How it's going to be 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 How it's going to be

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
How it's going to be UfHwney
Nath
143
Actief
That strong father doesn't tell hist cub, 'Son, stay weak so the wolves can get you.' He says, 'Toughen up, this is reality we are living in.'

CAT'S PROFILE
Age: 18 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Snowleopard
BerichtOnderwerp: How it's going to be   How it's going to be Icon_minitimezo 22 maa 2020 - 0:22

Bloed van de verdwenen clan, Skyclan, stroomde door zijn aderen heen. Het was te zien aan zijn bouw en te merken aan zijn voorliefde voor het beklimmen van bomen. De slanke, gevlekte kater was er dan ook erg goed in. Snowleopard was vast zijn naam geworden omdat de machtige luipaarden er om bekend stonden dat ook zij in bomen klommen. De jonge kater was trots op zijn naam en wilde zijn naam ook eer doen. En zijn vader. De kater bevond zich nu in de Blooming Woods. Nu bareleaf aan zijn einde leek te komen zaten er allemaal knoppen op de takken van de bomen in de Blooming Woods. Snowleopard was bijna vergeten hoe mooi dit bos er uit kon zien. Maar doordat de knoppen nog niet gebarsten waren kon hij nu duidelijk zien dat er een eekhoorn zat op de tak in één van de bomen. Snowleopard spande zijn spieren aan en sprong in de boom er naast. De eekhoorn zat niks vermoedend aan iets te knabbelen terwijl Snowleopard omhoog klom. Zijn spieren bewogen onder zijn lichte vacht terwijl hij zichzelf omhoog hees. Zijn klauwen zaten diep in de barst van de boom en zo stil mogelijk hees hij zichzelf op een dikke tak. De taken ritselde kort, maar nog steeds leek de eekhoorn er niks van te denken. Langzaam sloop de kater over de tak naar voren. De eekhoorn begon zich te wassen en op dat moment zette Snowleopard krachtig af met zijn achterpoten. Hij sprong naar de andere tak, greep naar de eekhoorn terwijl hij zichzelf weer vast klemde met zijn achterpoten. Onhandig hing hij half over de tak met de eekhoorn tussen zijn poten en zijn kaken om het nekje heen geklemd. Hij hees zichzelf terug op de tak en met een beek brak hij het nekje van de eekhoorn. Bedankt Starclan voor deze prooi.

@Nightpool & mijn topics zijn altijd open


How it's going to be 7lOumF9
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
How it's going to be
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Blooming Woods-
Ga naar: