaafs. En daarom had ze het nu ook weer gedaan. Het voelde goed om het te verpesten. "Zijn hier vissen t vangen?" Jeetje! Waar kwam die nou weer vandaan?? Ze kijk even verschrikt naar de andere poes, hoelang had die er al wel niet gestaan?! Maar goed, het maakte haar ergens ook weer niet uit, want dat betekende dat er eindelijk weer gezelschap was voor haar. "Nope, totaal niet!" Sprak ze met een schaapachtige glimlach tegen de andere poes. Het was een beetje gelogen, soms als je geluk had wel, maar het was niet dat zij daar aan dacht om dat te gaan vertellen aan de andere poes. "Zie, de oppervlakte was perfect en door met je poot er in te gaan ontstaan er allemaal kringetjes! Is dat niet mooi, Lilypaw?" Sprak ze met een brede glimlach terwijl ze naar de poes liep en haar poot op haar schouder zette en iets duwde, om haar dichterbij het water te krijgen, lekker pusherig zoals ze altijd al was.


You could see it clearer Crimso12

:3:
Terug naar boven Ga naar beneden
Lilypool
Member
You could see it clearer DPKsfdL
Cynthia
313
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior warrior
Lilypool
BerichtOnderwerp: Re: You could see it clearer   You could see it clearer Icon_minitimevr 13 maa 2020 - 2:36

Dit was dus niet een plek om vissen te vangen, maar waarom had de poes dan op het water getikt met haar poot? Dat was iets wat ze hier niet uit begreep. Voor ze de vraag kon stellen deed de poes het nog een keer en legde uit dat er kringetjes onstonden als je met je poot op het water sloeg. Met een schuine kop keek ze toe hoe de kringetjes zich steeds verder verspreidden en uiteindelijk verdwenen. Ze knikte kort, het was een apart effect. Ze hief haar eigen poot nu op en sloeg een keer op het water en weer ontstonden er van die kringen. "Het is een apart effect." Sprak ze en bekeek het water nog eens. Het ene moment was het vrijwel glad, maar zodra je er met je poot op sloeg was het dat niet meer.


You could see it clearer S3HBvx
Terug naar boven Ga naar beneden
 
You could see it clearer
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: