Brighter side 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Brighter side

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Gorsepaw
StarClan
Brighter side Unknown
Renske
538
Actief
⋆ Innocent people are not fools. They just think everyone has a heart ⋆

CAT'S PROFILE
Age: ▸ Died at 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Gorsepaw
BerichtOnderwerp: Brighter side    Brighter side Icon_minitimewo 1 jan 2020 - 23:39

Gorsepaw was weer eens onderweg. En dit keer volgde hij een pad die hij niet dacht in een lange tijd weer te nemen. De gathering was namelijk, om zacht uit te drukken, een ramp voor hem geweest. Hij had zich ongelooflijk bang gemaakt, zoveel katten, zoveel indrukken. Hij was toen pas net een apprentice. Het was echt waarschijnlijk één van de meest verschrikkelijke ervaringen in zijn nog korte leventje. Hij had zich verstikt gevoeld en als klap op de vuurpijl was hij een RiverClan apprentice tegen het lijf gelopen. Gelukkig was hij nog best vriendelijk geweest, dacht hij. Maar het was omdat het een gathering was en je niet mocht vechten, anders zou StarClan kwaad worden. Verder was de Gathering ook nogal een ramp te noemen. De prophecy van de RiverClan leidster voorspelde ook niets goeds. Gorsepaw dacht zo nu en dan er nog over na, hoe hij dacht dat al de clans aan stukken zouden worden gereten. Het zou ook gebeuren ook, hij voelde het gewoon aan zijn water. Er zouden vast doden vallen. Van welke clan? Van WindClan? Hij bad StarClan dat ze er ongedeerd uit zouden blijven. Maar ook de andere clans zouden opeens aan kunnen vallen. Hij was gewoon super zenuwachtig. Maar dan was hij verder maar een apprentice. Hij dacht ook aan simpele dingen, over hoe zijn trainingen gingen, hoe hij Amberstorm wel onder de indruk wilde maken. Maar nu, om even zijn hoofd leeg te maken nam hij een kleine reis. Op naar Fourtrees, om even de vlakte in zijn eentje te bekijken. Misschien was het nu wel mooier. Misschien zou hij nu wel de magie ervan voelen, beleven. Het duurde dan ook even, maar op een gegeven moment brachten zijn robuuste poten hem naar de vier bomen. Op de richel aarzelde hij nog even, maar het zag er veilig uit. Hij daalde af en bij de eerste eik waar hij aankwam stond hij even stil. De kale takken wiegden in de koele wind. Een glimlachje kwam op zijn gezicht. Hij had nog nooit bomen eigenlijk echt gezien. In WindClan waren ze er niet. Hij wilde zich voorstellen hoe het eruit zou zien met bladeren. Hij snuffelde even aan de bast. Het rook anders... Naar ThunderClan. Of rook nou iets anders naar ThunderClan?

+ Jaytail eerst
Terug naar boven Ga naar beneden
Jaytail
Member
Brighter side 29212360f5d5cb9449f5c5e71917c53f
Bo ~
3158
Actief
Just know that I'm fine. Even when I'm not fine, I'm really fine.

CAT'S PROFILE
Age: 69 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Jaytail
BerichtOnderwerp: Re: Brighter side    Brighter side Icon_minitimezo 12 jan 2020 - 19:45

De gathering was kort gezegd een ramp. Er was zat te melden geweest. BloodClan was weer actief en hij voelde bloed door zijn lichaam pompen. Hij wist wel dat Eveningglow niet te vertrouwen was. Ze had Bloodclan bloed door haar lichaam pompen. Ze zou vast een heel plan hebben, ze hoorde bij Sinclaw. Dat kon niet anders met een vader als Shark. De kater die commander was geweest in BloodClan toen het kamp was overgenomen van ThunderClan. Hij was nog steeds boos er om en dat was normaal ook. Snowdrop werd onderhand als hun slaafje behandeld omdat de Thunderclanners naar haar luisterden en zij acteerde mee. Hij wist hoe moeilijk het voor haar had moeten zijn. Hij zou het niet kunnen als hij heel erg eerlijk was, maar aan de andere kant, hij acteerde grotendeels in zijn leven al dus dat zou hij misschien ook nog wel kunnen nietwaar? Hij acteerde zelfs dat hij niet de vader was van Longear, Silvervine en Heron. En dat verging hem ook super goed dus dat was ook wel duidelijk in zijn ogen. Hij wist niet eens waarom hij hier naar de Fourtrees was gegaan, misschien om een andere oudere warrior te spreken over wat er allemaal gebeurde? Er waren weinig katten waar hij close mee was, maar hij wilde er wel over praten. Maar in Thunderclan hoefde hij er niet mee te praten. Daar wilde hij de dingen liever verscholen houden, zodat hij het een keer kon gebruiken wanneer hij het wilde. Zijn ogen vielen op een rode kater, waardoor hij even knipperde. "Zo, kiddo, je dacht ik kom maar eens kijken hier?" sprak hij even met een grijns op zijn gezicht terwijl hij met zijn grote lichaam dichterbij stapte. Hij had geen idee natuurlijk dat de jonge kater op de gathering zelf was geweest natuurlijk. "Eerste keer hier? Indrukwekkend niet waar?" sprak hij met een brede grijns op zijn gezicht terwijl hij even naar de bomen keek. De grote bomen die voor 'vrede' stonden. Vrede was er allang niet meer. Zelfs niet in je eigen Clan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gorsepaw
StarClan
Brighter side Unknown
Renske
538
Actief
⋆ Innocent people are not fools. They just think everyone has a heart ⋆

CAT'S PROFILE
Age: ▸ Died at 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Gorsepaw
BerichtOnderwerp: Re: Brighter side    Brighter side Icon_minitimema 20 jan 2020 - 0:28


Gorsepaw dacht dat hij net op zijn gemak was, toen een enorme kater hem aansprak. Hij maakte even een schrikbeweging, maar keek opgelucht toen hij zag dat hij niet gevaarlijk eruitzag. Hij herstelde zich en knikte toen langzaam. Gorsepaw zijn ogen gingen over zijn grote, bruine gestalte. De grote klauwen die hij had en de lange vacht. Hij leek op een ware warrior. En Gorsepaw vond hem maar indrukwekkend. Maar desondanks leek hij vriendelijk? Hij knipperde nauwelijks toen hij naar de grote kater keek, zijn bek vol tanden. Hij begon te spreken over dat hij maar eens moest kijken en dat het indrukwekkend was. Hij knikte langzaam. ‘I-ik ben er al eens geweest. Op de gathering,’ begon hij toen te antwoorden op zijn eerste vraag. Hij was hier voor de tweede keer. Maar dat was heel anders. Toen was het bomvol, eng, dramatisch zelfs. Enge prophecies, dreigingen van bloodclanners, verwarring en chaos. Nu was het hier vredig, bijna angstvallig stil. Gorsepaw vond het prachtig. Zijn kop ging weer naar de kale takken, die zachtjes deinden in de wind. ‘Het is inderdaad gaaf,’ miauwde hij toen een beetje afwezig. Alsof de oude warrior niet meer bestond.

Terug naar boven Ga naar beneden
Jaytail
Member
Brighter side 29212360f5d5cb9449f5c5e71917c53f
Bo ~
3158
Actief
Just know that I'm fine. Even when I'm not fine, I'm really fine.

CAT'S PROFILE
Age: 69 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Jaytail
BerichtOnderwerp: Re: Brighter side    Brighter side Icon_minitimewo 22 jan 2020 - 16:08

De jonge rode kater schrok even van zijn aanwezigheid, maar leek al snel opgelucht te zijn. Wat? Zag hij er niet super duper angst aanjagend uit? Hij was toch echt wel de engste kat die je kon tegen komen in dit bos, dúh. De kater leek zichzelf even te herstellen van het schrikmoment en hij keek de jonge kater aan met een grijnsje op zijn gezicht. Hij kon nog niet zo lang apprentice zijn, dat was wel zeker. De windclanner knikte langzaam, waarna de gele ogen over zijn lichaam gleden. Vroeger als katten naar hem keken was meteen het eerste wat hij deed zijn litteken verbergen met zijn staart, maar dat hoefde niet meer. Hij hoefde niks meer te verbergen. Hij was over het algemeen een open boek geworden, min een paar dingen, maar vergeleken met wat hij vroeger vertelde was hij toch echt wel twee honderd procent vooruit gegaan want toen sprak hij met bijna niemand over iets. De kater tegenover hem leek niet echt te weten wat hij allemaal moest zeggen en dat snapte hij ook wel, er stond opeens een ziek goede warrior voor je neus en dat was zeer indrukwekkend. Toen hij sprak dat het indrukwekkend hier was en of dit de eerste keer was voor de kater knikte hij even langzaam op zijn woorden. 'I-ik ben er al eens geweest. Op de gathering,' klonk er van de kater af, waarop hij begrijpend knikte. De gathering die heel erg uit de hand was gelopen. Hij was niet zo van de gatherings, allemaal saai luisteren naar alle leaders en ze play-pretend zien doen dat ze elkaar allemaal mochten. Nee dankje, laat dat dan maar zien in het echte leven in plaats van het daar te laten zien. 'Het is inderdaad gaaf,' klonk er daarna een stuk meer afwezig van de kater terwijl zijn blik was gevestigd op de bomen. Hij fronste even voor een moment, voordat hij breed begon te glimlachen en de kater even kort aan tikte met zijn staart. "Wil je mee boven op de stenen?" Sprak hij met een brede grijns op zijn kop. "Kom, dan kan je pas zien hoe mooi het is en wat de leaders altijd zien als ze naar beneden kijken." vervolgde hij met een uitdagende glinster in zijn ogen. Altijd leuk om de jongen te leren hoe je plezier kon hebben, niet waar?
Terug naar boven Ga naar beneden
Gorsepaw
StarClan
Brighter side Unknown
Renske
538
Actief
⋆ Innocent people are not fools. They just think everyone has a heart ⋆

CAT'S PROFILE
Age: ▸ Died at 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Gorsepaw
BerichtOnderwerp: Re: Brighter side    Brighter side Icon_minitimedo 6 feb 2020 - 16:08

Gorsepaw kon zich nog precies voorstellen hoe het was op de Gathering. Hij zat daar gepropt tussen een RiverClan en een ThunderClan apprentice. En ze waren allebei zo groot geweest, maar toch viel het nog mee hoe klein Gorsepaw was geweest, in vergelijking met de andere WindClan apprentices. Maar RiverClanners waren allemaal enorm, gespierd en met zacht, glanzende vachten. De ThunderClanners leken meer pluizig te zijn, zoals deze langharige kater voor hem. ShadowClanners zaten misschien wat meer tussen WindClan en ThunderClan in. Maar hij had alleen maar écht een glimp opgevangen van de indrukwekkende ShadowClan deputy, die net als de kater voor hem enorm en pluizig was geweest. Opeens voelde hij een tikje tegen hem aan van zijn staart. Op de rots? Zijn ogen werden groot. ‘Mag dat wel?’ vroeg hij met een kleine huivering in zijn stem. Hij wilde StarClan niet boos maken! Maar hij kende inmiddels de code door en door en er was geen regel dat hij er niet op mocht. Maar misschien was dit gewoon een soort van... gentlemen's agreement dat je dat gewoon niet deed. Maar hij was wel benieuwd om net zo te zijn als zijn vader. In het kamp had hij ook wel eens op de tall rock gezeten. Zijn gele ogen gingen naar de grote rots, hij zag het maanlicht er alweer op weerschitteren. De vier figuren van de clanleiders. Gorsepaw wist dat hij nooit een leider zou zijn, dat zou hij ook niet willen. Zijn vader was daar zoveel meer geschikt voor, zijn mentor... Maar niet hem. Nee, hij zou al tevreden worden als hij zijn clan kon beschermen als warrior.
Terug naar boven Ga naar beneden
Jaytail
Member
Brighter side 29212360f5d5cb9449f5c5e71917c53f
Bo ~
3158
Actief
Just know that I'm fine. Even when I'm not fine, I'm really fine.

CAT'S PROFILE
Age: 69 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Jaytail
BerichtOnderwerp: Re: Brighter side    Brighter side Icon_minitimevr 7 feb 2020 - 17:35

De rode windclan apprentice was nou niet bepaald de meest uitbundige apprentice die hij had gezien. De kater deed hem een beetje denken aan hem- na het ongeval met Bluestar dan natuurlijk. Jeetje, was hij al zo oud? Bluestar was al manen geleden overleden en hier was hij nog, opgegroeid en wel. Het was toch een wonder. Hij wist nog het moment dat Firestar deputy was geworden, toen was hij nog een jonge, ondeugende kitten geweest. Voor een WindClan apprentice, een jonge WindClan apprentice, was hij over het algemeen al een grotere kater, groter dan de meeste andere WindClan apprentices die hij had gezien over zijn tijd. Hij had natuurlijk ook wel grotere gezien, er waren altijd uitzonderingen, en daar was deze jonkie ook een deel van. De bouw leek meer op een ThunderClanner of een ShadowClanner. Nice. Dacht hij even bij zichzelf, zijn moeder had zich vast uitgeleefd met een andere kater dan een WindClanner. Wat heerlijk. Anders had hij echt niet zo’n bouw gehad, dan had hij de slanke bouw gehad zoals de meeste katten in WindClan. Oké, het konden ook nog zijn grootouders zijn, maar ergens was er andere Clanbloed naar binnen geglipt bij de jonge kater, zonder dat hij het wist waarschijnlijk. ’Mag dat wel?’ klonk er met grote ogen en een trilling in de stem van de kater. Een brede grijns ontstond er op zijn gezicht, geamuseerd door de twijfelingen die er waarschijnlijk door de kater heen gingen. Het was geen ramp om daar naar toe te gaan hoor, de kater moest zich er niet veel zorgen om gaan maken in ieder geval. ”Natuurlijk, zolang het niet de Gathering is, is het gewoon een openbare plek.” sprak hij tegen de rode kater met een knipoogje. Hij had er nooit zo over na gedacht, maar de Fourtrees was gewoon een plek waar katten in vrede met elkaar konden praten en dan had de plek bij de Fourtrees toch helemaal geen reden meer? Er was geen reden waarom ze niet daar naar boven konden gaan immers. ”Dus, wat zeg je er van champ?” Sprak hij met een brede grijns op zijn gezicht. Kom dan, hij zou wel laten zien hoe je plezier kon maken op een plek zoals deze.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gorsepaw
StarClan
Brighter side Unknown
Renske
538
Actief
⋆ Innocent people are not fools. They just think everyone has a heart ⋆

CAT'S PROFILE
Age: ▸ Died at 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Gorsepaw
BerichtOnderwerp: Re: Brighter side    Brighter side Icon_minitimedi 18 feb 2020 - 15:55


Gorsepaw zijn ogen gingen omhoog, naar de ellendig hoge rots. Hoe soepel het had geleken hoe zijn vader erop was gesprongen, alsof hij dat al manen had gedaan. Maar zo lang was zijn vader nog niet leider, nee, hij was zelf toen een kitten geweest. En inmiddels was hij al zijn tweede deputy. Soms ging de tijd dan opeens zo ongelooflijk snel. En hij was nog maar net apprentice, en hij had het gevoel dat hij al van alles mee had gemaakt. De kater legde vervolgens uit om zijn vraag dat het gewoon een openbare plek was. Gorsepaw keek hem nog even twijfelend aan, waarna hij een klein knikje gaf. Hij kwam iets overeind op zijn poten, zijn gele ogen schitterden in het zwakke zonlicht. Eigenlijk leek het hem nu wel spannend. Een avontuur, iets wat hij thuis weer kon vertellen. Dat een vriendelijk ThunderClan kater hem op de rots had geheven. Er ging even een rilling door zijn vacht, waarna de kater het nog een keer vroeg. ‘Oké dan,’ sprak hij toen, zijn mondhoeken voorzichtig omhoog kruipend. Hij kwam overeind, keek nog een keer naar de bruin gestreepte kater, waarna hij richting de grote rots stapte. Zijn kin ging omhoog, zijn neus in de wind en hij wilde het nu wel eens zien. Hij sprong en sloeg zijn nagels uit op de gladde rots, een schril piepend geluid ontstond toen zijn nagels over de steen kraste, maar uiteindelijk wist hij zichzelf erop te hijsen. En ja hoor, opeens was hij een reus! Hij draaide zich om en keek naar de open plek, die iedere maan gevuld was met katten van iedere clan. Een dappere grijns kwam op zijn gezicht. ‘Cool,’ prevelde hij stilletjes onder zijn adem.
Terug naar boven Ga naar beneden
Jaytail
Member
Brighter side 29212360f5d5cb9449f5c5e71917c53f
Bo ~
3158
Actief
Just know that I'm fine. Even when I'm not fine, I'm really fine.

CAT'S PROFILE
Age: 69 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Jaytail
BerichtOnderwerp: Re: Brighter side    Brighter side Icon_minitimedi 7 apr 2020 - 22:06

Dit was overduidelijk een apprentice die alles volgens de regels wilde doen. Eentje die nooit een keer wilde leven en de regels lichtjes te buigen. Hij had het wel eens gedaan, de regels gebogen. Vaak zat. Bloed had genoeg gevloeid onder zijn poten. Bloed plakte aan zijn vacht. Niet nu natuurlijk, maar bij sprake van. Een warrior mocht niet doden, een gevecht hoorde genoeg te zijn. Maar hij had al de dood van meerdere katten achter zijn naam staan. Zowel indirect als direct. Toen hij sprak dat het gewoon een openbare ruimte was. De jonge rood-witte apprentice keek hem twijfelend aan bij zijn woorden. Kom op kid, leef eens! Er was zoveel om te leren in deze tijd. Waar onder het leren leven. Dat moest deze jongen echt even een keertje leren. Toen hij een knikje gaf verscheen er een brede grijns op zijn gezicht. Yes! Kijk eens aan. De jongen had toch de ballen ervoor. Voor een moment had hij namelijk toch gedacht dat de jonge kater het niet aan had gedurfd. Hij vroeg het toch nog een keer voor de zekerheid, om te kijken of de kater er echt klaar voor was of dat hij toch zei van nou houdoe he. 'Oké dan,' sprak de kater, waarna zijn mondhoeken iets omhoog kropen. Dus toch! "Kijk! Dat zijn de woorden die perfect in mijn oren klinken." sprak hij met een brede grijns op zijn gezicht terwijl hij de kater even een zacht duwtje met zijn poot gaf tegen de schouder van de jonge apprentice. Hij liet de rode kater voor terwijl hij naar de grote rots liep, hij wilde immers niet het prachtige uitzicht voor de kater blokkeren he? De kater sprong, zijn nagels een piepend geluid maakte terwijl hij op de rots sprong. Hij draaide zijn oren wat naar achteren bij het piepende geluid. Oh wat was dat naar. De jonge kater klom er uiteindelijk wel op, mooi zo. Jaytail zette zich met gemak af van de grond, waarmee hij met gemak op de rots sprong met zijn sterke lichaam. Een dappere grijns verscheen op het gezicht van de jonge kater. 'Cool,' klonk er zachtjes van de jongeman af, waarop hij even grijnsde naar de jonge kater. Zeer cool toch? "Jup," sprak hij met een grijns terwijl hij naar beneden keek naar de plek waar normaal altijd de Clans zouden staan, luisterend naar de leaders die hier stonden. "Dit zien leaders dus altijd als ze hier staan." sprak hij met een brede grijns, waarna hij zijn blik op de kater liet vallen. "En wie weet mag je zelf hier ooit een keer staan voor je Clan." sprak hij met een lichte zwiep van zijn staart.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gorsepaw
StarClan
Brighter side Unknown
Renske
538
Actief
⋆ Innocent people are not fools. They just think everyone has a heart ⋆

CAT'S PROFILE
Age: ▸ Died at 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Gorsepaw
BerichtOnderwerp: Re: Brighter side    Brighter side Icon_minitimewo 15 apr 2020 - 19:26


Daar stond hij dan, op de grootste rots die hij ooit had gezien. Hier had hij de  laatste keer nog de grootste van alle clans gezien: Acorndust, Butterstar, Thornstar... en zijn vader. Hij was daar één van. Betekende dat dat hij daar dan ook naar moest streven? Want dat wilde hij helemaal niet. Hij zou daar nooit goed en slim en wijs genoeg voor worden. De grote kater leek wel vriendelijk. Hij moedigde hem aan om een beetje los te laten, waardoor de lach op zijn gezicht steeds breder werd. De bruine tabby leek niet echt op zijn vader. Die moedigde hem toch wel aan om beleefd en bescheiden te zijn. Gorsepaw was absoluut niet ambitieus en losbandig. Hij wierp een blik op de ThunderClanner die hij stiekem wel aardig begon te vinden. Hij was lang zo eng niet meer, helemaal niet toen hij naast hem sprong. En hij beaamde dat het inderdaad cool was. Een klein lachje rolde over Gorsepaw zijn lippen en hij knikte onder de indruk toen hij zei dat dit was wat de leiders zagen. ‘En dan zitten er ook nog een hele boel katten daar beneden!’ miauwde hij met grote ogen. Maar toen de kater sprak dat hij hier ooit misschien voor zijn clan moest staan schudde hij zijn kop direct. ‘Nee hoor, dat hoef ik helemaal niet,’ miauwde hij goudeerlijk. Waarom zou hij? Een goede warrior worden, dat was al heel wat. Iemand die elke dag zorgde voor de jongste, de oudste en de zwakste van zijn clan. En hopelijk kon hij dan ooit zorgen voor zijn ouders als ze oud werden. Hij keek de ThunderClan kater even aan. ‘Dat laat ik liever aan mijn papa over. En ik hoop dat hij dat nog heel lang kan doen,’ miauwde hij. Zijn papa was immers ook nog helemaal niet zo lang leider. En hij had nog hopelijk negen lange levens voor hem.

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Brighter side
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: