You're cute when you're angry 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 You're cute when you're angry

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Warhound
Member
You're cute when you're angry B4uocMP
James
588
Actief
“Please, touch me, I pray”


CAT'S PROFILE
Age: 30 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Warhound
BerichtOnderwerp: You're cute when you're angry   You're cute when you're angry Icon_minitimezo 22 maa 2020 - 13:48

Moed is voorwaarts vluchten. En oh wat voelde hij een waarheid in die stelling op het moment. Want deze actie die voor het oog van een ander misschien moedig, maar hoogstwaarschijnlijk enkel idioot kon lijken, was werkelijk enkel een manier van vluchten. Zijn passen waren voorwaarts en waar hij de afgelopen dagen enkel had stilgestaan bij het verleden begon hij nu veel meer te denken over wat hij kon om in beweging te blijven. Niet lichamelijk, maar mentaal. Hoe hij de nare smaak in zijn mond op de een of andere manier kon ontvluchten door weg te gaan van het gebied wiens geur hij droeg. En zo simpel en zo gecompliceerd als dat hadden zijn poten hem over de grens gedragen. Het was niet makkelijk geweest om een route te vinden die zodanig onbewandeld was dat hij niet meteen bij zijn nekvel terug de grens over werd gegooid. Maar juist die uitdaging van patrouilles en jagende warriors ontwijken was voor hem het spel geweest. En uiteindelijk, op het moment dat de zon op het hoogste stond, kwam hij op een plek waar hij zich zodanig op zijn gemak voelde om af te remmen. De graslanden droegen de sterke geur van de windclanners. Maar deze landen, met hoge vruchtdragende grassen? Dit was niet enkel van windclan oh nee. Hier rook hij tweebeen, hier rook hij monster. Dit was evengoed hun land als dat van de clankatten. En dat feit amuseerde hem, trok zijn aandacht en fascinatie. Hierdoor bleef hij hier rondwandelen, benieuwd naar wat het hem allemaal te bieden had. Leeg in zijn borst als altijd maar zijn hersenen werden nu genoeg bezig gehouden om niet aan haar te moeten denken. Want in het riviergebied was zij de enige die rondspookte in zijn kop. De nare smaak kwam terug waardoor hij zijn kop schudde en snel zijn pas vooruit bracht richting het stille monster wat hier stond te wachten. Hij vroeg zich af waarop, maar wetende dat monsters geen antwoorden gaven klom hij met soepele sprongen omhoog. Op de enorme banden, door het open zijraampje en uiteindelijk lag hij daar, heerlijk te zonnen op de motorkap. Vanaf deze hoogte kon hij perfect over de vreemde grassen heenkijken. Ja, hier zou hij nog wel even langer willen blijven.

+ Daintywhiff


The extreme always seem to make an impression
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
You're cute when you're angry
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Maize Field-
Ga naar: