[EVENT] tijd voor geweld 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 [EVENT] tijd voor geweld

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Wolfblood
Deputy
[EVENT] tijd voor geweld Tumblr_p6sdi7UolB1umgtvqo1_640
Kip
1108
Actief
➳ I wasn't born to be soft and quiet, I was born to make the world shatter and shake at my fingertips

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 41 moons strong
Gender: She-cat ♀
Rank: ✘ Deputy
Wolfblood
BerichtOnderwerp: [EVENT] tijd voor geweld   [EVENT] tijd voor geweld Icon_minitimezo 22 maa 2020 - 23:37

[EVENT] tijd voor geweld Dbyufyg-5a1a214a-8dd4-4ab0-ae82-3da045112d6f

Ze trok het niet meer. Sinds het moment dat Beechresin binnen was komen stampen en Acorndust had verteld dat er een oorlog aan kwam, kon ze niet meer stilzitten. Haar hele lichaam was constant gespannen, haar hart klopte staag door in haar keel. Het was zo bizar, die stilte voor de storm. Ze wilde dingen kapot slaan, bijten, schoppen trappen en de hele gore wereld laten zien waar ze wel niet van gemaakt was. Nog twee dagen en dan zou ze iedere shadowclanner laten zien waar haar loyaliteit lag, ze zou haar moeder vermoorden. Ze zou ze allemaal vermoorden. Maar tot dan moest ze de dagen vol maken en gezien stilzitten absoluut geen optie was, moest ze zich dan maar nuttig maken. Na overleg met Acorndust mocht ze een training geven, maar gezien haar naam goddomme nog steeds Wolfpaw was mocht dat natuurlijk niet alleen. Verdomme. Dus moest ze Waspsting op sleeptouw nemen, gezellig. Of misschien eerder andersom, maar goed. Ze had haar plan aan de senior warrior voorgelegd en nadat die akkoord was gegaan begon ze dan maar te kakelen in het kamp. "Luister! Alle apprentices boven de 9 maanden gaan meedoen met een vecht training, dus vreet je voer op en kom dan naar de Burnt Sycamore," kort, krachtig, duidelijk. Heerlijk. Wolfpaw keek nog één keer naar Waspsting voordat ze samen met de senior warrior richting de afgesproken plek begon te lopen. Eenmaal aangekomen bleef ze rustig zitten wachten, zodat ze snel het plan kon vertellen


[HALLO. Vandaag gaan we een leuke vecht training doen met de apprentices boven de 9 maanden, young warriors mogen opzich ook wel. Denk eraan, oorlog staat voor de deur en nu is de tijd om je spierballetjes lekker te kweken. Please doe mee 👁👄👁.]

Ik heb toestemming van Acorndust(cynthia) en Waspsting(Loïs)

[EVENT] tijd voor geweld Daz3cxv-d1e9ee11-a8b3-4f47-8745-378dd99ccf77.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzAwZWQwNzU3LTliNTYtNDQ3Mi1iOWE1LWY4NTE3MTcyZjkzMlwvZGF6M2N4di1kMWU5ZWUxMS1hOGIzLTRmNDctODc0NS0zNzhkZDk5Y2NmNzcuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0


Gods of slaughter's
favorite daughter

Slap Count: 08
Kill Count: 02
Terug naar boven Ga naar beneden
Waspsting
Member
[EVENT] tijd voor geweld 8f3908030c2578c81bf9933458b4cf0fe12d0a03
Rei
607
Actief
Strength of the spirit must be guided. Let me guide and I'll make great warriors.

CAT'S PROFILE
Age: ❝101 Moons ❞
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Waspsting
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] tijd voor geweld   [EVENT] tijd voor geweld Icon_minitimezo 22 maa 2020 - 23:47

Wolfpaw was naar haar toegekomen, en had aangegeven dat ze een training wilde organiseren. Uiteraard was Waspsting hiermee in akkoord gegaan; ze bewonderde het feit dat de apprentice zich zo inzette ondanks alle tegenslagen. Misschien kwam het daar juist wel door. Wasp wist ondertussen wel hoe Wolfpaw in elkaar stak en ze kon zich zo voorstellen dat al deze dingen haar juist meer en meer motiveerden om haarzelf te bewijzen. Het was een vuur wat hard brandde, en met de goede begeleiding zou de apprentice het goed doen. Hopelijk goed genoeg om Acorndust te bewijzen dat ze warrior kon worden, want Waspsting was in het geheim ontzettend aan het rooten voor Wolfpaw. Dus trok ze zichzelf bewust op de achtergrond, en liet ze Wolfpaw het woord doen over de opdracht. De woordkeuze was nogal hard, maar het gaf het idee goed door en het was de Wolfpaw manier van dingen doen. De senior warrior knikte naar de apprentice, ze had het goed gedaan. "Degenen die zonder een geldige reden binnen blijven, kunnen een taakstraf verwachten," sprak ze als toevoeging nog even streng toe, tegen apprentices maar ook tegen de young warriors die meeluisterden. Trainen was nu intens belangrijk, en iedereen moest de nood achter de zaak goed begrijpen. Samen trokken Wasp en Wolf hierna richting de burnt sycamore om hier te beginnen met de training.


Waspsting

if you are the flower bearing honey


than i am your wasp that stings
Terug naar boven Ga naar beneden
Stormsong
Member
[EVENT] tijd voor geweld CFQIrEs
Yanthe
58
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Stormsong
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] tijd voor geweld   [EVENT] tijd voor geweld Icon_minitimema 23 maa 2020 - 0:10

Ze kreeg elke ochtend haar taken van haar mentor. Ook vandaag had ze haar taak gekregen en die had ze met veel plezier uitgevoerd. Ze had de beste prooien uitgekozen en ze naar de elderden gebracht. Ze had een 5-tal grote prooien versleept van de ene kant van het kamp naar de andere kant. Hierna volgde de nursery en de medicine cat den nog. Het was een echte apprenticetaak, die velen liever aan andere overlieten, maar Stormpaw vond dit juist heel leuk. Dan kon ze hier en daar een babbeltje doen en ving ze stukken op van geweldige verhalen die de oudere katten aan de groepjes kittens te vertellen had. Hun verhalen klonken altijd fantastisch. Ze was even zoet geweest met haar taak en wilde net naar haar mentor gaan voor de volgende taak toen de stem van Wolfpaw door het kamp klonk. Even trok ze met haar oortje bij het horen van de iets oudere poes. Ze was altijd heel direct in haar beeldspraak. Stormpaw daarintegen was een helemaal ander karakter. Ze was zachter en nog heel jong in haar kopje, al kon ze al haar apprenticetaken toch met vlotheid uitvoeren. Na een korte blik op haar mentor te hebben geworpen, sprong ze achter de apprentice en de senior warrior aan. Ze kon maar beter meegaan. Ze konden het allemaal wel gebruiken.


[EVENT] tijd voor geweld NZ4DDSCN_o
Come sing the song of storms tonight
Terug naar boven Ga naar beneden
Darktrail
Member
[EVENT] tijd voor geweld Mini-avatar-Darkpaw
348
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darktrail
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] tijd voor geweld   [EVENT] tijd voor geweld Icon_minitimema 23 maa 2020 - 20:31

Met een geeuw werd hij wakker en stond op uit zijn nest en schudden stukjes mos uit zijn vacht voor Darkpaw het leerlingen hol verliet. Daar rekte hij zich net uit toen de stem van Wolfpaw over het kamp galmde. Na zich even uit gerekt te hebben trippelde Dark zich in haar richting eens kijken wat ze te vertellen had. Een training voor oudere leerlingen? Hm goed. Waspsting ging ook mee doen. okay. Darkpaw sloot zich aan en was benieuwd met wie hij samen zou gaan sparren.


Hydra - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] tijd voor geweld   [EVENT] tijd voor geweld Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[EVENT] tijd voor geweld
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: