Downtrodden 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Downtrodden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Gorsepaw
Member
Downtrodden Unknown
Renske
372
Actief
⋆ Innocent people are not fools. They just think everyone has a heart ⋆

CAT'S PROFILE
Age: ▸ 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Gorsepaw
BerichtOnderwerp: Downtrodden   Downtrodden Icon_minitimedi 14 jan 2020 - 0:31

Gorsepaw voelde zich gesloopt. Het was net alsof hij een week lang had moeten lopen. Zijn spieren waren moe, zijn ogen waren zwaar en opgezwollen, en zijn schouders hingen. Maar hij had niets gedaan, alleen gehuild. Hij had geprobeerd stil te blijven toen hij eenmaal zijn nest had gevonden, maar de tranen hadden op zijn wangen gestaan toen hij in slaap was gevallen. En nu was hij op. Hij voelde niets. Hij was leeg. Gorsepaw was laat uit de apprentice den gekomen, hopend dat het grootste deel van de katten dan al weg zouden zijn. Hij wist niet of Amberstorm hem nodig had gehad, maar hij bleef wijselijk bij haar uit de buurt. Misschien had papa wel met haar gesproken, dat hij even niet hoefde te trainen. Maar hij wilde geen liefdadigheid. Hij wilde niet gebaby't worden. Hij wilde niets. Alleen dat gisteren een koorts droom was geweest en dat het niet was gebeurd. Dat zijn ouders nog samen waren en zijn leventje onverstoord was. Dat wilde hij. Maar dat was onmogelijk. Als een spook probeerde hij langs de rand van het kamp te sluipen en zo uit het kamp te glippen. Hij wilde eigenlijk nog steeds niet met iemand praten, want hij zou het niet op kunnen brengen om te lachen.

+ Stallionstar


Downtrodden Gorsepawos2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stallionstar
Clanleader
Downtrodden Stallion
Rebecca
2757
Actief
What good is power
If you cannot protect
The ones you love?

CAT'S PROFILE
Age: ⚜ 37 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Stallionstar
BerichtOnderwerp: Re: Downtrodden   Downtrodden Icon_minitimedi 14 jan 2020 - 15:35What good is power if you cannot protect the ones you love?


Nadat Gorsepaw teruggegaan was naar het Camp was hij op een afstandje gevolgd om te zien of alles goed bleef gaan en hij rimpelde even met zijn vacht die aan zijn lichaam kleefde. Toen hij zag dat Gorsepaw veilig het Camp ingegaan was draaide de kater zich om en liep hij zwijgend langs de rand van het Cam heen, vanaf deze hoogte kon hij goed in het Camp kijken en hij zag hoe Gorsepaw werd opgevangen door Falconpaw. Zijn groene ogen sloten zich om de pijn te verhullen die in zijn ogen te lezen was en hij draafde weg, vanavond zou hij niet in het Camp slapen maar hier op de heuvelrug boven het Camp.

Bij het krieken van de ochtend werd de kater wakker van de kou, echt droog was hij niet meer geworden sinds gisteren en zijn vacht was nat en begon een beetje te stinken. Als een soort hond schudde hij zich uit en begon hij zijn vacht te wassen, er was geen kat in de buurt die hoefde te zien hoe zwaar de last van het verlies van zijn partner op hem drukte.
De zon klom gestaag door net zoals dat hij gestaag zijn vacht waste en zijn blik op het Camp gericht hield. Het was tijd om naar binnen te gaan en te kijken of iedereen aan het werk was zoals hij van hen verwachtte. Met opgeheven en fris gewassen vacht liep hij het camp in waar hij bijna over Gorsepaw struikelde. Net op tijd kon hij afremmen om Gorsepaw niet onder de poot te lopen en hij merkte dat hij de pijn niet kon maskeren in zijn ogen. Zonder een woord te zeggen zette hij een paar pootstappen terug om Gorsepaw de gelegenheid te geven om het Camp uit te gaan of tegen hem te spreken.


.: there are far better things ahead
Downtrodden StallionSig
than any we leave behind :.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gorsepaw
Member
Downtrodden Unknown
Renske
372
Actief
⋆ Innocent people are not fools. They just think everyone has a heart ⋆

CAT'S PROFILE
Age: ▸ 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Gorsepaw
BerichtOnderwerp: Re: Downtrodden   Downtrodden Icon_minitimeGisteren om 0:29


Gorsepaw had niet verwacht dat hij bijna tegen zijn vader aan zou lopen. Zijn gele ogen keken geschrokken naar de gevlekte kater. Hij stond daar, enkele momenten met zijn bek vol tanden. En meteen voelde hij weer de pijn opborrelen die hij de hele dag daarvoor al gevoeld had. Hij was net bij Falconpaw weg, waar hij onrustig had geslapen, maar zich uiteindelijk kalm had gevoeld. Maar nu voelde het voor niets, want het hele gesprek van gisteren speelde weer in zijn hoofd af en hij voelde zich weer zo ongewild. Hij beet op zijn lip en probeerde met man en macht tegen de tranen te vechten. Hij zou niet huilen. Niet weer, niet voor zijn papa. Hij was sterker dan dat. Maar het was overduidelijk dat het moeite had. Gorsepaw realiseerde dat hij de confrontatie nog niet weer direct aankon. Maar hij wist ook niet hoe hij het moest verwerken. Hij wilde wegrennen, zo snel als hij kon. Zijn vader was achteruit gegaan, dus hij glipte voor hem langs er rende het kamp uit. Eenmaal door de tunnel realiseerde hij dat hij zijn adem in had gehouden. Hij snakte dan ook naar lucht en liet zichzelf meteen verslagen in het gras vallen. Hij drukte zijn poten over zijn oren, waarna hij zijn bek in het gras drukte en schreeuwde. Een gedempte klank kwam uit het gras.


Downtrodden Gorsepawos2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stallionstar
Clanleader
Downtrodden Stallion
Rebecca
2757
Actief
What good is power
If you cannot protect
The ones you love?

CAT'S PROFILE
Age: ⚜ 37 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Stallionstar
BerichtOnderwerp: Re: Downtrodden   Downtrodden Icon_minitimeGisteren om 19:37What good is power if you cannot protect the ones you love?


Zijn zoon keek alsof hij een spook gezien had, nadat hij achteruit gestapt was snelde zijn zoon toen ook langs hem heen de doorntunnel door. Zijn hart kneep samen en hij bleef staan waar hij stond. Gorsepaw verdween uit het zicht en met een zucht liep hij het Camp verder in om de dag te startten voor de Clan. Nadat iedereen op gang was gekomen liep hij het Camp weer uit, de muren benauwden hem meer dan hij had gedacht. Terug op de heide zag hij Gorsepaw iets verderop met zijn poten over zijn oren en zijn gezicht in het gras. Ongemakkelijk keek de kater van links naar rechts maar er was geen andere kat in de buurt. Stil liep hij naar Gorsepaw toe en ging op een paar vossenlengtes bij hem vandaan zitten. Zonder dat de kater het zelf door had viel er iets nats op zijn poot. Gevolgd door nog iets nats, het vrat hem op Gorsepaw zo te zien. Hij wilde niet dat Gorsepaw pijn had of wat dan ook. Als hij een leven zou moeten opofferen om zijn zoon weer gelukkig te zien zou hij het in een oogwenk doen.


.: there are far better things ahead
Downtrodden StallionSig
than any we leave behind :.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Downtrodden
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: