Do you feel it 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Do you feel it

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Warhound
Member
Do you feel it B4uocMP
James
588
Actief
“Please, touch me, I pray”


CAT'S PROFILE
Age: 30 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Warhound
BerichtOnderwerp: Do you feel it   Do you feel it Icon_minitimezo 22 maa 2020 - 13:18

Hij vertelde zich graag dat hij zichzelf meer onder controle had dan dat hij in de afgelopen dagen had ervaren. Zelfs al wist hij met dezelfde nuchterheid te zeggen dat dit hoogswaarschijnlijk niet het geval was. Dit zou vast maar een enkele goede dag zijn, een dal van rust tussen twee hoge pieken van zorgen. Maar goed, soms was jezelf iets voorliegen het beste om te doen. Met die motivatie had hij dan ook een stuk prooi van de stapel gehaald en was deze op zijn gemak aan het eten. Hij had nog niet gejaagd vandaag maar onder tussen was de gemeenschap wel gewend dat hij een teleurstelling was en absoluut ongestuurd. Er was ook geen manier, geen dreigement wat hem kon laten veranderen. En daar zat zijn kracht in. Hoewel hij zeker figuren had in deze clan die hij liever met zich had, was het niet in zijn mogelijkheid om zich eraan te deren mochten ze ooit gescheiden raken. Vaak probeerde hij de illusie van relaties op te houden, zowel voor het oog van andere als voor het moraal van zichzelf. Vreemd hoe een ziel ondanks van diens bewustzijn in hun eigen mogelijkheden nog altijd excuses en leugens naar zichzelf probeerde te vormen. Alsof het mogelijk was tegen jezelf te liegen. De kater zuchtte toen zijn eigen denkwijze hem een steek van hoofdpijn opleverde, waardoor hij maar naar de Nursery keek waar hij zich naast bevond. Hij had zichzelf hier gelegd met het idee dat hij zijn jong nog tegen zou komen, maar op dit moment zou hij wel settelen op ieder verveeld kind.

+ Honorkit


The extreme always seem to make an impression
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Honorpaw
Member
Do you feel it Honor2
Butter
425
Actief
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is to always try one more time."

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Honorpaw
BerichtOnderwerp: Re: Do you feel it   Do you feel it Icon_minitimezo 22 maa 2020 - 22:13

tag:Warhound
he who lives without discipline dies without
honor.
Honorkit mocht dan wel bijna elk hoekje in het kamp gezien hebben, maar dat betekende niet dat het leven op dit moment zou ongemakkelijk moest voelen. De oudere katten hadden allemaal nog emoties die ze nauwelijks onder woorden kon brengen en de jongere katten wilden met het mooie weer wat meer te doen hebben dan enkel zonnen voor de ingang van de Nursery. Waarschijnlijk zou de jonge kitten later met weemoed terug kijken op haar dagen als kitten, waarin alles nog makkelijk was geweest maar nu verveelde de kitten zich waardoor ze zuchtend de Nursery uit gestrompeld kwam. Het leven was saai, en iemand moest er verandering in brengen. Ietwat sloompjes stapte ze dan ook op Warhound af om daarna naast hem neer te ploffen. 'Morgen,' Mauwde ze terwijl een ontsnapte geeuw haar bek verder deed openen en de kitten haar kopje deed schudden.
♥ spenny


Do you feel it Honors13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Do you feel it
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: