❁Each morning shines with the powerful sun 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 ❁Each morning shines with the powerful sun

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Morningsight
Member
❁Each morning shines with the powerful sun DPKsfdL
4
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 Weeks
Gender: She-cat ♀
Rank:
Morningsight
BerichtOnderwerp: ❁Each morning shines with the powerful sun   ❁Each morning shines with the powerful sun Icon_minitimedo 26 dec 2019 - 19:55

Blind
the colors might evade my mind

De kitten had honger, het was niet ondragelijk maar ze was niet de sterkste in het nest en had daardoor af en toe moeite om de bron van eten te bereiken. Daarnaast was ze niet zo stevig als haar zus Plumkit, al kon ze dat natuurlijk niet weten. Vaak genoeg werd ze door de ander aan de kant gedrukt waardoor ze af en toe een klagelijk geluidje uitslaakte. Het was nooit gemeen bedoeld, alle kittens hadden honger sinds hun moeder wat minder melk aanmaakte dan nodig was voor een nest als deze. Leafbare was daarnaast al een lastige periode. De kitten piepte zachtjes terwijl ze haar pootjes in de vacht van de kattin kneedde. Ze was met twee weken nog niet in staat geweest haar ogen te openen, al rook ze meer en waren haar oortjes ook langzaam meer geluiden gaan opvangen. Waardoor niet alles om haar heen, rust en stilte was. Toen haar zus weer een beweging maakte hief ze lichtelijk gefrustreerd haar kopje en duwde ze zachtjes met een van haar pootjes in haar richting. Ik lig hier ook nog!

❁Plumkit eerst


Ɱօɾղíղցƙíե
❁Each morning shines with the powerful sun Uv15x6Z
Eᴀᴄʜ ɢᴏᴏᴅ ᴍᴏʀɴɪɴɢ ᴡᴇ ᴀʀᴇ ʙᴏʀɴ ᴀɢᴀɪɴ﹐
ᴡʜᴀᴛ ᴡᴇ ᴅᴏ ᴛᴏᴅᴀʏ ɪs ᴡʜᴀᴛ ᴍᴀᴛᴛᴇʀs ᴍᴏsᴛ
Terug naar boven Ga naar beneden
 
❁Each morning shines with the powerful sun
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: