[01/03/2020] Ceremony March 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 [01/03/2020] Ceremony March

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Indra
Member
[01/03/2020] Ceremony March BBTakD
Bunny
1497
Actief
She was a storm, begging to be understood in a world that loves sunny days.

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Indra
BerichtOnderwerp: [01/03/2020] Ceremony March   [01/03/2020] Ceremony March Icon_minitimezo 1 maa 2020 - 20:11


De sneeuw onder haar pootjes kraakte terwijl ze door het met sneeuw bedekte camp liep. De wereld leek stiller in de sneeuw; alsof alle geluiden doffer waren met een deken erbovenop. Met soepele passen sprong ze bovenop de high rock. Hoewel het weer het soms zo deed lijken, stond de clan niet stil. Katten deden niet aan een winterslaap; al zou dat wel makkelijk zijn, sinds veel prooi dat wél deed.

"Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen bij de High Rock voor een ceremonie!", riep ze de clan bijeen, waarna ze haar groene blik naar beneden richtte om te zien hoe ze zich verzamelden. Ergens gaf het haar een warm gevoel; om te zien hoe de clan als één geheel bij elkaar kwam. En toch was het ook een beetje raar dat het haar stem was die hen opriep. "Leafbare is aangebroken en daarbij komt ook dat prooi steeds schaarser wordt. We zullen de komende tijd dan ook extra aandacht spenderen aan jaagpatrouille's.", begon ze met de ceremonie. Natuurlijk was dit niet hun eerste leafbare, behalve voor de apprentices en de jongste warriors; maar elk jaar opnieuw moesten ze toch extra hard werken om ervoor te zorgen dat iedereen deze moeilijke tijden overleefde.

"Daarnaast zijn er twee apprentices die een nieuwe mentor nodig hebben. Cranepaw en Heatherpaw, kom maar naar voren." Even wachtte ze af terwijl de twee naar voren liepen. "Cranepaw, ik zal jou verder tot moor runner opleiden.", begon ze, waarna de deputy even van de rots sprong om de neus van de apprentice aan te raken, waarna ze weer naar boven klom om de ceremonie te vervolledigen. "Heatherpaw, Bearclaw zal jou verder de kennis voor tunnelers bijbrengen." En ze keek toe hoe het tweetal elkaar ontmoetten. Het was dat er geen andere mentoren beschikbaar waren; maar veel zin had ze niet om Bearclaw een apprentice te geven na de Starclan waarschuwing die Stallionstar haar meegedeeld had. Natuurlijk zou het ook verdacht overkomen als ze hem bewust geen apprentice gaf, en buiten haar en Stallionstar was er voor zover ze wist niemand die van de waarschuwing af wist.. Tenzij meneer de leider zijn mond voorbij gepraat had aan zijn "partner", maar dat was sowieso nog een hele andere discussie.

"Tenslotte heb ik ook nog een paar mededelingen." En nu kwam het minder leuke deel van een ceremonie zoals deze. Hoewel de meeste katten al hadden kunnen rouwen, moest de aankondiging toch gebeuren; het maakte het officiëler, op een bepaalde manier. "Silverflight is vermoord door een Bloodclanner. Moge haar ziel in Starclan rusten." Amberstorm keek op naar de hemel en liet een moment van stilte terwijl de clan rouwde om hun gestorven clangenoot. De warrior was nog veel te jong geweest om te gaan. "Ik wil jullie er nog maar eens op wijzen dat het belangrijk is om te blijven trainen. Apprentices mogen ook zo min mogelijk alleen buiten het camp. Neem een warrior of een andere apprentice mee. Ik wil niet nog meer katten verliezen.", vervolgde ze, en op een bepaalde manier kwam er toch een soort moederinstinct in haar naar boven. Haar clan was haar dierbaarder dan haar familie, hoewel de clan natuurlijk ook een soort familie was - en hoewel ze lang niet door iedereen geliefd werd, deed het pijn elke keer als ze vaarwel moesten zeggen.

"En om positief af te sluiten, Dewberry is bevallen van vier gezonde kittens: Rookkit, Hedgekit, Stallionkit en Bumblekit. Gefeliciteerd!" En met die woorden sprong ze van de high rock.


Lijstje:


[01/03/2020] Ceremony March WpFgCIB
[01/03/2020] Ceremony March 2gxnp75
Terug naar boven Ga naar beneden
Milkypaw
Member
[01/03/2020] Ceremony March Giphy
☾ Rei
118
Actief
"YOU THINK I CAN'T PUT POSTERS UP ON MY OWN?! ....It's upside down, isn't it?"

CAT'S PROFILE
Age: ☾ 16 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Milkypaw
BerichtOnderwerp: Re: [01/03/2020] Ceremony March   [01/03/2020] Ceremony March Icon_minitimeza 7 maa 2020 - 9:33

Er werd een nieuwe ceremonie aangekondigd. Deze werd gegeven door Amberstorm, die nieuwe Windclan deputy waarvan Milkypaw zich nog maar erg vaag kon herinneren hoe deze er precies uitzag. Euh, bruin? Meer wist ze niet meer. Toen er in de ceremonie gesproken werd over aangescherpte jaagpatrouilles, groeide haar interesse. Ze werd dan misschien opgeleid tot tunneler, maar ze wilde zoveel mogelijk voor de clan doen en als er behoefte was aan meer patrouilles, wilde zij uiteraard haar steentje bijdragen. Dit zorgde er dan ook voor dat ze, toen de ceremonie afgesloten werd met een melding over een gruwelijk vermoorde Silverflight en een nieuw nestje, naar de deputy toestapte en haar weg versperde door zo voor haar te staan. Ondanks dat Milkypaw blind was, wist ze precies hoe ze moest lopen, dankzij de vele trainingen van Shatteredice, die haar de eerste moon van hun trainen samen alleen maar geleerd had hoe ze moest navigeren in het kamp. "Amberstorm, ik wil mee op jachtpatrol," miauwde ze zelfverzekerd en vastberaden. Ze moest en zou meegaan!


[01/03/2020] Ceremony March Milkyp14
Terug naar boven Ga naar beneden
Cranepaw.
StarClan
[01/03/2020] Ceremony March DPKsfdL
Cynthia
46
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (7 moons)
Gender: She-cat ♀
Rank:
Cranepaw.
BerichtOnderwerp: Re: [01/03/2020] Ceremony March   [01/03/2020] Ceremony March Icon_minitimevr 13 maa 2020 - 2:18

Ze had een nieuwe mentor nodig nadat haar oude mentor vermoord was door een bloodclanner. Ze kon het zich nog steeds niet helemaal bevatten dat het gebeurd was, maar toch zou ze door moeten gaan. Bij het horen van haar naam stapte ze naar voren toe en haar ogen werden groot voor een moment toen Amberstorm aangaf dat zij haar trainingen over zou nemen. Ze had niet verwacht de deputy als mentor te krijgen! Ze drukte haar neusje tegen die van de poes aan toen deze naar haar toekwam. "Ik zal mijn best doen!" Sprak ze uit. Gezien de deputy haar mentor was zou ze extra haar best moeten doen. Ze wachtte de rest van de ceremonie af, maar zodra Amberstorm de rots af was stapte ze naar haar nieuwe mentor toe. "Wanneer is de eerste training?" Misschien was ze er iets te direct mee om dat meteen te vragen, maar ze was benieuwd wat deze kat haar allemaal zou kunnen leren.


[01/03/2020] Ceremony March BfgfBD
Terug naar boven Ga naar beneden
Heatherpaw.
Member
[01/03/2020] Ceremony March DS6C9dl
Loïs
54
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☆ 11 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Heatherpaw.
BerichtOnderwerp: Re: [01/03/2020] Ceremony March   [01/03/2020] Ceremony March Icon_minitimeza 21 maa 2020 - 21:34

Ze had een mentor, eentje die ze ook wel kon respecteren. Bearclaw was een bekende warrior in de clan, eentje waar men naar opkeek. Ze voelde zich trots dat zij hem als mentor kreeg, al kon ze wel over haar nek gaan toen ze hoorde dat er een nieuwe kitten geboren was die de naam Stallionkit droeg. Met woeste blik keek ze in de richting van de nursery waar de duivel moest liggen. Oh, ze wist wel wat hier gaande was. Nu haar vader niet meer met haar moeder was, ging die met jan en alleman het bed in. Sterker nog, al voordat ze uit elkaar gegaan waren had hij dit gedaan. Daarom was er een kitten naar hem vernoemd, het kon niet anders. Die gore, gore vieze man. Ze haatte hem! Met grote stappen beende ze het kamp uit. by Starclan, wat was dit goor. Dat deze kitten niet van haar vader was, dat wist ze niet. Want de vader van het nest was immers niet bekend.


[01/03/2020] Ceremony March Heathe10
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [01/03/2020] Ceremony March   [01/03/2020] Ceremony March Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[01/03/2020] Ceremony March
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: