Back again 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Back again

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ardentheart
Member
Back again Giphy
Elfje
881
Actief
Contentions fierce, ardent, and dire, spring from no petty cause.

CAT'S PROFILE
Age: 26 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Ardentheart
BerichtOnderwerp: Back again   Back again Icon_minitimedi 7 jan 2020 - 0:46

Dit zou zijn eerste uitstapje naar fourtrees zijn nu hij een warrior was geworden. Hij was hier al zo vaak geweest, maar het voelde toch een beetje anders. Misschien omdat hij zich nu als volwaardige warrior van ThunderClan kon voorstellen in plaats van een apprentice. Daar was hij toch wel een beetje trots op. Zijn poten kenden de weg nu goed, vanwege zijn vele bezoekjes aan de plek die nu voor zijn ogen opdoemde. De vier machtige eiken bleven een prachtig gezicht en de ontmoetingen die hij hier had gehad waren hem altijd wel bijgebeleven. Nu was er alleen een andere ontmoeting in zijn gedachten terwijl zijn poten hem naar de open plek leidden. De laatste keer dat hij hier was geweest had hij Dewpaw, die nu vast ook een warrior was, zijn gevoelens verteld. Iets wat hij sinds de ceremonie uit zijn hoofd had proberen te zetten, zodat hij niet in de problemen zou komen. Hij had het haar alleen willen laten weten, niets meer. Tenminste... Dat was wat hij zichzelf vertelde. Maar het was moeilijk, vooral nu hij hier terug op de plek was waar het zich had afgespeeld. Met een zucht plantte hij zich neer op de grond van fourtrees. Eigenlijk was het te koud aan het worden om voor een lange tijd stil te blijven zitten, maar hij zou hier even rusten en dan op te terugweg nog wat gaan jagen. Dat klonk wel als een goed plan, zeker als er niemand langs zou komen.Settleddust eerst

Terug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
Back again Dutch22
Renske
2587
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: Back again   Back again Icon_minitimevr 10 jan 2020 - 0:17


Settleddust was weer eens op weg naar de vier grote eiken. En er was maar één persoon in zijn gedachte die hij hoopte weer eens te zien. De laatste keer was op de gathering, waar ze hoopten dat ze niet in de tussentijd zouden sterven. Nou, hij was hier, nog in levende lijven. En wie wist was ze ook wel van haar pad afgeweken en bij de vier eiken beland. Toen hij de kruinen in zicht kreeg waren de takken kaal en deinden ze in de koele, noordelijke winden. Hij schudde even zijn vacht op en baggerde door de kou heen. Eenmaal op de richel aangekomen en toen hij naar beneden keek in de open plek zag hij nog niemand. Maar de geur van ThunderClan verraadde dat er wel iemand was. En niet degene die hij had gehoopt. Hij wiebelde met zijn snorharen, twijfelend of hij wel af moest dalen toen de geur hem een vlaag van herkenning deed opmerken. Hij fronste en nam toen toch het pad naar beneden en al snel zag hij het figuur van een bruin gestreepte kater. Ardentpaw! Hij was al een boom van een vent geworden. De laatste keer dat ze elkaar zagen leek alweer zo lang geleden. Toen herinnerde Settleddust dat de laatste keer geen plezierige ontmoeting was geweest. Oops. Hij liep naar de kater. Hij was niet meer boos op hem, nee, hij was die keer alleen maar bang geweest en het hazenpad genomen. ‘Hey, Ardentpaw,’ begroette hij de ThunderClan kater. ‘Uh, hoe ist?’ begon hij toen wat ongemakkelijk.
Terug naar boven Ga naar beneden
Ardentheart
Member
Back again Giphy
Elfje
881
Actief
Contentions fierce, ardent, and dire, spring from no petty cause.

CAT'S PROFILE
Age: 26 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Ardentheart
BerichtOnderwerp: Re: Back again   Back again Icon_minitimezo 26 jan 2020 - 21:46

Al bijna meteen dook er een bekend gezicht op. Grappig was dat, hoe hij altijd dezelfde katten op het lijf leek te lopen, vooral als ze niet uit zijn eigen clan kwamen. Dit keer was het Settleddust die fourtrees op kwam gelopen met een wat ongemakkelijke uitstraling om hem heen. Iets wat Ardentheart wel kon begrijpen, aangezien hun laatste ontmoeting maar een beetje ongemakkelijk en boos was geweest. Hij voelde het zelf ook een beetje. Maar gelukkig leek de woede van toen vergeten te zijn en groette de Shadowclanner hem, met zijn apprentice naam, maar daar kon hij natuurlijk niets aan doen, en vroeg hij hoe het ging. Een glimlach vormde op het gezicht van de nieuwe warrior. "Heel goed, vertelde hij vrolijk en enthousiast voor de volgende woorden die hij kon uitspreken. "Ik ben eindelijk een warrior geworden! Ik ben Ardentheart nu!" Ja, hij was er nog steeds erg trots op.
Terug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
Back again Dutch22
Renske
2587
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: Back again   Back again Icon_minitimema 27 jan 2020 - 21:48

Ardentpaw leek ook het ongemak weg te wuiven, alsof er een woordeloze overeenkomst was om maar niet weer te spreken wat er de vorige keer gebeurd was. Settleddust probeerde zichzelf comfortabel te maken onder één van de vier grote eiken. De ander vertelde dat hij een warrior was geworden. Een brede grijns kwam op Settleddust zijn gezicht toen hij de trots van de ThunderClanner af zag stralen. Hij wist nog de dag dat hij warrior was, hoe trots hij was geweest en had gezworen de clan in al zijn kracht te steunen. Hij snorde vrolijk. ‘Gefeliciteerd, Ardentheart,’ miauwde hij dan dus ook. Hij wist dat de kater enkele manen jonger was dan hem, maar inmiddels waren ze beide geen apprentice meer. Hopelijk waren ze dan nu ook iets verstandiger en rustiger. Hun eerste ontmoeting was nog één groot spel geweest. Settleddust streefde om de beste warrior voor ShadowClan te worden die hij maar kon. Geestenjaag avonturen pasten daar wellicht niet meer tussen. ‘Bevalt het nieuwe leven je een beetje?’ miauwde hij dan ook met een bemoedigende grijns. Want ja, alles werd nu toch een beetje anders.
Terug naar boven Ga naar beneden
Ardentheart
Member
Back again Giphy
Elfje
881
Actief
Contentions fierce, ardent, and dire, spring from no petty cause.

CAT'S PROFILE
Age: 26 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Ardentheart
BerichtOnderwerp: Re: Back again   Back again Icon_minitimedi 17 maa 2020 - 18:44Met vrolijk gesnor werd hij gefeliciteerd met zijn nieuwe rang en een brede glimlach verscheen op zijn gezicht. Ergens was het fijn om het Settleddust te horen zeggen, een vriend die hij had gemaakt en al een tijdje warrior was. Het begon dan ook steeds meer te lijken alsof hij het ook echt verdiend had, hoe meer het werd erkend. Hij had immers het gevoel dat hij meer op avontuur was geweest dan dat hij had getraind, maar hij had wel hard getraind om dat goed te maken. Toen de Shadowclanner hem vroeg of het nieuwe leven als een warrior hem een beetje beviel, knikte hij dan ook in instemming. ”Zeker! Al mis ik mijn vrienden wel een beetje in de den. Maar Waterpaw is nu een medicine cat apprentice en Nettlepaw was al later begonnen aan haar training, dus ze moet ook wat inhalen,” Vertelde hij. Nettlepaw zou gelukkig ook vast wel snel genoeg een warrior worden en Waterpaw, tja, die zou altijd een ander pad als hen bewandelen nu. ”En jij? Hoe gaat het met jou Settleddust?” Want zijn leven was natuurlijk niet het enigste belangrijke hier, misschien had de oudere kater ook wel wat interessants beleefd.
OCC: Laaaaaaaaaaat, sorry
Terug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
Back again Dutch22
Renske
2587
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: Back again   Back again Icon_minitimedi 31 maa 2020 - 17:13


Het bleek maar weer dat manen gewoon versteken. Iedereen veranderde met de tijd. Iedereen werd uiteindelijk warrior, om zijn best te doen voor de clan. Hij glimlachte dan ook. Ardentheart was nogal de babbelaar, dus al snel legde hij uit dat het hem allemaal uitstekend verging, op het missen van wat vrienden na. Hij glimlachte en knikte. Hij had hetzelfde! Hij was ook eerder warrior geworden dan Viperpaw, maar uiteindelijk kwamen zelfs zij in de warrior den. ‘Ze zijn er vast eerder dan je denkt,’ miauwde hij. Maar ook gaaf dat hij vrienden was met de medicine cat apprentice. Bloodpaw was van hem een soort van verre aangeleverde familie. Pepperpaw zag hem ook als een broer, wat hen dan ook weer broers maakte.. ofzo. Maar hij sprak hem nauwelijks, hij hoorde meer van hem door Pepperpaws verhalen. Toen kwam al snel de vraag hoe het met hem ging. ‘Druk,’ beantwoordde hij. Ja, hij deed zijn uiterste best. Na het opnieuw leren jagen met zijn inmiddels geen handicap meer, wilde hij bewijzen dat het goed gespendeerde tijd was. En hij stapte naar voren bij elke mogelijkheid die hij had. Hij wilde laten zien dat hij écht een waardevolle warrior voor ShadowClan kon zijn. ‘Ik heb een klein ongelukje gehad, maar ik ben weer helemaal de oude,’ miauwde hij. Hij gaf een knikje met zijn kop naar zijn achterste, maar hij was er inmiddels helemaal aan gewend. ‘Maar ik zal never nooit meer in een boom klimmen,’ grinnikte hij erachteraan met enige zelfspot.
Terug naar boven Ga naar beneden
Ardentheart
Member
Back again Giphy
Elfje
881
Actief
Contentions fierce, ardent, and dire, spring from no petty cause.

CAT'S PROFILE
Age: 26 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Ardentheart
BerichtOnderwerp: Re: Back again   Back again Icon_minitimema 6 apr 2020 - 21:35


Ardentheart knikte toen hij hem met een glimlach vertelde dat zijn vrienden vast weer eerder bij hem waren dan dat hij dacht. Op Waterpaw na dan, vulde hij zelf in. Zijn beste vriend bewandelde nu een heel ander pad dan dat hij deed. Natuurlijk zouden die paden zo nu en dan wel kruisen, en hun vriendschap zou altijd sterk blijven, maar het was toch wel anders.
Toen hij vroeg hoe het met Settledust ging, antwoorde de kater dat hij het druk had. Een ietwat vaag antwoord voordat hij deze toelichte. ‘Ik heb een klein ongelukje gehad, maar ik ben weer helemaal de oude,’ miauwde de oudere kater. Hij gaf een knikje met zijn kop naar zijn achterste. Toen pas merkte Ardentheart op dat de kater zijn staart miste. Hij kon zich alleen maar afvragen hoe het was gebeurd. Toch, het leek hem een beetje een rottig onderwerp om naar te gaan vragen en dus deed hij dat ook niet. Als Settleddust het hem wilde vertellen zou hij dat gerust wel doen. ‘Maar ik zal never nooit meer in een boom klimmen,’ grinnikte de Shadowclanner er met enige zelfspot achteraan. Iets wat hij wel knap vond, want het kon vast niet zo lang geleden zijn dat hij zijn staart was verloren. Hij had hem immers nog een paar manen geleden met staart intact gezien. ”Ach joh, bomen zijn ook niet mijn beste vriend, vooral niet als een kat voor je neus naar beneden valt.” Dat was hem al twee keer gebeurd. De eerste keer had hij Silverwish nog omhoog kunnen helpen terug te tak op, maar de tweede keer met Acorndust was een totale verassing geweest. Waarschijnlijk omdat hij ook niet had geweten dat de kater uberhaupt in een van de eiken hier had gezeten toen.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Back again
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: