Two hurting souls 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Two hurting souls

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Jaytail
Member
Two hurting souls 29212360f5d5cb9449f5c5e71917c53f
Bo ~
3158
Actief
Just know that I'm fine. Even when I'm not fine, I'm really fine.

CAT'S PROFILE
Age: 69 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Jaytail
BerichtOnderwerp: Two hurting souls   Two hurting souls Icon_minitimevr 7 feb 2020 - 17:38

Hij wist wel dat er iets op het punt stond om te gebeuren. De dreiging van BloodClan was echt en dat was voor hem een moment om te weten dat er misschien iets gaande was met hun deputy. Al vertrouwde hij het feit van Shadowclan’s leader die was vertrokken ook totaal niet. Wat was er opeens met hoge rangen die het blijkbaar leuk vonden om roet in iedereens prooien te gaan gooien? Hij vond het in ieder geval niet chill en dat zou hij ook nooit gaan vinden als hij heel erg eerlijk was. Hij hoopte alleen maar dat het goed kon uitpakken, maar zijn ogen hield hij wijd open. Hij was echter niet meer zo onopvallend als dat hij vroeger was. Daarom besloot hij op stap te gaan, naar de fourtrees, zoekende naar misschien iets van een hint van de ShadowClan leader of zijn eigen ThunderClan deputy die hij voor geen snars vertrouwde. Hij sloeg lichtjes met zijn staart terwijl hij naar de bomen keek. Hij vond er nog steeds niets aan, deze plek. Het was een verschrikkelijke plek waar iedereen deed alsof. Hij rechtte zijn kop, opende zijn bekje, waarna hij zijn ogen sloot en de geuren probeerde op te nemen uit de omgeving. Hij rook wel ShadowClan… maar dat kon vrijwel niet de geur van Tallstar zijn. Hij wist niet precies hoe de kater rook, maar deze geur kon het zeker niet zijn, dat wist hij wel zeker.


- Pepperpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Two hurting souls
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: