ibrat 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 ibrat

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
ibrat OuyEXxt
James
204
Actief
"We would say anything just to hear what we want. Right or wrong. Then we lie to be forgiven. We would sell anything just to buy who we're not. Any cost. Oh, we kill our way to heaven."


CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Whitepaw.,
BerichtOnderwerp: ibrat   ibrat Icon_minitimedo 20 feb 2020 - 19:53

De sleur die het clanleven hem gaf beviel hem als uitermate prettig. Voor hem hoefde de wereld geen verassingen of avontuur te geven, nee liever voor altijd dit. Een afwisseling van jagen en klusjes met daartussen tijd om te slapen of tijd te besteden met zijn clanmates. Al wanneer hij de keuze had besteed hij die tijd enkel met zijn alles; Stagpaw. Langzaam had deze de plek van zijn mentor ingenomen als het ging om zijn adoratie, en op de manier hoe hij iemand kon verhemelen besteedde hij zo veel mogelijk aandacht aan de ander. Maar het mocht niet altijd zo mooi en prettig zijn, bijvoorbeeld nu. De witte kat had net een mooie prooi binnengebracht die hij netjes op de stapel legde, bijna met een uitzonderlijk beleid. Veel van zijn handelingen droegen diezelfde bewustheid, alsof hij bij iedere stap en ademhaling nadacht voor hij ze uitvoerde. Het zorgde voor een geluidloosheid en uitermate sierlijkheid. Vooral nu hij uitgegroeid was en zijn bouw was onthult. Zowel man als vrouw, met lange poten en een lange maar relatief dunne vacht. Hij leek op een hinde en droeg dezelfde behoedzaamheid als een. Het was ook op deze alerte manier hoe hij zijn blik door het kamp heen liet gaan, en uiteindelijk op een bekend figuur liet vallen. Waspsting. Ze had een goede indruk achtergelaten en hij voelde een vreemde behoefte om hun vorige interactie te herhalen. De affectie en warmte van haar handelingen waren hem bij gebleven. Voorzichtig en met zijn hoofd laag, uit respect en zijn natuurlijke onderdanigheid, liep hij naar de oudere kattin toe. “Goedemiddag mevrouw Waspsting” Hij was gestopt met de meeste katten mevrouw of meneer te noemen, maar de platgeneusde kat droeg te veel autoriteit om die verandering hier uit te proberen. “Hoe gaat het met u?” Na een twijfelende en misschien wat onzekere blik ging hij naast haar zitten. Zijn lichaam was misschien gegroeid maar zijn geest leek nog altijd hetzelfde, zelfs na alle maanden.

+ Waspsting


WHITESTAG
... I'm out of my head. Of my heart and my mind. 'Cause you can run but you can't hide. I'm gonna make you mine. 'Cause I can feel how your flesh now. Is crying out for more
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
ibrat
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: