moira 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 moira

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
moira OuyEXxt
James
204
Actief
"We would say anything just to hear what we want. Right or wrong. Then we lie to be forgiven. We would sell anything just to buy who we're not. Any cost. Oh, we kill our way to heaven."


CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Whitepaw.,
BerichtOnderwerp: moira   moira Icon_minitimedi 18 feb 2020 - 22:15

De spierwitte kater baande zich een weg door de sneeuw. Hoewel hij niet fysiek de sterkste was dankzij zijn aandoening was hij op deze leeftijd toch iets beter tegen de kou bestendigd. Ziekte zou hem snel raken, en zijn mortaliteit was voor altijd een aanwezige gedachte in zijn kop, maar dat kon je niet tegenhouden om in beweging te blijven. En hoewel Whitepaw weinig last had van wat andere nieuwsgierigheid noemde, had hij wel een drang gehad dit vreemde gebied in te gaan. Al was het voornamelijk door de rumoeren over muizen en tam prooi. Tam had nog weinig concept voor hem, dus hij voelde bijna een noodzaak om het te leren kennen, zodat hij wist hoe het eruit zag. Toch wist hij ook dat hij voorzichtig moest zijn hier, waardoor hij zich verstandig genoeg bij de buitenwijken hielt, losstaande huizen die dicht tegen het bos aan stonden. Hij bleef ook voornamelijk in de sneeuw, wetende dat hij even wit als niet witter was dan deze, waardoor hij als een geest door het oppervlak bewoog. Enkel de ademwolken gaven zijn positie vrij. Sluipend liep hij verder tot de geur van een andere kat zijn reukgin bereikte. Meteen drukte hij zich dichter tegen de grond aan terwijl zijn heldere ogen rondzochten naar de eigenaar hiervan. Meer zodat hij dan wist welke kant hij op moest vluchten. Whitepaw was geen type voor confrontatie, vooral niet nu hij buiten zijn groep lag. Instinctief, voorzichtig en onderdanig bleef hij hier zitten. Zijn kleine oortjes aftastend voor geluid heen en weer bewegend.

+ Sirtlan


WHITESTAG
... I'm out of my head. Of my heart and my mind. 'Cause you can run but you can't hide. I'm gonna make you mine. 'Cause I can feel how your flesh now. Is crying out for more
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
moira
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: