elegant rooms. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 elegant rooms.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
elegant rooms. F23a526804ce7dfb772431364c783e9bb8df8de4_128
12
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Littlelion
BerichtOnderwerp: elegant rooms.   elegant rooms. Icon_minitimewo 12 feb 2020 - 15:24

Een diepe vermoeide zucht verliet zijn bek. Jeetje, wat had hij toch een behoorlijke afstand gelegd met zijn korte poten zeg. De kater hield zijn poot langs zijn voorhoofd heen, de 'zweetdruppels' wegvegend. Hij stelde zich misschien een beetje aan, of naja; hij vond van niet. Hij was oprecht erg klein, zover lopen was echt geen pretje voor hem. Hij vond het altijd erg irritant om patrols te lopen, ten eerste hield hij zijn clangenoten niet eens bij. Gelukkig kon hij vandaag zijn rondje alleen afleggen, al was hij wat veder gelopen dan gepland toen hij een prooidier geroken had. Dit bleek uit eindelijk een eekhoorn te zijn maar die was al de boom ingevlucht voor hij überhaupt had kunnen beslissen om het te vangen of niet. Agh, al had hij het geprobeerd hij zou toch niet slagen. Eenkhoorns waren snel en daarbij kon hij amper klimmen met die korte poten van hem. Hij was net een dwerg. Nee, hij was er een. Hah. Hoe kon hij bijna vergeten zijn hoe zijn vader hem altijd genoemd had. Hoe zijn clangenoten en vijanden hem noemde. Dwerg. Tja. Het was ook niet zo dat ze niet gelijk hadden, het was waar, maar dat betekende niet dat het pijn deed. De bruine kater snoof. Zelfs zijn vachtkleur klopte bijna niet. Geen wonder dat zijn familie hem zo haatte. Littlelion liep weer door en stopte toen de grote rots voor zijn neus stond. Zelfs voor de grootste kat van het woud was deze rots enorm, laat dan staan voor hem. Een nadenkende frons kroop op zijn gezicht. Mocht hij ooit Littlestar worden.. hoe zou hij dan daar op moeten komen? Hah. Dat was een grappige gedachten.

+Eveningglow


elegant rooms. Little10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
elegant rooms. KqAMne4h_o
Julia
785
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Eveningglow
BerichtOnderwerp: Re: elegant rooms.   elegant rooms. Icon_minitimedo 13 feb 2020 - 13:23

Ze liep sinds de prophecy vaak nog een extra rondje. Het was niet zo dat het haar verplicht was door Thornstar, maar meer omdat ze zich daar zelf goed bij voelde. Beter een keer te veel, dan een keer te weinig. Het vergde van haar nog wat extra inspanning. Naast haar deputy taken en het trainen van Lionpaw. Toch had het ook zo zijn voordelen, dan kon ze even alleen zijn. Hoefde ze niet volledig op scherp te staan. Ze moest haar omgeving in de gaten houden, maar niet steeds na te denken of ze wel het juiste zei. Helemaal sinds het gesprek met Jaytail liep ze op haar tenen. Ze wilde weten of Rascal echt naar de bergen was gegaan, maar nu de senior warrior haar zo strak in de gaten hield was dat zo goed als onmogelijk geworden. Het irriteerde haar, maakte haar chagrijnig. Waardoor ze alleen nog maar beter op haar woorden moest letten. Ze pikte de geur van een ThunderClanner op, van Littlelion wel te verstaan. Wat deed die kater zo ver? Ze wist dat hij nou niet bepaald van ‘wandelen’ hield. Ze vond hem bij Fourtrees terwijl hij naar boven keek, naar de rots. “Het blijft imposant is het niet?” Miauwde ze en ging naast de ThunderClan warrior zitten. De blik in haar felgele ogen ook op de rots gericht.


elegant rooms. 9WhTs9WP_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
elegant rooms.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: