I think I'm lost 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I think I'm lost

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Daisy •
Member
I think I'm lost DPKsfdL
Bunny
6
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Daisy •
BerichtOnderwerp: I think I'm lost   I think I'm lost Icon_minitimedo 9 jan 2020 - 17:59

Daisy fronst en knikte haar kopje scheef terwijl ze naar de muur voor haar keek. Hm, deze muur kwam haar niet bekend voor. Waar was de muur waar de ingang van de nursery was? Het zag eruit net als deze muur, maar dan een beetje anders. Hmm, hmm, hmm. Haar blik gleed wat opzij, naar de rest van het camp, waar toevallig een andere kat haar aan stond te kijken. Met wat ongemakkelijke passen - lopen was immers nog steeds moeilijk voor de jonge kitten - liep ze op hem af. "Hejjo!", begroette ze hem vriendelijk. Dat was juist, toch? Ach, anders zou hij het wel zeggen.

+Rye eerst


I think I'm lost SgPv36
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rye •
Member
I think I'm lost DPKsfdL
5

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: To-be
Rye •
BerichtOnderwerp: Re: I think I'm lost   I think I'm lost Icon_minitimedi 28 jan 2020 - 21:17

Hoewel Rye op zichzelf was, en zich dus niet graag mengde onder de andere katten in de tribe, wilde de jonge kater voor kittens wel eens een uitzondering maken. Niet alleen omdat ze nog heel onschuldig waren, maar ook omdat ze alle ondersteuning nodig hadden die ze konden krijgen. Hij glimlachte dan ook voorzichtig toen het wit/grijzig hoopje pluis op hem afgeschommeld kwam. Rye had zich bewust afgezonderd en lag in een van de uithoeken van de grot, waar hij de kitten van een afstandje had bekeken. Dat deed hij welk vaker, observeren. Als er dan iemand naar hem toe kwam rondde dat meestal uit op een klein, ongemakkelijk gesprek. Sociaal zijn was nou eenmaal niet zijn sterkste kant, daarbij kon hij nogal onverschillig zijn als het aankwam op relaties opbouwen, het was gewoon niet helemaal zijn vibe. De kitten groette hem en hij knikte kort naar haar. "Goeiemorgen, Daisy." Miauwde hij kort, "op ontdekkingstocht?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I think I'm lost
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: The Cave of Rushing Water-
Ga naar: