Ringing in my head 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Ringing in my head

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Fox •
Member
Ringing in my head J1rqvT3
Bo~
101
Actief
She said we should be prouder than lions
Roaring loud above the herd
Primal, primal, we're primal

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Prey Hunter
Fox •
BerichtOnderwerp: Ringing in my head   Ringing in my head Icon_minitimezo 22 dec 2019 - 16:52

Hij was eindelijk terug van een vermoeiende jacht. En het was echt heel erg vermoeiend geweest. Maar goed, het was geen goede dag geweest om te jagen als je niet moe was aan het einde van de dag, dat was zijn kijk er op tenminste. Hij vond het prima om te werken tot het einde van de dag, tot hij echt niet meer kon. Hij had een paar prooien in zijn bekje terwijl hij het kamp binnen stapte en naar de prooistapel liep om het neer te leggen daar. Zo. De tribe zou vast blij zijn met het feit dat ze weer wat meer eten hadden voor de komende tijd. Dat hoopte hij dan tenminste. Hij ging vermoeid liggen aan de rand van het kamp, beetje afgezonderd. Er waren steeds meer nieuwe katten gekomen die hun wilde joinen en hij was er niet van gediend. Waarom moesten ze nou constant komen? Steeds van die stomme clans die heimwee hadden gekregen naar het leven hier? Hij moest niks van ze hebben. Hij had daarom ook nog geen woord met de nieuwelingen gewisseld, dat was hun probleem. Niet de zijne.
- Turtle


Ringing in my head Os310
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ringing in my head DPKsfdL
Cynthia
88
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: To-be
Turtle •
BerichtOnderwerp: Re: Ringing in my head   Ringing in my head Icon_minitimedo 9 jan 2020 - 12:42

Er leek steeds meer te veranderen binnen de tribe en of hij er echt blij mee was, was hij nog niet over uit. Hij wist niet goed wat hij van al die vreemden moest vinden die erbij kwamen. De eerste paar hadden hem aardig geleken, maar de laatsten waren toch anders als je het hem vroeg. Hij had wat prooi weten te vangen in zijn jacht vandaag en droeg ze dan ook de grot in. Hij legde ze neer op de prooistapel en merkte dat er al aardig wat lag en dat hij ook niet alleen was. Hij liet zijn blik naar de oudere kater gaan die waarschijnlijk ook net wat op de prooistapel gelegd had. Hij had een prooi van de prooistapel kunnen pakken om te eten, maar besloot dat niet te doen. Toch was het nu wel wat ongemakkelijk met de stilte. "Fox," Begroette hij dan ook wat voorzichtig. Hij had tenslotte geen idee wat hij verder echt aan de kater kon vragen.


Ringing in my head SaXWOn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fox •
Member
Ringing in my head J1rqvT3
Bo~
101
Actief
She said we should be prouder than lions
Roaring loud above the herd
Primal, primal, we're primal

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Prey Hunter
Fox •
BerichtOnderwerp: Re: Ringing in my head   Ringing in my head Icon_minitimedo 9 jan 2020 - 23:03

Hij was het gewend dat sommige katten geen gesprekken met hem aan gingen. Vooral katten die vrienden waren met zijn familie die hem duidelijk maakte dat hij ongewenst was. Hij was het gewend, hij keek er niet meer van op. Zolang hij maar Spark naast zich had was het prima, zolang Spark hem aan bleef kijken met die grote ogen van hem, vol met liefde en adoratie, was hij er tevreden mee. Het was niet voor niets dat hij nog in de tribe zat, zelfs met de katten die tegen hem spraken. Dat betekende niet dat hij tevreden was over hoe het ging in de Tribe. Niet alleen was Slate hier gekomen- maar ze was ook nog eens drachtig geworden. Dat betekende dat als ze geaccepteerd werd er ook eens veel meer kittens zouden zijn in de tribe. Dat kon ergens positief opgevat worden, dat wist hij ook wel, maar dit was niet hun thuis. Waar ze wel thuis hoorde wist hij ook niet, maar de poes leek niet eens in staat om te gaan jagen! Laat staan het kamp bewaken! De andere, Appleblossom, leek tenminste nog in staat om te jagen of iets in die trant -- maar alsnog was hij niet blij met haar komst. "Fox," klonk er voorzichtig, waardoor hij zijn blik op die van de andere kater richtte. Turtle that hides in shell, een to-be, zoon van de healer to-be Shroud. "Turtle that hides in shell," Begroette hij kalmpjes terug tegen de andere kater. Hij was niet zo van praten over simpele dingen, hij was er niet mee opgevoed. Hij was eerder opgevoed met blikken van afkeur. "Succesvolle jacht gehad neem ik aan?" Sprak hij even terwijl hij zijn staart om zichzelf heen sloeg en met zijn gelige ogen naar de andere kater keek.


Ringing in my head Os310
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ringing in my head
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: The Cave of Rushing Water-
Ga naar: