o' valley of plenty 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 o' valley of plenty

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Wolfheart
Dark forest
o' valley of plenty Frkp8xW
Kiki
328
Actief
Let the sin we swim in drown us
Let the world shatter
Into dust
Nothing else matters
Only us

CAT'S PROFILE
Age: I am eternal (died at 30 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Wolfheart
BerichtOnderwerp: o' valley of plenty   o' valley of plenty Icon_minitimedi 24 dec 2019 - 18:45

Langzaam stapte de kater door het kamp heen. Hij bracht de laatste tijd steeds minder tijd door in het WindClan kamp. Het was meer eten en slapen wat hij deed. Zodra hij terug kwam uit patrouille ging hij ook zo snel mogelijk iets eten voordat er weer op uit ging tot de zon ver onder was gegaan. Sinds hij Shatteredice samen had gezien met die andere poes wist hij het zeker. Alles wat de afgelopen tijd uitgesproken was tussen hen was een leugen geweest. Een façade waarin de kater had geleefd. Hij had moeten weten dat zijn tijd met haar verstreken was. Het was voorbij. Het deed pijn om haar samen te zien met een ander, zeker na wat hij gedeeld had met haar en zij hem gezegd had dat het wederzijds was. Wolfheart werd uit zijn gedachten gerukt toen een poes vriendelijk naar hem lachte. Hij knikte en draaide zijn blik de andere kant op. Hij wou niet praten. Maar toen vind hij een blik die hij nog harder probeerde te vermijden dan die van poezen uit WindClan. Het was haar blik. Een rilling trok over zijn ruggengraat voordat hij zich om wou draaien en weg wou lopen, terug naar buiten. Hij wou nu liever verscheurd worden door de vossen dan dat hij dit gesprek aan moest gaan. Hij kon dit niet. Maar zijn voeten bleven aan de grond plakken en zijn blik verdwaalde in die van haar.

&Shatteredice


WOLFSTAR
Fear might be the death of me, fear leads to anxiety

Terug naar boven Ga naar beneden
Shatteredice
Member
o' valley of plenty Untitl10
Mark
563
Actief
''I had wings once. They we're strong. But they were stolen from me."

CAT'S PROFILE
Age: » 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen - Senior Warrior
Shatteredice
BerichtOnderwerp: Re: o' valley of plenty   o' valley of plenty Icon_minitimevr 3 jan 2020 - 13:52Als een konijntje die vanuit zijn hol glipte liep Shatteredice de den uit. Haar blik was voorzichtig en alert, net alsof ze verwachtte dat een jachtdier boven op haar zou springen. Haar pootstappen waren zowat geruisloos toen ze langs het kampwand sloop in de hoop dat niemand haar opviel. Ze was bang voor de blikken van haar clangenoten, bang voor hun aanwezigheid, bang voor Stallionstar die kennelijk geen reet om haar gaf, bang voor Daintywhiff waar ze nu partners mee was ter bescherming van haar familie, bang voor Wolfheart; de tom waarmee ze het liefst mee gevlucht was en een rustig liefdevol leven mee had leiden. Oh, ze voelde zich zo slecht. Ze hadden samen met hem kunnen zijn maar voor dat had gekund had ze eerst haar problemen willen oplossen, echter was haar probleem nu enkel verergerd. Daintywhiff had haar in haar macht gekregen. Ze kon geen kant meer op. Ze stond op het punt om te vertrekken. Ze wou vluchten voor haar leven maar dat zou egoïstisch zijn. Geen moeder die echt van haar kinderen houdt kon haar kroost achterlaten in een plek waar het gevaarlijk was. Nee, zelfs als het veilig geweest was voor hen had ze hen niet achter kunnen laten. Ze zou hier blijven om voor haar gezin te zorgen, tot haar laatste adem, hoe rot haar eigen leven zelf zou worden. Dromend keek de queen naar de lucht waar ze de grote hoge bergen van de journey in de lucht zag aftekenen. Ze zagen er vredig uit, rustig, geen gevaar zoals hier.. maar het kon niet. Shatteredice schudde het beeld uit haar hoofd en keek snel weer voor zich uit; direct oogcontact makend met de kat die haar hart liet stil staan. Wolfheart.. Haar hele plan van ik kan hier niet blijven draaide 360 graden om; ze kon wel weg, met haar kinderen en met Wolf. Ze slikte. Als Daintywhiff al zag dat ze bij hem stond, al naar hem keek dan zwaaide er wat.. en toch.. toch moest ze. Ze moest weg met haar familie en hem. De she-cat keek om haar heen, zoekend naar de aanwezigheid van de witte warrior maar toen ze zeker wist dat Dainty er op het moment niet hier was pakte ze haar kans. "Wolfheart!" Haar blik en stem zei hopelijk al genoeg. "We moeten gaan, nu, nu, nuu!" Haar vacht stond dicht opgezet. Schichtig keek ze om haar heen. "We moeten me kinderen halen en weg, we moeten gaan. Nu, nu. We hebben nu een kans, a-anders, anders.. ze maakt me dood, ze maakt iedereen dood van wie ik hou Wolfheart!" Haar stem was angstig maar zacht zodat de pottenkijkers er niks van konden verstaan. Ze moest niet hebben dat straks een van hen Daintywhoff ging waarschuwen; dan zou ze er geweest zijn!


o' valley of plenty Dckm6p10

Rotten and broken. to the core.
Terug naar boven Ga naar beneden
Wolfheart
Dark forest
o' valley of plenty Frkp8xW
Kiki
328
Actief
Let the sin we swim in drown us
Let the world shatter
Into dust
Nothing else matters
Only us

CAT'S PROFILE
Age: I am eternal (died at 30 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Wolfheart
BerichtOnderwerp: Re: o' valley of plenty   o' valley of plenty Icon_minitimevr 3 jan 2020 - 20:02

Ze kwam op hem af. Hij keek haar aan en wachtte af. Ze leek in paniek, ze keek om zich heen en begon snel en zacht te praten toen ze bij hem was. "We moeten me kinderen halen en weg, we moeten gaan. Nu, nu. We hebben nu een kans, a-anders, anders.. ze maakt me dood, ze maakt iedereen dood van wie ik hou Wolfheart!" ze maakte iedereen dood? Wie was ze? En waarom was ze zo? De kater fronste. Als dit een roep om aandacht was dan was het een hele foute. Maar Shatteredice was zo in paniek dat het niet gespeeld kon zijn. "Kom even mee." zei hij zachtjes. "Of volg me iets later zodat het niet op valt." vertelde hij snel er achter aan. Toen liep hij verder, alsof hij haar verder niet gesproken had. Hij zou buiten het kamp op haar wachten, om te praten.


WOLFSTAR
Fear might be the death of me, fear leads to anxiety

Terug naar boven Ga naar beneden
Shatteredice
Member
o' valley of plenty Untitl10
Mark
563
Actief
''I had wings once. They we're strong. But they were stolen from me."

CAT'S PROFILE
Age: » 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen - Senior Warrior
Shatteredice
BerichtOnderwerp: Re: o' valley of plenty   o' valley of plenty Icon_minitimezo 12 jan 2020 - 13:57

Er kroop een frons op de gezicht van de tom. Haar hart kneep samen. Geloofde hij haar niet? Zag hij niet dat die paniek die ze had, de angst die door haar heen rees, echt was? De queen duwde haar kaken op elkaar en hield haar adem in. Het leek een eeuwigheid te duren voor haar voor Wolfheart dan eindelijk op haar reageerde.. hij vertelde haar om met hem mee te komen en de angst kwam weer omhoog gezet. Ze wou net haar kop schudden, hem vertellen dat het opviel, dat ze dan de klos zou zijn, maar Wolfheart mauwde al snel dat ze hem later moest volgen- zodat het niet opviel. De she-cat knikte zachtjes en liep van hem weg alsof ze enkel gedag had gezegd en daarna weer haar eigen ding ging doen. De queen ging kort bij de rand van het kamp liggen en waste haar borstkas, ze probeerde koeltjes over te komen maar haar prikkelende vacht werkte tegen. Haar bevende pootjes moest ze verstoppen door deze onder haar lijf te proppen. Toen het kamp rustig leek stond ze weer op en liep zachtjes naar buiten toe. Ze volgde het spoor van de bruine warrior tot ze hem tegenkwam. Shatteredice keek schichtig om haar heen, bang dat ze elk moment aangevallen kon worden. "Wolfheart.." De queen keek hem kort aan met haar kristalblauwe oog en wierp toen haar blik op haar poten. Ze hield haar oortjes scherp, alert. ''De dingen die je hoort.. die je ziet.. Ze zijn niet echt," Begon ze waarna ze hard op haar lip beet. Ze wou van hem zijn, zoals ze ook gezegd had, dat geloofde hij toch nog wel? "Daintywhiff.. zij was het probleem wat ik wou oplossen m-maar het is enkel verergerd.. z-ze, ze maakt me zo bang. Ze wilt me voor haarzelf.. en als ik niet de hare ben, d-dan.. dan..." Shatteredice slikte. Ze was echt heel erg bang. Dit was geen spelletje, dat zag Wolf toch ook?


o' valley of plenty Dckm6p10

Rotten and broken. to the core.
Terug naar boven Ga naar beneden
Wolfheart
Dark forest
o' valley of plenty Frkp8xW
Kiki
328
Actief
Let the sin we swim in drown us
Let the world shatter
Into dust
Nothing else matters
Only us

CAT'S PROFILE
Age: I am eternal (died at 30 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Wolfheart
BerichtOnderwerp: Re: o' valley of plenty   o' valley of plenty Icon_minitimema 13 jan 2020 - 19:39

Het duurde even voordat Shatteredice hem gevolgd was. Misschien maar beter, want dat was hij zeker dat het veilig was. Als het verhaal klopte. De creme she-cat kwam bij hem zitten en keek kort naar haar poten voordat ze begon te praten. ''De dingen die je hoort.. die je ziet.. Ze zijn niet echt," zijn hersens maakte overuren op dit moment. De dingen die hij zag en hoorde waren niet echt? Dus ze was niet samen met Dainty, ze fakete alles? "Daintywhiff.. zij was het probleem wat ik wou oplossen m-maar het is enkel verergerd.. z-ze, ze maakt me zo bang. Ze wilt me voor haarzelf.. en als ik niet de hare ben, d-dan.. dan..." legde Shatteredice toen uit. Wolfheart draaide zijn kopje, vragend. Waarom zou ze zo naar buiten komen met dit verhaal? Ineens? Zijn gedachten gingen terug naar het gesprek met Stallionstar, onder de fourtrees. Langzaam werd de puzzel in zijn hoofd compleet. Het leek alsof de kater een schok kreeg toen hij het laatste stukje in zijn hoofd op zijn plek legde. "Er was geen vos hé?" kwam er toen uit zijn mond, het eerste waar hij aan moest denken was die aanval. "Dat was zij? Of niet soms?" woede weerklonk in zijn stem terwijl nagels zich in de grond boorde. Kort sloot hij zijn ogen en kalmeerde zichzelf. Het liefste trok hij de poes nu nog aan haar nekvel door het kamp heen, maar zo kon het niet zijn. Het moest anders. "Ik geloof je verhaal Shatteredice, maar als we dit gaan doen dan moet het anders. Dan moet je nog even de schijn ophouden voor haar. Speel haar vriendin, doe alles wat ze vraagt. Ik regel het verder." zei hij toen tegen haar. "Vanaf de achtergrond, ze zal het niet doorhebben. Want wij gaan niet meer met elkaar om. Sterker nog, we hebben knallende ruzie gehad met z'n tweeën." dat laatste deed hij met een dikke knipoog. "Sis me na in het kamp, noem me namen waar zij bij is. Laat het lijken alsof we elkaar niet meer spreken en dan zorg ik dat alles goed komt." als Dainty uit de weg geruimd zou zijn konden ze samen zijn. Eindelijk.


WOLFSTAR
Fear might be the death of me, fear leads to anxiety

Terug naar boven Ga naar beneden
Shatteredice
Member
o' valley of plenty Untitl10
Mark
563
Actief
''I had wings once. They we're strong. But they were stolen from me."

CAT'S PROFILE
Age: » 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen - Senior Warrior
Shatteredice
BerichtOnderwerp: Re: o' valley of plenty   o' valley of plenty Icon_minitimewo 15 jan 2020 - 20:31

Ze vertelde hem het gene wat ze over haar lippen durfde te krijgen. Natuurlijk lukte het haar niet om de details te vertellen over wat Dainty allemaal al met haar geflikt had, daar was ze te bang voor geworden.  Alsof de witte warrior haar horen kon van kilometers afstand en hierheen zou teleporteren wanneer ze hardop zou vertellen wat er gebeurd was. Wolfheart keek haar dan ook met een gekantelde kop aan. Ze duwde haar oren naar achteren en keek hem bijna smekend aan, bang dat hij haar woorden niet geloofde. Maar toen viel het kwartje. De bruine warrior duwde zijn klauwen in de grond en woede was te horen in zijn stem. Hij begon over de vossenaanval maar Shattered kon het niet uit haar mond krijgen. Enkel een traantje ontglipte uit haar kristalblauwe oog toen ze terug dacht aan hoe ze haar oog echt verloren had. "Ik geloof je verhaal Shatteredice, maar als we dit gaan doen dan moet het anders. Dan moet je nog even de schijn ophouden voor haar. Speel haar vriendin, doe alles wat ze vraagt. Ik regel het verder. Vanaf de achtergrond, ze zal het niet doorhebben. Want wij gaan niet meer met elkaar om. Sterker nog, we hebben knallende ruzie gehad met z'n tweeën." Ze voelde z'n grote druk van haar schouders afvallen.. Wolfheart geloofde haar.. en hij ging haar helpen om van de duivel af te komen. Dankbaar sloot ze haar blauwe oogje en wurmde haar fragiele lijfje tussen zijn poten, zoekend naar zijn steun, zijn liefde, zijn bescherming. Ze hoorde nog amper zijn laatste woorden, maar ze knikte wel. Ze zou het doen, hopend dat zijn plan zou werken. Ze bracht haar kop naar achteren toe zodat ze omhoog keek en duwde haar neusje zachtjes tegen de kin van Wolf aan. "Ze wilt kittens met me," Mauwde ze ietsjes later. Dit was een belangrijke detail die Wolf misschien gebruiken kon. "Z-ze had me in het kamp benaderd, beschuldigde dat ik met je vreemdging.. en toen, toen wou ze ineens kittens met me.." Ze stopte eventjes. Het was heel moeilijk voor de queen om hier over te praten. "en ze zei dat ze jou als draagpapa wou van onze kindjes. Ze speelt spelletjes met me Wolf, ik weet het gewoon niet meer.. ze wint van me.'' Ze wou natuurlijk niks lievers dan kinderen met Wolf krijgen maar punt 1: wou ze ze krijgen met Wolf als hun eigen gezinnetje en niet als gezinnetje voor Dainty.. en punt 2: dacht ze nog altijd dat ze onvruchtbaar was, al had die probleem helemaal niet bij haar gelegen maar bij Stallion.


o' valley of plenty Dckm6p10

Rotten and broken. to the core.
Terug naar boven Ga naar beneden
Wolfheart
Dark forest
o' valley of plenty Frkp8xW
Kiki
328
Actief
Let the sin we swim in drown us
Let the world shatter
Into dust
Nothing else matters
Only us

CAT'S PROFILE
Age: I am eternal (died at 30 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Wolfheart
BerichtOnderwerp: Re: o' valley of plenty   o' valley of plenty Icon_minitimewo 15 jan 2020 - 20:40

De bruine kater dacht even kort na. Dit kon best nog wel eens lastig gaan worden. "Ze wilt kittens met me," klonk er toen. Hoe.. hoe konden twee poezen kittens nemen? Tenzij.. en voordat hij het kon denken was het woord er uit. Dainty wou hem als vader van de kittens hebben. "Dat gebeurd niet." zei hij toen bitter. Hij wou geen kittens omdat het hem opgedragen werd door een of andere manische poes. "Ze heeft nog helemaal niks gewonnen. Ze gaat alles verliezen." bromde hij geïrriteerd terwijl hij nadacht. Zijn hoofd maakte overuren.
"Zeg haar dat we het geprobeerd hebben, meerdere keren. Maar dat het niet lukt." fluisterde hij toen naar haar. Dainty hoefde nooit te weten dat de hele daad nog nooit plaats gevonden had. "Zeg haar ook dat ik je daarom niet meer moet. Dan moet ze iets nieuws verzinnen om je op te pakken, in die tijd kan ik doen wat ik moet doen." het was niet zo'n heel gek plan, het kon werken.


WOLFSTAR
Fear might be the death of me, fear leads to anxiety

Terug naar boven Ga naar beneden
Shatteredice
Member
o' valley of plenty Untitl10
Mark
563
Actief
''I had wings once. They we're strong. But they were stolen from me."

CAT'S PROFILE
Age: » 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen - Senior Warrior
Shatteredice
BerichtOnderwerp: Re: o' valley of plenty   o' valley of plenty Icon_minitimezo 19 jan 2020 - 12:15

Ze zuchtte opgelucht, ondanks ze al geweten had dat Wolf nooit zou mee instemmen, was het toch fijn om die bevestiging te horen. Ze dacht wel diep na, want als ze niet zwanger zou worden.. wat zou Dainty dan weer met haar uitspoken? De vorige keer was ze haar oog verloren dus ze wist bijna zeker dat de witte she-cat haar weer iets zou aan doen als ze haar zin weer niet kreeg. Een huivering trok over haar rug en haar adem versnelde. Paniek schoot weer in haar keelgat. De flame-point kroop dieper tegen de grote beschermde lijf van Wolf aan en probeerde zo geconcentreerd mogelijk te luisteren naar de tom's zijn plan. Het was een goed idee. Alleen had ze ook de ballen nodig om het ook te doen. De Queen slikte. "W- we gaan dit doen.. ik ga het proberen.. maar dan? W-wat is je volgende plan?" Ze keek naar haar pootjes. "Je gaat naar Stallion zeker?" Klonk er iets bitter in haar stem. Ze zou nooit vergeten hoe hij zich gedragen had. Hoe hij achter haar rug om hun kinderen aangesproken had dat ze niet meer van hem hield; dat het door haar kwam, dat zij 'de bad guy' was. Hoe had hij ooit gedacht dat hij dit in zijn eentje had moeten doen, terwijl ze NOG gezegd had dat ze het samen zouden moeten doen. Stallion had zo zijn goeie dingen maar ook echt slechte. Hij dacht vaak met zijn achterwerk en was een egoïst. Hij was gluiperig, dat bewees hij door deze relatiebreak te winnen door hun eigen kinderen tegen haar te werken. Wie deed dat? Ze kon het amper geloven. Hoe Stallion ook niet in had gezien wat Dainty met haar aandeed. Dat hun relatiebreak voornamelijk door die trut kwam, omdat zij haar ex-man en kinderen moest beschermen tegen haar. Hij was blind, blind door zijn eigen perfecte gecreëerde wereldje. Alles had ver komen kunnen worden als hij zich niet afzijdig had gehouden van de problemen, maar nee meneer de leader was perfect waarom zou hij zich bekommeren om zijn (ex) vrouw en haar shit?


o' valley of plenty Dckm6p10

Rotten and broken. to the core.
Terug naar boven Ga naar beneden
Wolfheart
Dark forest
o' valley of plenty Frkp8xW
Kiki
328
Actief
Let the sin we swim in drown us
Let the world shatter
Into dust
Nothing else matters
Only us

CAT'S PROFILE
Age: I am eternal (died at 30 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Wolfheart
BerichtOnderwerp: Re: o' valley of plenty   o' valley of plenty Icon_minitimedi 21 jan 2020 - 18:42

"Je gaat naar Stallion zeker?" was wat ze hem vertelde. Alsof ze gedachten kon lezen. Hij knikte. "Ik moet wel, als ik haar alleen tegen kom sta ik niet voor mezelf in. Ik weet zeker dat Stallion het begrijpt, het zijn niet alleen jouw kinderen die niet veilig zijn, maar ook die van hem." vertelde hij toen. Hij drukte zijn kop kort tegen die van haar aan. "Ik weet dat het niet is wat je wilt, en dat je me waarschijnlijk vervloekt hiervoor maar het is het beste Shatteredice." zei hij toen tegen haar. "Als we haar willen pakken moeten we haar te slim af zijn, dit is de enige manier. Stallion is en blijft de leider van WindClan, hij kan helpen." Ook al geloofde ze dat waarschijnlijk niet.


WOLFSTAR
Fear might be the death of me, fear leads to anxiety

Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: o' valley of plenty   o' valley of plenty Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
o' valley of plenty
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: