The Dog Whisperer 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 The Dog Whisperer

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Orchis
General
The Dog Whisperer Orchis20
m
773
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: The Dog Whisperer   The Dog Whisperer Icon_minitimedo 12 maa 2020 - 18:26


The Dog Whisperer Dd5cjs10

Met een bot in zijn bek huppelde Orchis door de stegen van het Twoleg place. Vandaag had hij tijd genomen om voedsel te zoeken om zichzelf weer wat aan te sterken. Hij werd redelijk zwak van het weinig eten maar het wel harde werken. Graven van een den was toch nog een redelijke opgaven. Hij had gedacht binnen een dag of twee klaar te zijn maar nu begon de dagen wel op te tellen, hij was de tel bijna kwijt. Nu had hij gelukkig redelijk wat succes gehad met zijn zoektocht naar eten. Jagen was bijna geen optie voor hem in de winter, dus moest hij schuimen naar resten. Vandaag had hij in een kliko een grote bot gevonden waar nog wat velletjes vlees aangehangen had. Trots als een pauw huppelde hij nu naar een plekje toe waar hij rustig van zijn maaltijd genieten kon maar het lot had andere plannen. Het geblaf van een hond vulde zijn oren en Orchis rekte zijn gekromde lichaam om langs het muurtje te kijken, daar zag hij al snel het beest in de verte staan.

+ Nef


The Dog Whisperer Halsba12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nef
Member
The Dog Whisperer DPKsfdL
Dodo
22
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: member
Nef
BerichtOnderwerp: Re: The Dog Whisperer   The Dog Whisperer Icon_minitimeza 21 maa 2020 - 20:29Met grote passen liep de kater door de twoleg place. Zijn halsband had nog steeds maar één halsband en zeker wanneer hij naast zijn moeder stond voelde hij zich een beetje een mislukkeling. Haar halsband zat vol die ene tand die hij had gekregen had hij niks voor hoeven doen. Nef bromde wat en sloeg een blikje weg die voor zijn poten lag een zijn klauwen kraste over de tegels onder zijn poten. Al snel liep hij weer verder en sprong hij via een kliko op een bakstenen muurtje. Verzonken in zijn gedachten over hoe hij zijn eerstvolgende hondentand zou verdienen hoorde hij het gegrom van de hond bijna niet. "Orchis?" Vroeg de kater een beetje verbaasd toen hij de kater links van hem zag, denkend dat de ander dat geluid had gemaakt.


The Dog Whisperer Sopret10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orchis
General
The Dog Whisperer Orchis20
m
773
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: The Dog Whisperer   The Dog Whisperer Icon_minitimezo 22 maa 2020 - 17:43


The Dog Whisperer Dd5cjs10

In de verte keek hij oog in oog met een hond. Snel trok de tom zijn kop terug en verborg zich achter het muurtje maar toen zag hij kort in zijn ooghoek een rode lichaam op het muurtje springen. Het was aan de kant van de hond en met gesloten kaken keek hij de andere Bloodclanner aan. Hij noemde zijn naam verbaasd. Orchis schudde zijn kop. Nef was in de buurt van een hond en had dit dus niet door. Zijn snorharen trilde licht. Niet uit angst maar van afwachting. ''ssst..'' Suisde hij tussen zijn tanden door met het bot nog in zijn bek. Hopelijk kon de tom hem wel horen van die afstand maar no way dat hij nu ging roepen van 'pas op!' want dan had hij zeker weten die hond achter hem aan,, enne niet lullig bedoeld hoor..maar liever Nef dan hij.


The Dog Whisperer Halsba12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The Dog Whisperer
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: