aliferous 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 aliferous

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Whitepaw.,
Member
aliferous OuyEXxt
James
205
Actief
"We would say anything just to hear what we want. Right or wrong. Then we lie to be forgiven. We would sell anything just to buy who we're not. Any cost. Oh, we kill our way to heaven."


CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Whitepaw.,
BerichtOnderwerp: aliferous   aliferous Icon_minitimedo 20 feb 2020 - 20:17

Whitepaw wist in alle eerlijkheid niet goed waarom hij zich op het moment hier bevond. Goed, hij wist wel hoe hij op deze route terecht was gekomen. Hij was achter een eekhoorn aan gerend, een net zo wit als hijzelf. En toen hij pas gerealiseerd hoe camouflage werkte, want het ene moment had hij het beest helder voor zich gezien en na eenmaal knipperen was hij verdwenen. Alsof hij compleet was opgegaan in de sneeuw. Hij wist hierdoor dat hij dit zelf ook moest kunnen, of misschien wel deed zonder het expletief te wensen. Hoe dan ook, die sprint achter het prooidier aan had hem zonder het goed en wel door te hebben weggelokt van zijn territorium. En richtingen waren nooit zijn beste eigenschap geweest. Na een tijdje gelopen te hebben had hij de zwaar beloopte route herkent richting de Fourtrees. Waardoor hij deze maar was gaan volgen. Een meer ervaren kat had vanaf daar meteen de weg naar huis kunnen vinden, maar Whitepaw was maar vier keer eerder hier geweest. En dat was in het middenpunt van heel zijn clan, waarin het niet nodig was geweest om op te letten waar hij heen ging. Maar hij had vertrouwen dat hij zijn weg wel terug kon vinden wanneer hij bij de grote bomen aangekomen was. Dan moest de geur van Shadowclan makkelijk te volgen zijn richting thuis. En alsof het precies zo bedoelt was, was dat ook het moment waarop hij de open vlakte op kwam wandelen. Een die plots een stuk leger en bedreigender aanvoelde nu hij alleen was.

+ open
Terug naar boven Ga naar beneden
Valesong
Member
aliferous Tumblr_pmyqy6rFh91sieiueo1_400
Loïs
11
Actief
Into The Unknown

CAT'S PROFILE
Age: ☼ 18 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Valesong
BerichtOnderwerp: Re: aliferous   aliferous Icon_minitimeza 29 feb 2020 - 14:01

Eerlijk gezegd kwam Valesong hier niet zo graag, als het zonder haar volledige clan was. Dan voelde ze zich plots zo alleen, hoe dramatisch dat dan ook weer klonk. Maar de bomen hier waren zo groot, en ze torende zo hoog boven haar uit, dat ze zich niet helemaal op haar gemak kon voelen. In het gebied van haar clan waren niet al te veel bomen. De verscheidene knotswilgen waren niks in vergelijking met deze grote eikenbomen. Misschien kwamen treurwilgen in de buurt, maar die waren dan tenminste nog mooi; eikenbomen, en al helemaal hoge als deze, riepen bij haar de kriebels op. Dalijk viel er nog ééntje om, zo recht bovenop haar. Dan was ze er honderd procent zeker geweest, en dat was geen fijne gedachte. Waarom ze hier dan toch was? Ze was net klaar met een patrouille, hier op de grens, en ze was uitgenodigd door Pikeclaw om samen wat te gaan drinken bij de rivier. Eerlijk gezegd had ze niet zoveel zin om zo plots en zonder voorbereiding wat met hem te gaan doen, en was ze bovendien niet echt aangetrokken tot hem. Dalijk kreeg hij nog de verkeerde verwachtingen en al dat bij elkaar maakte dat ze hem beleefd afgewimpeld had met het excuus dat ze bij de grens had afgesproken met een andere clangenoot. Toen hij uit eenmaal het zicht gelopen was had ze het op een hollen gezet, en nu was ze hier. Haar blik viel op een jongere kat, die ze niet zo snel herkende. Nadat ze aan de lucht geroken had, kon ze vaststellen dat dit een Shadowclan-apprentice was. Hij leek ook niet helemaal op zijn gemak, als ze zijn lichaamstaal goed inschatte. Hij was best wel schattig, dus miauwde ze om zijn aandacht te trekken. "Hallo?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Whitepaw.,
Member
aliferous OuyEXxt
James
205
Actief
"We would say anything just to hear what we want. Right or wrong. Then we lie to be forgiven. We would sell anything just to buy who we're not. Any cost. Oh, we kill our way to heaven."


CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Whitepaw.,
BerichtOnderwerp: Re: aliferous   aliferous Icon_minitimedo 12 maa 2020 - 19:25

Voorzichtig liet de apprentice zijn blik over het gebied heendwalen. Bewust van hoe vreemd het ineens leek zonder de hele clan om hem heen. Dan hoefde hij niet op te letten op waar ze heengingen en enkel hun leiding te volgen. Maar nu moest hij er zelf over nadenken, zelf keuzes maken. En als er één ding was wat hij niet graag deed was hij zelf beslissingen maken. Nee, de wereld was erop gemaakt voor hem om naar te luisteren. Het lot, Starclan of Stagpaw of hoe het ook wilde noemen had een pad voor hem uitgestippeld van zijn leven tot aan zijn dood. En het was aan hem om deze te volgen. En in een wereld waar er zo veel katten waren die luid waren, die zeiden wat ze dachten en een sterke mening hadden, die zo zeker van hun zaak leken, waarom zou hij daar ooit tegenin gaan? Wat nut moest dat hebben? Hij kon beter degene volgen die het beter wisten. Maar wie wist het nu beter? Nu hij alleen was? Net toen Whitepaw wilde beginnen met deze moeilijke situatie hoorde hij een stem. Zijn oortjes schoten omhoog en hij draaide zijn kopje naar de bron van het geluid. Een poes, en als hij de geur goed had was het een riverclanner. Hij had als kitten het oordeel getrokken dat alle riverclanners mooi waren, en deze viel ook onder dat stereotype. Ze was bruin als het woud met een zwart gezicht, die enkel haar ogen zichtbaarder maakten. Ja, ze was mooi, en nog belangrijker ze leek vriendelijk te zijn. “Hallo mevrouw” antwoorde hij met respect terug, zijn houding laag terwijl hij iets dichterbij kwam. “Weet u misschien de weg terug naar Shadowclan? Als het niet te veel moeite is…” Zijn toon werd langzaam verontschuldigend. Waarvoor? Dat wist Whitepaw zelf ook niet precies.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
aliferous
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: