Cuddeling 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Cuddeling

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Cuddeling DPKsfdL
187
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moon
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Aurorapaw~
BerichtOnderwerp: Cuddeling    Cuddeling Icon_minitimedi 11 feb 2020 - 21:28

De daagjes waren kouder geworden en de grotere kittens werden steeds ongeruster. Aurorakit snapte al die fus niet. Ze lag nog heerlijk bij haar pleeg mama en haar sibs dus waarom zo'n heibel maken? De stemmen werden met de dag luider en klonken steeds onrustiger. Maar uiteindelijk was het plan om uit het kamp te gaan en in de sneeuw rond te dollen buiten het kamp tussen 2 andere oudere kittens die haar aandacht trok. Aurora had veel over het gebied buiten het kamp gehoord, maar ze wist niet dat het voor ongetrainde katten het een super gevaarlijk oord was. Iedereen sliep toen Aurora nog klaar wakker was en het tweetal ook. Het jongere kitten wilde hen volgen, maar zou heel ergens anders terecht komen dan haar bedoeling zou zijn geweest. De twee oudere kittens stapte op hun beste sluip tenen de kraamkamer uit en Aurorakit volgde hen. De kittens bleven alle drie in de schaduwen en glipte de vuilplek op die naast het kamp lag en via een kleine landtong de uiters smal was richting de oever liep. Echter zouden alle katten hier natte pootjes bij krijgen. Aurorakit zag het twee tal voorzichtig over de smalle landtong voort stappen met pootje voor pootje. Zelf volgde ze al snel en rilde van het koude water dat rond haar pootjes kabbelde. Echter was ze te nieuwsgierig om terug te gaan. Echter toen haar achterpootjes van de smalle landtong weg gleden kon ze een schrille kreet van angst die uit haar kleine bekkie kwam niet tegen houden. Het water was ijzig koud en ze verloor haar grip op de smalle landtong de door haar wilde gekrabbel steeds verder afbrokkelde en de rivier er een doorgang op gaf waardoor de stroming haar meenam. De twee andere kittens hadden inmiddels de oever al gehaald voor Aurorakit in het water gleed en ze draaide zich geschrokken om. Met grote ogen van angst en schrik keken ze als versteend toe. Ze konden allebei nog niet zwemmen dus konden ze het 1 maan oude kitten ook niet redden. Haar lijfje werd steeds zwaarder doordat het haar donzige vachtje zich vol zoog met het ijskoude water die haar naar de bodem dreigde te trekken. Al was het misschien de redding van het kitten dat een boomtak die op het water mee dreef haar redding kunnen wezen. Puur uit instinkt probeerde ze op de tak te klimmen wat haar maar half lukte. De tak was niet dik genoeg om haar gehele kleine lijfje te ondersteunen, maar ze kon het wel vast houden zonder meteen kopje onder te gaan. Al was ze wel door het in het water plonsen helemaal nat geworden!!! Aurorakit wist niet of haar angstige gepiep iemand anders zou hebben bereikt dan de twee stoute kittens die ze gevolgd was geweest... Welke rivierclanner zou haar kunnen redden??? De stroming was zo sterk dat ze al snel ver weg van het kamp af gedreven was.

(Icecream)


Cuddeling FpA3Tq4

Hydra - Moonpaw* - Aquamoon - Leafface - Moonflow -  Darktrail - Lionpaw@ -Whiteppool- Aurorapaw - Scarface - Silverlight - Stormlight - Silverflight + - Ambersnare - Crow•
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icecream
Catministrator
Cuddeling BVaqYmVp_o
Julia
701
Actief
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Icecream
BerichtOnderwerp: Re: Cuddeling    Cuddeling Icon_minitimedo 13 feb 2020 - 11:03

Hij zat op wacht die nacht. Met een andere warrior zat hij bij de doorgang van het kamp. Ze spraken niet echt en van Icecream hoefde dat ook niet zo nodig. Hij vond het prima om in stilte te zitten, dan had hij tijd om na te denken. Eigenlijk was dat juist niet goed voor de jonge warrior, want dan dacht hij veel te veel na. Dan ging hij weer dubben over onnodige dingen, wat bij Ice dan al snel een olifant werd. De dood van Butterstar had hem enorm geraakt en hem van slag gemaakt. Waardoor hij even niet zo goed wist wat hij met zichzelf aan moest. De stilte om hem heen bracht hem wel wat tot rust. Zijn helderblauwe ogen stonden bedachtzaam, maar het was niet zo dat hij zijn omgeving niet in de gaten hield. Zoals elke taak die Icecream kreeg, nam hij die uiterst serieus, tenminste bijna al zijn taken. Er was één dingentje wat hij verpest had, maar daar dacht hij liever niet te veel aan. Het was eigenlijk ook geen dingetje, maar nogal een ding, het had de onzekere Dreampaw alleen maar eenzamer gemaakt. Plots viel zijn blik op een paar kleine schaduwtjes bij het water. Hij kwam overeind terwijl hij de andere warrior aankeek. Waren het een paar dappere prooidieren? Of liep daar iets anders. Toen hoorde hij een kreet en was hij direct in beweging. Het waren katten daar en aan hun formaat te zien, waren het of kittens of jonge apprentices. Hij hoorde dat de andere warrior vlak achter hem zat. Eerst kwamen ze bij de twee geschrokken kittens aan, die iets over Aurorakit bazelden. ‘Neem jij hen mee terug?’ vroeg hij aan de andere kater. Zijn hart klopte inmiddels in zijn keel. Het was één van de pleegkittens van Chivysniff en hem. Hij rende door terwijl zijn blik over het water flitste. Waar was ze? Liet hem niet nog een pleegkitten kwijtraken, dat kon hij echt niet aan… Toen zag hij haar. Vastgeklampt aan een boomstronk. Hij schoot voor haar uit, om daar vervolgens het water in te springen. Met krachtige slagen zwom hij naar de boomstronk en probeerde de kitten bij haar nekvel te pakken. “Aurorakit, het komt goed. Kom maar.” Zijn stem klonk wat verstikt door de inspanning, maar het ging hem absoluut niet gebeuren dat ze zou verdrinken.


Cuddeling Bw1MNzOF_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cuddeling DPKsfdL
187
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moon
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Aurorapaw~
BerichtOnderwerp: Re: Cuddeling    Cuddeling Icon_minitimedo 13 feb 2020 - 20:50

De kou benam haar de adem. Aurorakit voelde hoe de kou haar de lucht af sneed, waardoor haar ademhaling enkel sneller werd en het water bleef aan haar donzige doordrenkte vachtje trekken. Het probeerde haar van de tak af te trekken, maar uit alle macht probeerde ze zich vast te klemmen. Echter verloor ze ook het gevoel in haar pootjes. De kou kroop verder en dieper onder haar huid. Verlamde haar spieren waardoor het kitten haar grip op het schors begon te verliezen. Nog even en ze zou weg zinken in de duistere diepte van de rivier. De plons in het water was haar ontgaan en nog voor ze haar grip verloor door de golf die volgde voelde het grijs gestreepte kitten dat iemand tegen haar aan leek te komen. Echter was het gevoel zo uit haar lijfje verdwenen dat Aurorakit niet merkte dat Icecream haar in haar nekvel vast pakte. Ze ademde hees en zacht gepiep dat nauwelijks hoorbaar was kwam nog uit haar keeltje die rauw door het angstige geroep om hulp en de kou hadden haar bijna tot de rand geduwd. Haar oogjes waren glazig waar nog duidelijk de angst in te lezen stond. Ze hing nu doelloos tussen de kaken van haar pleeg pappa, maar al had Aurora het gewild ze nog zich voorlopig niet meer bewegen zo koud was ze.


Cuddeling FpA3Tq4

Hydra - Moonpaw* - Aquamoon - Leafface - Moonflow -  Darktrail - Lionpaw@ -Whiteppool- Aurorapaw - Scarface - Silverlight - Stormlight - Silverflight + - Ambersnare - Crow•
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icecream
Catministrator
Cuddeling BVaqYmVp_o
Julia
701
Actief
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Icecream
BerichtOnderwerp: Re: Cuddeling    Cuddeling Icon_minitimeza 15 feb 2020 - 20:25

Het lukte hem gelukkig om haar bij haar nekvel te grijpen. De kou begon door zijn vacht heen te dringen en bereikte zijn spieren. Hij moest niet te lang wachten, dan zou hij verkrampen en zouden ze beide verdrinken. Dus met een grom van inspanning duwde hij hen van de boomstronk af richting de kant. Hij moest zijn kop nu ook hoger houden, zodat Aurorakit niet onder water kwam. Het koste hem al zijn kracht, maar hij bereikte de oever en voelde weer zand onder zijn poten. Met een laatste krachtinspanning hees hij zichzelf op de kant. Daar zakte hij door zijn poten en legde de kitten tussen zijn poten in, maar hijzelf was ook kletsnat. Heel veel warmte kon hij haar niet bieden, maar hij had wel even nodig om op adem te komen. De zwempartij had hem al zijn energie gekost. Hij begon met stevige halen van zijn tong tegen de haren van haar vacht in te strijken om haar bloedsomloop weer op gang te brengen. Terwijl hij tussendoor probeerde weer op adem te komen om haar zo snel mogelijk bij Coyotepaw te krijgen.


Cuddeling Bw1MNzOF_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cuddeling DPKsfdL
187
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moon
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Aurorapaw~
BerichtOnderwerp: Re: Cuddeling    Cuddeling Icon_minitimezo 16 feb 2020 - 20:36

Het tintelende gevoel drong door haar gehele lichaampje. De kou maakte alles gevoelloos en dat maakte het juist zo gevaarlijk om het water in te gaan. De kou die in Leafbare heerste was nog erger in het water zelve. Aurorakit kon nog net ademhalen zonder door te hebben wat er allemaal gebeurde. Ze had er geen erg in dat haar pleegvader haar meenam uit het water en hen beide aan de oever neerlegde. Echte werd haar lijfje langzaam aan weer gevoeliger. Het drukken van de stevige likken van zijn tong was het eerste dat het kleine kitten bemerkte. Ze begon zachtjes te piepen en kroop dichter naar zijn buik toe, maar Aurora had haar oogjes nog dicht door de vermoeidheid. Uit instinkt probeerde ze naar melk te zoeken, maar vond niets meer dan een kletsnatte en gladde buik. Niet zoals haar pleeg mama Waar ze naar believen een tepel kon pakken en er dan melk uit kon halen. Toen het kitten door had dat ze niet door haar pleeg moeder gered was opende ze vermoeid haar oogjes en keek ze naar de kat die haar aan het likken was. 'Ice... Icecream?' piepte ze met een half geknepen stemmetje. Het kleine kitten begon nu ze weer gevoel in haar lijfje kreeg te beven van de kou. Ze had snel warmte nodig.


Cuddeling FpA3Tq4

Hydra - Moonpaw* - Aquamoon - Leafface - Moonflow -  Darktrail - Lionpaw@ -Whiteppool- Aurorapaw - Scarface - Silverlight - Stormlight - Silverflight + - Ambersnare - Crow•
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icecream
Catministrator
Cuddeling BVaqYmVp_o
Julia
701
Actief
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Icecream
BerichtOnderwerp: Re: Cuddeling    Cuddeling Icon_minitimedo 20 feb 2020 - 20:59

Hij kreeg door dat de kitten melk probeerde te zoeken. Zijn likken hielpen wel wat, maar zouden haar nooit de warmte kunnen geven die ze nodig had. Ze moest terug naar de nursery en gecheckt worden door Chivysniff of Coyotepaw. Hij was inmiddels genoeg op adem gekomen om haar te verplaatsen. Ze mompelde zijn naam. “Het is goed lieverd. Kom maar.” Hij tilde haar voorzichtig bij haar nekvel op en liep in een ferme draf terug naar de nursery. Hij hoopte dat Chivysniff bij de kittens was en als ze dat niet was zou hij snel Coyotepaw ophalen. Ze mocht geen koudje vatten door dit alles, dat ging hij zichzelf nooit vergeven. Ook al wist hij dat hij er alles aan had gedaan. Misschien had hij eerder in actie moeten komen toen hij de schimmen in de verte zag… maar hoe kon hij weten dat het kittens waren geweest. Waarom moest hij altijd alles zo verdraaien dat hij zichzelf er weer de schuld van gaf. Een trillerige zucht verliet zijn bek. Op het tempo die hij aangenomen had was hij zo bij de nursery. “Chivysniff, het is Aurorakit. Ben je er?” Miauwde hij tussen de vacht van de kitten door. Hij liep naar het nest en legde haar tussen haar siblings in.


Cuddeling Bw1MNzOF_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cuddeling DPKsfdL
187
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moon
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Aurorapaw~
BerichtOnderwerp: Re: Cuddeling    Cuddeling Icon_minitimeza 22 feb 2020 - 20:24

Icecream suste haar en het kleine jong tilde haar koppie op en keek met half gesloten oogjes van vermoeidheid naar de flamepoint op. Hij pakte haar ook al snel op. Het was zo koud zonder hem rond haar lijfje. Maar ze was gelukkig al voor een kwart droog al droop er nog steeds rivier water uit haar vachtje waar het nog het natste was. De wind blies gemeen langs de kater op en schroeide haar ruggetje. Al snel schoot een kleine niets uit haar bekkie. Ze zou nog 5 manen nodig hebben om een goede vacht te krijgen voor dit weer wanneer ze nat zou zijn... Of tenminste goed genoeg voor het weer van Leafbare. Gelukkig kwam de warmte al snel al leek het manen te duren. Ze werd neer gelegd en kroop lekker warm tussen de andere in wiens geschrokken gepiep weer klonken in haar oortjes toen haar verkleumde natte lijfje tussen de lekkere warme en droge lijfjes van haar siblings in dook. Zo kreeg ze wel een tepel te pakken en zetten zich vast om heerlijke warme melk door haar keeltje te laten stromen. Ze voelde de warmte rondom en van binnen haar langzaam weer op de juiste temperatuur krijgen.


Cuddeling FpA3Tq4

Hydra - Moonpaw* - Aquamoon - Leafface - Moonflow -  Darktrail - Lionpaw@ -Whiteppool- Aurorapaw - Scarface - Silverlight - Stormlight - Silverflight + - Ambersnare - Crow•
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Cuddeling
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: