Queens 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Queens

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Liondance
Member
Queens Zt19C6Q
Chi
576
Actief
"Wherever life plants you, bloom with grace."

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Liondance
BerichtOnderwerp: Queens   Queens Icon_minitimedi 11 feb 2020 - 13:20


"You will never know what will come from your actions
but if you do nothing, no results will be made" - lionpaw
Het was weer eens zo ver: de rood met witte kattin was eropuit getrokken. Haar amberkleurige ogen hadden een nieuwsgierig glans en haar pootstappen versnelden naarmate ze zich dieper in het territorium bevond. Een bries streek over haar rug wanneer ze tussenuit de bomen stapten. Ze trok even met haar schouders. Ze wist nu al dat ze liever Newleaf had.
Haar ogen werden groter toen ze de vier bomen voor zich zag staan. Ze was hier nog maar één keer geweest, wanneer het de Gathering was. Ze herinnerde zich goed hoe Nettlepaw zo stom tegen haar had gedaan omdat ze zich bij haar en Pepperpaw had gezet. Nog steeds vroeg ze zich af waarom de grijze kattin zo had gereageerd. Was ze misschien verliefd op de Shadowclan apprentice? Lionpaw greens om die gedachte. Niet dat ze ervan zou verschieten, Nettlepaw was nu eenmaal een geval apart. Het zou haar zelfs normaal in de oren klinken moest ze nu te weten komen dat de grijze poes bang was voor een muis. Lionpaw schudde haar kopje en focuste zich weer op de vier grote bomen, niet doorhebbende dat er zich nog een aanwezigheid in haar bijzijn bevond.

+ Pepperpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Queens
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: