[Turtle] My heart is failing me 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Turtle] My heart is failing me

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
[Turtle] My heart is failing me DPKsfdL
Babs
328
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Healer To-be
Starteller
BerichtOnderwerp: [Turtle] My heart is failing me   [Turtle] My heart is failing me Icon_minitimeza 28 dec 2019 - 21:22


Shroud staarde naar de waterval, naar het pad van de waterval en weer terug. Haar staart zwiepte geagiteerd heen en weer terwijl ze wachtte. Nu, plotseling, rustte het lot van de hele Tribe op haar schouders. Skyteller deed net alsof het een mop was, ineens deze verantwoordelijkheid bij haar ditchen. Ze kon hem wel wat. Ze kon hem echt wel wat. Een huiverige zucht ontglipte haar terwijl ze haar staart om haar poten heen krulde. Wat als ze faalde? Wat als ze de signalen verkeerd zag? Wat als ze de tribe de verkeerde kant op stuurde. Ze voelde zich hier niet klaar voor. Ze had haar eigen gezin niet eens goed bij elkaar kunnen houden toen dit allemaal gebeurde. Toen had Skyteller ook al ineens allerlei verantwoordelijkheid op haar schouders gedrukt. Ze kon dit niet...

[Turtle]


[Turtle] My heart is failing me 7tNWfW2U_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Turtle] My heart is failing me DPKsfdL
Cynthia
88
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: To-be
Turtle •
BerichtOnderwerp: Re: [Turtle] My heart is failing me   [Turtle] My heart is failing me Icon_minitimedo 9 jan 2020 - 13:01

Eerst had hij niet goed geweten wat te doen na Skyteller's mededeling bij de ceremonie. Had de kater nou echt zijn rang overgedragen aan zijn moeder? Gewoon uit het niets? Want het leek er zeker niet op dat Shroud wist dat dit zou gebeuren. Hij had dan ook gewacht toen ze de Slate en Appleblossom toeliet bij de tribe, maar nu zat ze daar zo alleen. Te wachten tot Skyteller terug kwam waarschijnlijk. Met wat onzekere stappen liep hij dichter naar zijn moeder toe, niet goed wetende of ze het op prijs zou stellen als hij bij haar kwam zitten. Eenmaal dichtbij genoeg drukte hij zijn vacht zachtjes tegen die van zijn moeder aan, ze zou het vast wel op prijs kunnen stellen toch?


[Turtle] My heart is failing me SaXWOn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Turtle] My heart is failing me DPKsfdL
Babs
328
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Healer To-be
Starteller
BerichtOnderwerp: Re: [Turtle] My heart is failing me   [Turtle] My heart is failing me Icon_minitimewo 15 jan 2020 - 12:21


Met een strakke blik in haar ogen keek Shroud naar de uitgang van de grot. Ze zou Skyteller lynchen als hij terugkwam, de clown dacht dat hij dit zomaar eventjes kon flikken? Nou mooi niet. Haar staart zwiepte geïrriteerd heen en weer en haar oren had ze in haar nekvacht gedrukt. Ze was een persoonlijke onweerswolk gevuld door irritatie. Eerst rukte hij haar kinderen bij haar weg en vervolgens deed hij er nog een schepje bovenop. De kattin schrok echter kort op toen ze een vachtje tegen haar aan voelde drukken. Shroud haar blik verzachtte in luttele seconden toen ze haar zoontje zag en ze drukte haar neusje zachtjes tegen zjn voorhoofd. "Hey lieverd," murmelde ze zachtjes tegen Turtle.


[Turtle] My heart is failing me 7tNWfW2U_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Turtle] My heart is failing me
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: The Cave of Rushing Water-
Ga naar: