Take flight 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Take flight

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Butterstar
StarClan
Take flight XbUUF0W
Michelle
6649
Actief
So many men have tried to kill me, I don’t remember all their names.

CAT'S PROFILE
Age: 90 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Butterstar
BerichtOnderwerp: Take flight   Take flight Icon_minitimezo 12 jan 2020 - 16:02If I look back
I am lost.

De zon stond hoog aan de hemel terwijl een koude wind door haar vacht trok. Leafbare.. De afgelopen seizoenen waren zo snel gegaan. Ze kon er nauwelijks bij stilstaan en zich realiseren wat er allemaal gebeurd was.. wie ze allemaal kwijt was geraakt. Zacht zuchtte de Flame point, haar kop schuddend om de verdrietige gedachtes uit haar systeem te krijgen. Ze zou niet door kunnen gaan als ze terugdacht aan haar kinderen. Haar overleden dochters en zoon. Het brak haar hart wetende dat Rose haar zo gehaten had. Het brak haar hart dat Stepping zo ruw uit het leven was getrokken, al helemaal door een kat die nu deputy was van Windclan. Het brak haar hart, maar ze kon de woede ertegen niet meer oproepen. Amberstorm had een fout gemaakt toen ze haar kaken rond de hals van haar dochter sloeg. Maar ze had het arme kind gezien als warrior, verwachtende dat ze terug zou vechten. Maar het arme dier had een mentale achterstand gehad. Ze had geen idee gehad wat er gebeurd was. En Butterstar haalde er maar steun uit, ze had ook geen pijn gehad wellicht.. Het was te snel gegaan voor haar.

De leader schudde haar kop langzaam. De wind blies haar vacht plat tegen haar aan. Liet een rilling over haar schouderbladen trekken. Ze had niet dezelfde warme vacht als haar clangenoten hadden, manen geleden was ze er achter gekomen dat dit kwam door het Windclan bloed dat door haar aderen stroomde. Hetzelfde bloed als de oud deputy Whitelion had gehad, en zelfs de vorige leader van Windclan. Ze was uit haar nest gehaald als kit, naar Riverclan gebracht door haar vader die meer in haar had gezien, of gewoon een keuze had gemaakt tussen haar of haar littermate Whitekit. Ze had haar vader gehaten, maar niet zo zeer als dat ze haar moeder haatte voor haar opgeven en vervolgens überhaupt nooit naar haar zoeken, nooit aangeven dat ze haar moeder was.. Icecloud had zo vaak tegen Butter gesproken. Maar nooit had de she-cat kunnen zeggen dat ze haar moeder was. Dit had Buterstar pas gehoord toen de she-cat overleden was.

Zoveel leugens, zoveel drama. Het leek alsof haar gehele leven gebaseerd was op de ene leugen na de andere. Haar eigen stap naar het leiderschap was een halve leugen, ze had geen dag de taak van een deputy op zich gedragen. Dawnstar had haar tijdens haar aftreden tot leader benoemd. Iets dat nauwelijks gebeurde en een shock was geweest voor haar clangenoten. Butter wou geloven dat ze zichzelf had bewezen tegenover haar clan en Starclan dat ze de juiste keuze was geweest, zelfs al had ze daar in het begin niet zo in geloofd.

Geritsel net wat verderop liet de flame-point warrior opkijken. Ze opende haar mond, zoekende naar de geur die het geluid had veroorzaakt. Hmm, het enige wat ze rook was de Dawnpatrol die voorbij was gekomen. Of.. Haar ogen schoten wagenwijd open toen de vleug van twoleg sterk voorbij kwam. Ze draaide haar kop bij, zoekende naar de twoleg. Zeker rond deze tijd van het jaar?! Een knal liet enkele vogels in de buurt geschrokken opvliegen. Nog een knal en een vogel viel uit de lucht. Haar kop schoot wild om zich heen starend naar waar het geluid vandaan was gekomen. Een hond, donker bruin en zwart met zijn tong uit zijn bek schoot door het hoge gras richting de gevallen vogel. Butterstar kroop wat verder naar achteren terwijl ze toekeek. Haar staart trillend terwijl de hond de gevallen vogel in zijn bek terug nam naar de twoleg.

Ze waren ver weg genoeg van het Riverclankamp. Maar Butterstar moest snel naar haar clangenoten komen. Die knal zou niets goeds kunnen betekenen, zeker niet als het op een vogel kon jagen van zo ver weg. De patrols moesten binnen in het kamp blijven tot de twoleg en zijn hond weg waren. Gelukkig leek de hond gefocust genoeg op zijn twoleg om haar niet een twee drie op te merken. Met dit in gedachten en een schietgebed richting starclan begon de kat langzaam verder te kruipen richting haar kamp. Haar hart bonzend in haar keel, haar oor gericht op waar de twoleg zich bevond terwijl ze haar ogen op de weg voor zich hielt, elke beweging onder controle houdende.

Echter verloor ze deze controle toen ze nog een knal hoorde en stopte geschrokken waardoor de bosjes om haar heen heftig bewogen. Ze hielt haar adem in, bloed pompend door haar aderen terwijl ze langzaam haar kop ophief om richting de twoleg te kijken. Op meerdere voslengtes afstand was de Twoleg met zijn hond nog duidelijk zichtbaar. De twoleg leek te twijfelen of.. hij maakte zijn hond vast leek het op, het beest piepte zacht en Butterstar ontspande zichzelf, haar kop wegdraaiend om weer terug te kruipen naar haar clan.

Maar het geluid was sneller en er was geen pijn, niet zoals ze vaker had gevoeld, haar lichaam viel slap op de grond ogen wijd open gesperd. Bloed druppelend uit haar borst. Er was geen gevecht geweest, deze had nieteens kunnen plaatsvinden. Er was niets geweest wat ze had kunnen doen. Zelfs de resterende drie levens die ze had gehad zouden haar niet kunnen redden.

Een metalen voorwerp had zich recht door haar borst geboord en terwijl de jager zijn hond meetrok zodat deze het kattenlichaam niet zou kunnen ophalen verliet hij het veld. Het was een wilde kat minder die voor overlast zorgde in zijn ogen. Maar het lichaam meenemen zou alleen maar voor woede van zijn vrouw veroorzaken. Nee, beter kon hij dat beest laten rotten, wellicht was het een waarschuwing voor al die rotbeesten die hun natuurpark overgenomen hadden. Met een goed humeur en een grijns op zijn lippen verdween de man in zijn auto, de jachthond nog een keer omkijkend, niet begrijpende waarom hij zijn baasjes prooi niet mocht ophalen. Maar nam genoegen met de fazant die ze samen gevangen hadden. Misschien mocht hij volgende keer wel een kat ophalen!

Terug naar boven Ga naar beneden
Pantherstar
StarClan
Take flight Bba20rI
Loïs
2051
Actief
'May they sing your names with love and with fury'

CAT'S PROFILE
Age: » 72 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Pantherstar
BerichtOnderwerp: Re: Take flight   Take flight Icon_minitimezo 12 jan 2020 - 16:57

Let me tell you what I'd wish I'd known
When I was young and dreamed of glory
You have no control
Who lives, who dies, who tells your story

De dag was begonnen als geen ander. De deputy regelde de patrols, de trainingen en de taken binnen het kamp. Vervolgens was hij zelf vertrokken met een groepje katten richting de grens. Hier had hij de grenzen gecheckt, een eenzame rogue weggejaagd. Ze waren onderweg geweest naar de volgende grens toen het eerste schot geklonken had. Meteen had Panthergrowl de patrol richting huis gestuurd, gelukkig kwam het geluid van een heel andere kant dan het kamp dus lag hier -voor nu - geen risico. De kater vertrok toen meteen richting het geluid toe, om de situatie hopelijk vanaf een grote afstand te kunnen zien, zodat hij kon calculeren hoe groot de dreiging was en of hij zijn clan in veiligheid moest brengen. Een volgende schot klonk, harder nu dat hij dichterbij kwam. Onwillekeurig begon zijn hart te bonzen; hij was groot en sterk, maar hij had ervaring met twolegs en hun schoten en die eindigden zelfs de sterkste kat. Alert bleef hij om zich heen kijken en ruiken, zijn staart overeind en zijn oren hard bewegend om ieder geluid op te pikken. Met samengeknepen ogen zag hij toen twee figuren, duidelijk een twoleg met een dier aan zijn zijde. Een lichte angst bekroop hem toen hij terugdacht aan de chaos van moons geleden in WindClan. Gelukkig was dit er maar één. De twoleg haakte zijn hond aan een lijn, waarna hij nog een derde keer schoot. Waarop kon Panther niet zien; het zat verstopt in de bosjes. Ook lukte het hem niet om een geur op te pikken, de geur van twoleg was overdonderend en de wind stond de verkeerde kant op. Een windvlaag trok aan zijn vacht, en even zag hij de hond zijn richting opkijken. Hij drukte zijn massieve lichaam laag tegen de grond aan, achter een steen die hem maar niet verschool. De twoleg keek niet naar hem om. Deze liep weg, leek het voor gezien te houden en daar was de deputy maar al te dankbaar voor. Hij was zenuwachtig, had geen idee wat hij in de bosjes aan zou treffen zodra het veilig was om te kijken. Hij hoopte op een anticlimax; dat de twoleg niks geschoten had, of een prooidier misschien. Maar deze gedachte wist niet het knagende wat-als-gevoel te onderdrukken. Wat als het één van zijn clangenoten was? Één van zijn kits? Hij kon er niet nog meer verliezen. Hij had al zoveel verliezen geleden in zijn lange leven. Wist niet of hij nog zo'n verlies aan kon.
Na een tiental minuten durfde hij vanuit zijn schuilplek te komen. De twoleg en zijn hond waren nu zeker weten weg uit het zicht, maar je wist het maar nooit met die dingen. Ze waren slim, te slim, en als er één geweest was wist je nooit honderd procent zeker of je wel veilig was. Panthergrowl hield zijn lichaam laag aan de grond waarna hij snel naar voren sprintte, richting het bosje toe. De wind was gedraaid, droeg een geur van bloed met zich mee. Het leek alsof hij de ijzerige smaak haast op zijn tong kon proeven. Onder deze geur van bloed en smaak van ijzer, proefde de deputy een bekendheid. Het was te ver gecamoufleerd onder de overheersende geur, maar het bracht paniek in zijn hart. Want herkenbaar was niet goed, niet in dit soort momenten. Hij kwam aan bij de struik. Herkende in een milliseconde de vacht die daar lag. Roder dan hij hoorde te zijn, op plekken waar normaal nooit rood zat, alleen gebroken wit. De kater stootte een harde hap adem uit. "Butter..?" Het was het enige wat hij uit kon brengen voordat hij haar gezicht zag. Haar ogen waren open, maar stonden leeg. De wond op haar borst was gapend, werd niet magisch geheeld en bloed bleef druipen. Een klein straaltje liep uit haar bek.

You could have done so much more
If you only had time
And when my time is up, have I done enough?
Will they tell your story?

Dit was zijn beste vriendin. Die hij kende sinds zijn geboorte, waarvan hij niet wist hoe het was om zonder haar te leven. Die hem gesteund had door de moeilijkste tijden in zijn leven. Tijden van dood en verdriet, tijden van verkeerde beslissingen en oorlog, maar ook tijden van geluk en eerste nestjes. Nooit had hij met iemand maar ook zo'n band gehad als met haar. En nu was dat weg. In één klap, was dat allemaal weg. StarClan kon haar niet meer terugbrengen, hij was erbij geweest dat ze dat wel gedaan hadden en dan zag alles er zo anders uit. Het was over. Voorbij. Klaar. Butterstar was niet meer. Panther's hart was gebroken. En even, even vergat hij hoeveel hij van de sterren hield. "Verdomme!" schreeuwde hij, zijn roep sneed door de ijselijke stilte heen die de jager had achtergelaten. "StarClan, verdomme," schreeuwde hij opnieuw, woedend, woedend op de voorvaderen die hij altijd geëerd hadden en die nu zoiets geweldigs van hem, zijn clan en de wereld hadden afgenomen. Een vrouw die nog zoveel meer had moeten meemaken en het verdiende om een vredig einde te krijgen. Zijn nagels waren diep in de grond gedrukt en al zijn spieren stonden strak aangespannen. Maar er was niemand die hij bevechten kon, niemand waarop hij wraak kon nemen en geen één manier om zijn beste vriendin terug te halen. Alles was over. De kater klemde zijn kaken hard op elkaar, te hard, tranen dropen geruisloos van zijn kin af. Hij drukte zijn hoofd tegen Butterstar aan, wilde haar tegen beter weten in overeind duwen, maar ze was levenloos, voelde stijf aan en bewoog niet meer. Het was klaar.

Oh, I can't wait to see you again
It's only a matter of time
Terug naar boven Ga naar beneden
Stormwind
StarClan
Take flight DPKsfdL
Kiek
121
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 85 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stormwind
BerichtOnderwerp: Re: Take flight   Take flight Icon_minitimezo 12 jan 2020 - 17:20

Het schot ging door merg en been. Was in de verste vertes te horen. Voor een seconde stond de wereld van de grote grijze kater stil. Het was alsof hij zelf neergeschoten was. Zijn oren draaide om het geluid ongeveer te kunnen plaatsen en voordat hij het zelf doorhad was hij al in beweging gekomen. Geuren vulde zijn neus terwijl hij de plek des onheils naderde. Bloed, Butterstar, Panthergrowl, hond, tweebenen.. Panthergrowl stapte net de struiken uit, hij zag hem in de verte. Toen de grijze kater daarna begon te schelden wist hij al genoeg. Maar hij wou het zien.

Had hij het nu maar niet gedaan. Het geluid dat uit de grijze kater was onmenselijk, iets dat hij zelf geen een kat ooit had horen uitkramen. Het zat tussen schreeuwen en huilen in. Er knakte iets in Stormwind, iets dat hij zelf nog nooit echt gevoeld had. Paniek. Zijn poten drukte op de wond, waar het laatste beetje bloed nog uitstroomde. Hij duwde tegen haar aan. "Hoeveel had ze er nog?" brulde hij tegen Panthergrowl, boos dat ze niet terug kwam. "HOEVEEL?!" maar er kwam geen antwoord, en hij wist dat dit buiten StarClans krachten lag. Dat geen een hogere kracht of medicine cat dit nog kon genezen. Het was voorbij. Stormwind zijn poten gleden van Butterstar wond af terwijl hij zich dit realiseerde. Huilend viel de grote kater tegen zijn geliefde aan. "Mijn zon en maan, mijn sterren.. hoe kon je nou zo plotseling weggehaald worden." snikte hij terwijl hij zijn hoofd begroef in haar vacht om voor een van de laatste keren haar geur op te snuiven. Te voelen hoe het was om haar warmte tegen hem aan te voelen voordat dat voor goed kwijt was. Hij was haar voor goed kwijt. Vertrokken naar een plek waar hij haar niet kon zien.
Terug naar boven Ga naar beneden
Pantherstar
StarClan
Take flight Bba20rI
Loïs
2051
Actief
'May they sing your names with love and with fury'

CAT'S PROFILE
Age: » 72 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Pantherstar
BerichtOnderwerp: Re: Take flight   Take flight Icon_minitimema 13 jan 2020 - 17:59

Hij hoorde pootstappen achter zich, gevolgd door een verschrikkelijke schreeuw. Het was Stormwind, Butterstar's partner, die naast hem kwam. Die nog in paniek zijn vrouw probeerde te redden. Panther bleef stil, zette een stapje achteruit zodat Stormwind zijn eigen verwerkingsproces kon ondergaan. Er werd tegen hem geschreeuwd, maar Panther kon niet antwoorden. Hij was verscheurd tussen zijn verdriet en zijn woede, woede naar de twoleg, woede naar de hond en woede naar StarClan. Zo had het nooit mogen gaan. De kater naast hem was gaan snikken. De tranen die over zijn eigen wangen liepen, waren nooit gestopt met vallen. Hij gunde zichzelf een moment, één klein moment om te rouwen. Want als hij nu weer zou spreken of een beweging zou maken, moest hij doorgaan. Dat was zijn taak en daar had hij zijn hele leven op voorbereid. Maar nog even niet. Nu nog eventjes niet..

Na twee minuten kwam hij overeind. Zijn blik verhard en zijn tranen drogend. Hij moest nu handelen, anders brak hij dadelijk een tweede keer. "Ze moet mee naar het kamp, Stormwind, wil jij dit doen. Ik denk dat ze het liefste door jou gedragen zou worden." Zijn stem was zakelijker nu. Er brandde nog steeds zoveel emotie in hem, maar het bleef in zijn buik. Hij kon het niet naar zijn keel en naar zijn kop laten stijgen want dan zou hij eronder bezwijken. Voor nu moest hij handelen. Het was zijn taak. Eerst was dit de hare geweest. Maar nu viel deze last op zijn schouders.
Terug naar boven Ga naar beneden
Stormwind
StarClan
Take flight DPKsfdL
Kiek
121
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 85 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stormwind
BerichtOnderwerp: Re: Take flight   Take flight Icon_minitimema 13 jan 2020 - 20:26

Panther reageerde niet en misschien was dat maar beter. Hij bleef nog even liggen, probeerde het moment zo lang mogelijk te rennen. Maar toen begon Panthergrowl weer te praten en wist hij dat het echt voorbij was, ze moesten door. Stormwind nam een kort moment om zich te herpakken en knikte naar Panthergrowl. "Ik draag haar. Mijn laatste dienst naar haar toe." zei hij zachtjes tegen haar. Hij drukte zijn kop tegen de levenloze van Butterstar aan en wurmde zich toen onder haar door, zodat ze over hem heen hing. "Kom mee, we gaan terug." verzuchtte hij. Hij draaide zich om naar de plek waar ze net gelegen had. Gras dat rood gekleurd was met bloed van zijn overleden vrouw. Zij aan zij met de deputy liep hij terug naar het kamp. Het zwaarste wat de grote grijze kater ooit gedaan had.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Take flight
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: