Rodents 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Rodents

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Moriah
Member
Rodents Dd4eq1r-745a31c6-2ff7-48fd-bf98-da2b31489a0d
Sean
17
Actief
Are you afraid of me now?

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Moriah
BerichtOnderwerp: Rodents   Rodents Icon_minitimezo 29 dec 2019 - 18:04


Dus... Die kat van een tijd geleden had hem verteld over kittens die uit iets genaamd 'Riverclan' waren gekomen. Hij had eigenlijk geen flauw idee wat dat was en wat het juist betekende, maar het klonk als een uitdaging en iets waar hij zich tegen moest verzetten. Het klonk als iets dat niet hoorde, dat weg moest en moest verdwijnen. Waarom River voor clan zetten? Bloodclan was toch de sterkste en beste die er was, toch? Waarom dan iets anders maken, waarom dan nog iets onnuttig verder zetten? Hij snapte het niet. Het was dom, onlogisch, stom...  Even snoof hij, waarna hij kort met zijn grijze oortjes trok. Toen hij dan ook een kitten zag, wandelde hij op de ander af, een kleine glimlach lag op zijn gezicht. "Ben jij dat Riverclan jong?" Het klonk sissend, als gif op zijn tong. Waarom was ze anders? Waarom was zij niet bloodclan? Dat hoorde niet. Het was verkeerd.

- Skadi


Rodents Dc797n0-02caae1e-9592-45ab-8160-41643345afc6
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Skadi
Member
Rodents Jnp5-iSy_400x400
Elfje
260
Actief
I was a drab little crab once

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Skadi
BerichtOnderwerp: Re: Rodents   Rodents Icon_minitimema 30 dec 2019 - 20:53

Het calico poesje was de schuur weer eens uitgestapt. Ze vond het maar irritant, op daar te zitten met al die andere kittens die ze niet kende en de enigste die ze wel kende was nog irritanter dan de rest. Ergens hoopte ze nog wel dat hij snel zou opdonderen, dan had ze tenminste een tijdje rust. Geen irrtante spelletjes of opschepperij meer dat hij eerder mocht beginnen met trainen. Tenminste, zolang hij haar dan maar niet in zijn vrije tijd kwam opzoeken. Maar, ja, ze was daar nu even weg en misschien kon ze nog wel wat meer dingen leren dan ze nu al wist. Al wist ze ook niet helemaal of ze dat wel wilde, want wat ze tot nu toe had geleerd was niet het leukste. Toen ze het had doorverteld aan Aegir, deels om hem ook bang te maken, had hij haar voor een leugenaar uitgemaakt en haar verteld dat ze dom was om dat soort kittenverhaaltjes te geloven. Maar hij was dom om er niet over na te denken, want hoe kwamen ze anders aan halsbanden of hondenkettingen. Deze clan mocht anders zijn, maar ze waren nog steeds niet als die katten waarover ze verteld was in RiverClan verhalen, katten die bij gekke wezens leefden die ze halsbanden en vies eten gaven. Maar dat moest hij maar lekker zelf weten dan, ze zou hem later niet gaan helpen als hij kwam lopen huilen. Echter kon Skadi er niet langer over na denken, want ineens klonk er een sissende stem voor haar, eentje die vroeg of ze 'dat RiverClan jong' was. Met een frons keek ze naar de bron van de stem. Een grijze kitten, jonger als haar, keek haar maar wat raar aan. Was dit jong haar uit de schuur gevolgd of iets? "Had je daar een probleem mee dan?" vroeg ze bits terug. Het vuur in haar ogen wakkerde langzaam aan, geprikkeld door deze vraag. Toch, het bleef voor nu nog op een laag pitje


Rodents Skadis15
:.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Rodents
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Bloodclan Camp-
Ga naar: