Sing a little song with me 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Sing a little song with me

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Littlefish
Member
Sing a little song with me BBTakD
Bunny
414
Actief
"Small steps every day"

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Littlefish
BerichtOnderwerp: Sing a little song with me   Sing a little song with me Icon_minitimewo 1 jan 2020 - 17:11

Fourtrees voelde soms meer aan als een thuis dan het Riverclan camp; hoewel die gedachte alleen bij haar opkwam wanneer ze op een zeldzaam moment heimwee voelde naar haar geboorteclan. Dat duurde meestal niet zo lang - maar zolang het duurde, prefereerde ze het om hier te staan, tussen de vier grote bomen, omringd door de geuren van alle clans. Haar turquoise ogen vielen op een jonge Shadowclanner die ook deze heilige plek opgezocht had. Nieuwsgierig liep ze op haar af. Afleiding was altijd goed als ze zich niet zo vrolijk voelde als meestal het geval was - ze wist immers nooit goed hoe ze om moest gaan met die neerslachtige gevoelens. Lachen en spelen was tenminste simpel. "Hallo daar, Shadowclanner.", mauwde ze vriendelijk, hoewel haar hoge stem het gebruikelijke kittenachtige enthousiasme miste.

+Littlepaw eerst
Terug naar boven Ga naar beneden
Littlepaw
Member
Sing a little song with me Tumblr_pc6r57so0N1xzxmkmo1_500
Kip
86
Actief
Tiny but mighty!

CAT'S PROFILE
Age: ❧ 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Littlepaw
BerichtOnderwerp: Re: Sing a little song with me   Sing a little song with me Icon_minitimedo 23 jan 2020 - 22:09


Oh! Ze vond het zo leuk! Littlepaw haar pootjes tintelden helemaal van plezier nu ze iets vrijer het territorium in mocht. Misschien zou Demonslayer het niet zo leuk vinden dat ze zo vroeg in hun trainingen al alleen op pad ging, maar dat maakte dit alleen nog maar spannender! Littlepaw bewoog zich nog wat onhandig door het territorium heen, de weg volgend die ze als enige al een keer had gezien; naar fourtrees! Eenmaal daar aangekomen keek ze haar ogen uit, want laatst was de gathering hier nog geweest. Ze was daar toen niet bij geweest, dus nu kon ze alle geuren ruiken en pfoe, het waren er een hoop. Zelfs zoveel dat ze eentje die wel héél vers was even over het hoofd had gezien. "Hallo daar, Shadowclanner." ieh! Haar staartje ging recht overeind staan en ook Littlepaw zelf sprong overeind, toch een beetje geschrokken. "Gegroet... Riverclanner!" sprak ze formeel, in de hoop dat ze over zou komen alsof ze wist wat ze deed. Haar nieuwsgierigheid overwon het echter snel. Een kat van een andere clan! "Ik ben Littlepaw, wie ben jij?" ze was toch wel heel trots op haar achtervoegsel.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Sing a little song with me
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: