Pulled apart at the seems 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Pulled apart at the seems

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Fox •
Member
Pulled apart at the seems Tumblr_nxqfr4vWPx1sl9d05o4_250
Bo~
117
Actief
She said we should be prouder than lions
Roaring loud above the herd
Primal, primal, we're primal

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Prey Hunter
Fox •
BerichtOnderwerp: Pulled apart at the seems   Pulled apart at the seems Icon_minitimezo 12 jan 2020 - 19:42

Hij was het nog steeds niet eens met alles wat er op dit moment gebeurde in de tribe. Maar het was niet dat hij een stem had waar geluisterd naar werd. Zijn familie was toch tegen hem al, dus dat nadeel zou hij dan hoe dan ook krijgen. Er waren zat favorieten in zijn familie maar hij was het bastaardkindje. En normaal als hij niet zo geïrriteerd om was zou hij er niet zoveel om geven, maar nu was het uitermate irritant. Hij ontliep ze daarom alleen nog meer, anders probeerde hij af en toe nog wel eens een gesprek met ze te voeren, maar vaak was het een fout om er ook maar over te denken. En hij wist het ook altijd dat het een stomme fout was om te blijven proberen. Maar hij sprak niet vaak met ze. Hoogstens een keer in de maan. Soms langer dan dat niet. Ze zaten in dezelfde tribe maar verder hadden ze niks met elkaar te maken. Bloed. Ze hadden hetzelfde bloed. Maar daar hield de relatie tussen hen ook wel op. Hij plofte neer in de cave en zuchtte even zachtjes terwijl hij een paar likken over zijn borstkas gaf. Hij had veel om mee te dealen. De nieuwe katten in de tribe waarvan één de moeder van Spark was. De moeder van Spark was hier en nu was hij bang dat Spark haar liever wilde dan zijn oom. Hij wist dat het maar stomme gedachtes waren. Spark hield zielsveel van hem en het was hetzelfde voor hem. Hij hield heel erg veel van zijn neefje. Echt. Spark was de belangrijkste kat in heel zijn leven op dit moment en hij zou alles doen voor de kater om ervoor te zorgen dat de kater een goed leven had. Als dat was minder tijd met hem te spenderen zodat hij meer tijd met zijn echte moeder kon spenderen... so be it. Hij zag in zijn ooghoek een mosbal liggen, eentje die de kittens waarschijnlijk waren vergeten mee te nemen terug naar het gedeelte voor de kittens. Dus zonder erbij na te denken sloeg hij de bal meer richting het midden van de cave. Hij was vergeten hoe leuk het eigenlijk soms was om met zo'n bal te spelen. Zo simpel, maar toch goed vermaak af en toe kon je ervan krijgen.
- Valley eerst


Pulled apart at the seems Foxos
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Pulled apart at the seems
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: The Cave of Rushing Water-
Ga naar: