Cooler Than Me 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Cooler Than Me

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Littlefish
Member
Cooler Than Me BBTakD
Bunny
414
Actief
"Small steps every day"

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Littlefish
BerichtOnderwerp: Cooler Than Me   Cooler Than Me Icon_minitimema 30 dec 2019 - 19:20

Littlefish was waarschijnlijk iéts te vaak bij fourtrees te vinden om compleet onschuldig te zijn, maar haar afkomst was geen geheim en dus was het waarschijnlijk voor velen niet echt een verrassing. Desondanks had ze zichzelf voorgenomen om hier minder te zijn, om zich volledig te focussen op Riverclan en de training van haar apprentice. Zeker met alle spanningen die golden tussen haar clan en Windclan; straks zou Shadowclan zich er ook nog in moeien, en starclan mocht weten welke kant zij zouden kiezen. De kleine calico liet haar blik over de omgeving glijden tot haar turquoise ogen vielen op een bekende bruine gestalte en met een grote grijns op haar snuitje liep ze op hem af. "Hé Settled, hoe gaat 'ie? Bijna gathering! Ik moet deze keer in het camp blijven, jammer he!", mauwde ze vrolijk tegen haar broer, meteen met de deur in huis vallend. Het was wel jammer dat ze er niet bij zou zijn op de gathering, maar ze snapte ook wel dat het camp niet onbewaakt achter mocht blijven.

(ik ga er vanuit dat dit voor de gathering is want idk wat daar gaat gebeuren)
Terug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
Cooler Than Me Dutch22
Renske
2587
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: Cooler Than Me   Cooler Than Me Icon_minitimema 30 dec 2019 - 23:55

Settleddust zijn poten hadden zich weer eens naar de grote vier bomen gebracht. Het was fris, maar gelukkig lang niet zo koud als een paar dagen geleden. En het was droog. Settleddust kende inmiddels al aantal wat katten uit de andere clans, maar altijd was hij hier te vinden als hij RiverClanner hoopte te ontmoeten. Ofwel zijn zusje, ofwel een andere gevlekte poes. Maar hij liep de vlakte op, een beetje afwezig in de rondte kijkend. Hij was er niet helemaal bij vandaag. Hij wist ook niet precies wat hij hier vandaag eigenlijk te zoeken had. Maar het bleek achteraf dat hij op de juiste tijd op het juiste moment was. Hij spitste zijn oren toen hij zijn naam hoorde en de bekende vacht van zijn vrolijke zusje. ‘Hey Little!’ begroette hij haar vrolijk. Het duurde inderdaad niet lang meer voordat ze met alle clans weer samen zouden komen. ‘Oh jammer! Ik ben er wel bij deze keer. Maar je zal vast niets missen, gok ik,’ miauwde hij. Natuurlijk kon hij niet weten dat binnen enkele dagen alles in een sneltreinvaart zou gaan verlopen. ‘Met mij gaat het prima. Alles gaat zo zijn gangetje. Met jou? Geen vervelende visvreters die je lastigvallen?’ miauwde hij plagend. Hij wist dat ze zich helemaal op haar plek voelde in die stinkclan, maar alsnog kon hij het niet laten haar te plagen.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Cooler Than Me
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: