[Crimsonlight] Last an eternity 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Crimsonlight] Last an eternity

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Pepperpaw
Med. cat apprentice
[Crimsonlight] Last an eternity 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2589
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Pepperpaw
BerichtOnderwerp: [Crimsonlight] Last an eternity   [Crimsonlight] Last an eternity Icon_minitimedi 4 feb 2020 - 13:03


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
De vier eiken die vierboom markeerden stonden statig in de lucht, een eeuwigheid uitstralend wat Pepperpaw betrof. Ze hadden iets.. oneindigs, alsof de wereld kon instorten maar zij zouden altijd blijven staan. Pepperpaw had verwacht dat er meer eeuwige dingen waren in haar leven, zoals de liefde van haar vader. Hij zou nooit dood gaan, hij had negen levens, maar zo was hij er en zo had hij ineens besloten weg te gaan. Tevergeefs bezocht Pepperpaw nog steeds regelmatig de vierboom, in de hoop om een glimp aan te treffen van die tabby pels. Maar elke keer werd ze teleurgesteld, aangezien elke keer haar vader er niet was. Met een zucht ging ze zitten bij de wortels van één van de eiken en draaide ze haar oortjes in haar nek. Ze had hier een hekel aan.

[Eerste post voor Crimsonlight]


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Crimsonlight] Last an eternity It1apeo
Bo~
105
Actief
"If life is like a field of flowers, you should pick me."

CAT'S PROFILE
Age: 26 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Crimsonlight
BerichtOnderwerp: Re: [Crimsonlight] Last an eternity   [Crimsonlight] Last an eternity Icon_minitimevr 7 feb 2020 - 17:30

BloodClan lag op de loer, maar dat betekende niet dat ze bang was. Oké. Misschien was ze een beetje bang. Maar daar liet ze natuurlijk niets van zien! Behalve dat haar ogen misschien wat groter waren dan normaal toen ze door het territorium liep. De enige veilige plekken waren het kamp, maar daar voelde ze zich zo opgesloten, en de fourtrees. Dat had BloodClan al een keer geprobeerd maar daar faalden ze toch ook weer iedere keer. Dus nóg een keer zou waarschijnlijk niet slim zijn. Dat zou waarschijnlijk niet gebeuren. Nog een keer zouden ze het niet gaan proberen. Dus daar ging ze met alle liefde heen. Ze voelde zich gewoon opgelucht zodra ze bij de bomen aan was gekomen. Ze begon dan ook meteen wat rechter te lopen en haar staart was beduidend minder pluis dan terwijl ze rond liep in hun eigen territorium. Toen ze echter iemand zag zitten met oren in haar nek sprong ze geschrokken naar achteren, haar vacht meteen opgezet en haar ogen zo groot als de maan onderhand. ”Ah!” Bracht ze geschrokken uit tegen de andere kat. Haar rug ook meteen omhoog, haar staart in een krul. Zo groot mogelijk maken zodat ze er beangstigend uit zag!! Het was nog een jonge kat, maar je wist maar nooit met die Bloodclanners!!
Ɓσ


[Crimsonlight] Last an eternity Crimso12

:3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pepperpaw
Med. cat apprentice
[Crimsonlight] Last an eternity 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2589
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Pepperpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Crimsonlight] Last an eternity   [Crimsonlight] Last an eternity Icon_minitimedi 21 apr 2020 - 20:32


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Zo zat je alleen bij vierboom en zo was je niet meer alleen. Pepperpaw wist dat ze hier niet kwam voor haar rust, dat was één ding wat voorop stond. Deze bomen leken op de één of andere manier altijd katten aan te trekken. Nu wilde ze niet per se katten van andere clans ontmoeten, maar terwijl ze hier aan de voet van de machtige eik zat, verhuld tussen haar wortels, wilde ze toch maar wat graag één kat in het bijzonder zien. Toch leek deze kater deze plek niet te bezoeken. Riverclan duidelijk wel. Pepperpaw slaakte een gil toen deze kat ineens opsprong, een geschrokken geluid maakte en ineens heel groot werd. "Ah!" bracht de kleine flamepoint uit. Meteen stond haar pels overeind en werden haar ogen zo rond als schoteltjes. Haar staart werd dikker en haar oren gingen plat haar nek in. "D-dit is Starclan grond! Je mag m-me geen pijn doen!" bracht Pepperpaw geschokt uit.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Crimsonlight] Last an eternity
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: