Riverclan Ceremony [2-20] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Riverclan Ceremony [2-20]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Pantherstar
StarClan
Riverclan Ceremony [2-20] Bba20rI
Loïs
2050
Actief
'May they sing your names with love and with fury'

CAT'S PROFILE
Age: » 72 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Pantherstar
BerichtOnderwerp: Riverclan Ceremony [2-20]   Riverclan Ceremony [2-20] Icon_minitimewo 19 feb 2020 - 20:13

-- Speelt zich af voor de dood van Butterstar --

Niet bepaald gracieus hees de grote deputy zich op de leaders den. Het werd hoog tijd voor een nieuwe ceremonie. Dit soort zaken stagneerde de laatste tijd een beetje, nu dat Butterstar haar stem kwijt was vielen meer en meer verantwoordelijkheden op zijn schouders. Uiteraard droeg hij deze met liefde voor zijn leider, maar het zorgde ervoor dat bepaalde dingen wat vertraging opliepen. Zoals deze ceremonie, die al een week lang op zich liet wachten.

"Laat alle katten die oud genoeg zijn om zijn of haar eigen vis te vangen verzamelen voor een ceremonie!" De bekende roep galmde door het kamp heen. Rustig wachtte de kater totdat iedereen zich had verzameld, waarna hij de ceremonie begon.

"Allereerst hebben wij drie kittens die oud genoeg zijn om apprentice te worden." Een trotse blik trok door zijn ogen heen. Hij was altijd trots op kittens, of apprentices, of ze nou van zijn kroost waren of niet. "Bitterkit, Cinderkit en Ravenkit, kom maar naar voren." De drie kits kwamen voor zijn neus staan, en één voor één keek hij hen aan, serieus. "Bitterkit, jij hebt de leeftijd bereikt om apprentice te worden, en zal vanaf nu bekend staan als Bitterpaw. Jouw mentor zal Seahawk zijn." Hij wachtte geduldig af tot de twee elkaars neuzen aanraakten, waarna hij zijn blik op naar de volgende kit wendde. "Cinderkit, ook jij bent oud genoeg om apprentice te worden. Jij zult getraind worden door Stormlight." Hij knikte naar de warrior, hij vertrouwde hem om al zijn wijsheid door te brengen op de jonge apprentice. "Ravenkit, vanaf vandaag zal jij als Ravenpaw door het leven gaan, apprentice van Icecream." Zijn blik trok nu wat strenger terwijl hij naar de flamepoint kater keek. De vorige keer dat Panthergrowl hem vertrouwd had met een apprentice was dit goed mis gegaan. Hij zou niet nog zo'n blunder tolereren.

"Dan nu twee mededelingen, fijne mededelingen ook nog," bromde de kater goedgehumeurd. Dat mocht ook wel is deze tijden. "Er zijn twee nieuwe nestjes in Riverclan; het eerste nestje is gevonden door Chivysniff, zij zal de zorg voor hen ook op zich nemen. Voor nu." Dit was iets waar hij namelijk niet achter stond. Het was niet de medicine cat haar taak om dit te doen en hij zou hier nog een discussie over hebben met haar. Daarom was het voor nu. "Dit nestje bestaat uit Northernkit, Greykit, Aurorakit, Nippykit en Snowkit. Mogen zij gezegend zijn door de rivier," sprak hij. "Blueflower en Appleseed hebben ook een kitten gekregen; een dochtertje, Cottonkit. Moge ook zij gezegend zijn."

De kater knikte de kersverse ouders toe met een kleine glimlach, waarna hij met zijn staart tikte. "Dat was de ceremonie. May the river provide."


Riverclan Ceremony [2-20] EHnbxOu        0        Riverclan Ceremony [2-20] 12ADpxX
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Seahawk
StarClan
Riverclan Ceremony [2-20] DPKsfdL
23
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Seahawk
BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremony [2-20]   Riverclan Ceremony [2-20] Icon_minitimewo 19 feb 2020 - 22:22


 Riverclan Ceremony [2-20] Dcqsp1h-62bb60ac-57c8-4938-86a3-b9f52271ce95.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzBiNGM5ZjRhLTc1MTctNDk1ZS1hMmEwLWQ1MmY2ZGI5NzlhNlwvZGNxc3AxaC02MmJiNjBhYy01N2M4LTQ5MzgtODZhMy1iOWY1MjI3MWNlOTUucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0


De oproep van Panthergrowl schalde door het Camp waarop de bruin-witte kater zijn kop draaide en recht in de gele ogen van de Deputy keek. Deze Ceremony was ook niet voor z'n tijd dacht hij en slofte naar het midden van het Camp toe waar hij zich met zijn Clanmates verzamelde. Als eerste werden Bitterkit, Cinderkit en Ravenkit naar voren geroepen en hij volgde hun pootstappen met zijn blauwe ogen. "Bitterkit, jij hebt de leeftijd bereikt om apprentice te worden, en zal vanaf nu bekend staan als Bitterpaw. Jouw mentor zal Seahawk zijn. hoorde hij Panthergrowl miauwen en hij keek even verwonderd. Nog een tweede Apprentice? Hij wrong zich tussen zijn Clanmates door om Bitterpaw te begroetten als zijn leerling. "Bij zonsopgang verwacht ik je buiten de Apprentice Den" miauwde hij koeltjes. Na dit gezegd te hebben maakte hij zijn neus weer los van de Apprentice en ging weer tussen zijn Clanmates zitten om de rest van de Ceremony te volgen. Er waren verder geen ongebruikelijkheden maar wel een paar heugelijke nieuwtjes, zo waren er nieuwe kittens wat nieuw leven betekende. Toen de Ceremony afgelopen was verdween de kater uit het Camp.


Riverclan Ceremony [2-20] Seahaw13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icecream
Catministrator
Riverclan Ceremony [2-20] BVaqYmVp_o
Julia
704
Actief
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Icecream
BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremony [2-20]   Riverclan Ceremony [2-20] Icon_minitimedo 20 feb 2020 - 21:16

Hij stond op toen de stem van Panthergrowl over het kamp schalde. Hij liep naar de groep katten toe en ging op zijn gebruikelijke plekje zitten. Het was grappig om te zien dat iedereen op een gegeven moment toch een beetje een vast plekje had, gewoontedieren. Hij wist dat Shrimpkit en Hermitkit nog even wat langer nodig hadden voordat ze apprentice zouden worden. De verdwijning van Crabkit had hun geen goed gedaan, hun allemaal niet trouwens. Hij was dan ook met stomheid geslagen toen Panthergrowl zijn naam uitsprak. Hij had het niet goedgedaan met Dreampaw. Hij pakte haar trainingen nu wel weer op, tenminste hij deed een poging tot. Zo ver zij dat nog van hem wilde en ze er een weg in wisten te vinden, maar hij had helemaal verkeerd aangepakt. Toch hadden ze alsnog het vertrouwen in hem om Ravenpaw onder zijn vleugels te plaatsen. De strenge blik van de deputy ontging hem niet, maar die had hij verdiend. Hij keek daarom wat schuldbewust naar zijn voorpoten en daarna een beetje gepijnigd weer omhoog. Hij ging het niet nog een keer zo aanpakken, maar of hij perfect was… Hij zette zijn kaken op elkaar en kwam in beweging om Ravenpaw zijn neus aan te kunnen duwen. Ravenpaw, dezelfde naam als één van de verdwenen kittens had gekregen als.. Niet doen Ice, niet doen. Het nestje van Chivysniff kwam ter sprake, waardoor er even een glimlachje om zijn lippen verscheen. Hij ging alles nu beter doen. Alles.

[Tag: Ravenpaw]


Riverclan Ceremony [2-20] Bw1MNzOF_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

CAT'S PROFILE
Age: 20
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Stormlight
BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremony [2-20]   Riverclan Ceremony [2-20] Icon_minitimewo 26 feb 2020 - 23:17

Met zachte pootval kwam Stormlight het kamp binnen met voor de verandering een grote vis tussen zijn kaken inplaatst van de laatste weetjes. Hij had zich de laatste paar dagen meer aan zijn krijgstaken gewijd. Toen hij de prooi op de stapel verse prooi bij legde keek de bengaalse kater even op van de aankondiging van een nieuwe namen ceremonie. Snel stapte hij weg van de stapel en voegde zich bij de rest van de clan. De kittens die hun leerlingentijd in gingen werden op geroepen en aan katten verbonden die hun mentor werden. Zijn naam viel ook en Stormlight stond op. Cinderpaw zou zijn nieuwe leerling worden. Hij boog zijn kop om haar neusje aan te raken. 'Laten we straks nog even over het territorium gaan lopen.' miauwde de goud gevlekte kater voor hij weer ging zitten op zijn plekkie. De rest van de ceremonie af wachtend. Er waren 2 nieuwe nesten waarvan vondelingen. Hm, wie liet er nu kittens achter en dat tijden Bareleaf! Zich nog afvragend wie zo pasgeboren kittens achter zou hebben gelaten zat Storm nog altijd op zijn plek hoewel andere katten van de clan zich opsplitsten voor hun taken of gewoon om te eten of te rusten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Riverclan Ceremony [2-20] UJEuK74
Loïs
66
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✦ 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Celestialpaw
BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremony [2-20]   Riverclan Ceremony [2-20] Icon_minitimeza 29 feb 2020 - 13:51

Pff! Wat stom, weer een ceremonie voorbij waar zij niet opgenoemd werd. De volgende keer zou het haar beurt worden, dat wist ze zeker. Ze was nu al vijf en een half en dan werd het toch echt hoog tijd! Ze had zelfs gedacht dat ze eerder apprentice zou zijn geworden, omdat ze de dochter van de deputy was en zo, maar blijkbaar niet. Wat een teleurstellingen voor de kleine Celestial. Al mokkend keek ze naar alle stomme apprentices met mentoren en bla bla bla. Zij moest ze niet! Dalijk zou het haar beurt zijn en dan zou ze is een poepie laten ruiken!


Riverclan Ceremony [2-20] Celest16
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Riverclan Ceremony [2-20] Y7GRzcT
A
74
Actief
63 IC

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Cinderbird
BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremony [2-20]   Riverclan Ceremony [2-20] Icon_minitimezo 8 maa 2020 - 19:23


"Laat alle katten die oud genoeg zijn om zijn of haar eigen vis te vangen verzamelen voor een ceremonie!" De zwarte kitten spitste haar oren bij het horen van deze woorden. Eindelijk. Ze had een moon langer moeten wachten omdat ze ziek was geworden, waardoor ze dus langer tussen die irritante kittens had vastgezeten. Maar nu was het eindelijk tijd voor de ceremonie waarin ze apprentice mocht worden. Cinderkit voegde zich bij de groep katten en luisterde aandachtig naar wat Panthergrowl te zeggen had. "Allereerst hebben wij drie kittens die oud genoeg zijn om apprentice te worden." Bij deze woorden ging ze al wat rechter zitten. Ze had moeten kijken bij haar drie siblings maar nu was het ook haar beurt. "Bitterkit, Cinderkit en Ravenkit, kom maar naar voren." Netjes liep ze samen met de twee kittens naar voren en ging ze voor de kater zitten. Wat er met de andere kittens gebeurde kon haar niet veel boeien, ze wilde vooral haar nieuwe rang. "Cinderkit, ook jij bent oud genoeg om apprentice te worden. Jij zult getraind worden door Stormlight." Cinderkit gaf een beleefd knikje voor ze zich bij de rest van de katten voegde. Stormlight stond al op haar te wachten. 'Laten we straks nog even over het territorium gaan lopen', sprak de kater nadat ze met hun neusjes tegen elkaar getikt hadden. Cinderpaw gaf een knikje voor ze weer ging zitten en netjes naar de rest van de ceremonie luisterde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Riverclan Ceremony [2-20]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: