A Place of Peace 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 A Place of Peace

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lynxfang
Member
A Place of Peace 29frujn
Doelinstellingen(Aims)
1681
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 75 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lynxfang
BerichtOnderwerp: A Place of Peace   A Place of Peace Icon_minitimewo 25 maa 2020 - 19:27

Lynxfang verliet niet vaak het territorium van de Riverclan, maar toch had hij weer eens de grens overgestoken en had hij zich begeven naar de Fourtrees. Eerst was hij van plan om te kijken bij de Twolegplace, Kittypets waren katten waar hij vaak wel mee kon opschieten, maar gezien de sterke dreiging van de Bloodclan die daar vaak rondhing wou hij het vandaag even wat veiliger spelen. Tenslotte was hij nog niet zo lang genezen van die vossenbijt, hij wou het daar liever even bij laten. Het was een bovendien een stuk gemakkelijker om van de Riverclan bij de Fourtrees te komen. In een rustige draf beliep hij het pad wat naar de vier grote eiken ging, zich verwonderend over dat bomen zo groot konden worden. Natuurlijk, hij kende ze al goed, maar het bleef een indrukwekkend gezicht. Thunderclan was er misschien wel meer aan gewend, hadden zij niet een enorme boom op hun territorium staan? Lynxfang was nou niet de kat om dat te gaan checken, maar misschien kon hij het eens navragen tijdens een Gathering. Dan kon zelfs hij wel even een vriendelijk gezicht tegenover de andere clans op zetten. Eigenlijk was in de loop van de vele manen zijn gedrag wel wat veranderd, hij was minder vijandig dan vroeger. Zelfs tegenover de Thunderclan, waar hij lang een wrok tegen koesterde. Misschien was hij wijzer geworden, had hij geleerd dat zulke gevoelens dragen nergens voor kon helpen. Of hij had andere dingen aan zijn kop. Wie het wist mocht het zeggen. Inmiddels aangekomen wandelde de roestgekleurde Warrior tussen twee van de bomen door, naar het midden waar al hij zo vaak met de andere clans had gestaan. Nu was hij echter alleen. Tenminste, daar leek het er ten minste op. Lynxfang's reukvermogen was nooit zo sterk geweest, dus de aankomende geur van een andere clan was hem eerst niet opgevallen. Het geritsel van bladeren liet hem eerder opkijken. Het was te zwaar voor een klein beest, dus of een andere kat of iets wat hij liever niet tegenkwam. Ook al wist hij niet zeker of hij een andere kat tegen wou komen. Dat lag er aan wat de andere kat voor plannen had. Hij ving een geur op. Shadowclan. Niet van plan om van achteren te besprongen worden, draaide hij zich helemaal om naar waar de Shadowclanner vandaan moest komen. De vacht op zijn rug bleef plat liggen, maar aan zijn houding was te zien dat hij klaar stond voor een gevecht als het zou moeten.

-Poisonivy(dit is voor de BC overname)


A Place of Peace Scherm13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Poisonivy
Member
A Place of Peace DPKsfdL
Chi
27

CAT'S PROFILE
Age: 30 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Poisonivy
BerichtOnderwerp: Re: A Place of Peace   A Place of Peace Icon_minitimedo 26 maa 2020 - 11:25

De zwart met witte kattin had nood aan ademruimte. Daarom had ze gekozen om deze dag verder af te dwalen van het Shadowclan territorium dan dat eigenlijk nodig was. Haar gifgroene ogen keken neutraal voor zich uit terwijl een kille wind over haar rug streek. Haar halflange vacht woei even op, waarna het terug ging liggen en ze haar oren naar voren draaide. Het werd warmer, de dagen duurden langer. Normaliter zouden katten blij zijn, zich verheugen op deze momenten waarop alles beter zou gaan. Maar Tallstar was nog altijd verdwenen en onzekerheid heerste in hun kamp. Ze kon niet achterhalen waarom een Clanleader zijn Clan zo in de steek zou laten. Een zucht verliet haar bekje terwijl ze haar kopje schudde en die gedachtes van zich afzette. Ze kon zich beter focussen op de omgeving. Het dreigement dat de afgelopen Gathering met zich mee had gebracht stond nog altijd zo vers als gisteren op haar hoorstelsel gebrand. Poisonivy wou geen risico's nemen, niet nu de Clan al haar warriors nodig had.
Het duurde niet lang of de Fourtrees kwamen in haar zichtveld. Een opgelucht gevoel borrelde op in haar buik toen ze geen andere levende geest opmerkte. Pas toen ze zich dichterbij waande en een bruine tabby opmerkte, vernauwden haar groene ogen zich. Right, was ze nog niet alleen. De kater draaide zich om en keek haar neutraal aan. Echter sprak zijn houding boekdelen en was hij hier niet om verjaagd te worden. Tot zijn genoegen was ze dat ook niet van plan. Poisonivy was geen brutale of agressieve kat. Ze was naar hier gekomen om de rust op te zoeken, niet om een stoeipartij met een Riverclan kater te houden. Een korte knik werd zijn kant opgestuurd. "En wat brengt jou hier?" vroeg ze, haar wenkbrauw liftende terwijl haar groene blik hem kort bestudeerde.


A Place of Peace ArXxZaQ
appiness is overrated.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lynxfang
Member
A Place of Peace 29frujn
Doelinstellingen(Aims)
1681
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 75 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lynxfang
BerichtOnderwerp: Re: A Place of Peace   A Place of Peace Icon_minitimedo 26 maa 2020 - 19:58

Een zwarte witte poes, met voornamelijk zwart, kwam tevoorschijn. Haar houding was niet dreigend en ze leek er op het eerste gezicht niet uit voor bloed. Lynxfang liet zijn spieren ontspannen, maar bleef natuurlijk wel op zijn hoede."En wat brengt jou hier?" werd aan hem gevraagd. Wel, hier niet speciaal. Hij wou even uit het clangebied en natuurlijk dan niet in een ander clangebied. "Ben hier wat aan het dwalen, altijd achter de River blijven doet mij ook niet goed'' vertelde hij haar tenslotte, nergens omheen draaiend. Twee paar groene ogen die elkaar bekeken. Ze was jonger dan hem, maar tegenwoordig kwam dat wel vaker voor. Lynxfang had echt wel door dat hij niet de jongste meer was. "En jij? Wat brengt jou hier?'' vroeg hij aan de Shadowclanner wiens naam hem nog onbekend was. Ze hadden elkaar vast wel eens ontmoet tijdens een Gathering, maar namen vielen dan niet altijd.


A Place of Peace Scherm13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Poisonivy
Member
A Place of Peace DPKsfdL
Chi
27

CAT'S PROFILE
Age: 30 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Poisonivy
BerichtOnderwerp: Re: A Place of Peace   A Place of Peace Icon_minitimeGisteren om 17:24

De kater antwoordde dat hij aan het dwalen was geweest en dat het niet goed was om altijd achter de rivieren van zijn Clangebied te blijven. Een kleine glimlach verscheen op haar gelaat, welke zich omvormde tot een scheve grijns toen de vraag werd teruggekaatst. "Om dezelfde reden, alleen hebben wij geen rivieren in Shadowclan." miauwde ze, met een onderliggende toon van sarcasme in haar woorden. Ze zuchtte terwijl ze om zich heen keek. De vier grote bomen zagen er nog altijd hetzelfde uit als vroeger. Ze vroeg zich af hoe het was, om ieder seizoen dezelfde routine te volgen zonder dat er invloed was van buitenaf. Het was een saai leven, kon ze zich inbeelden. Maar liever saai dan dat wat ze nu moesten doorstaan? De zwart witte kattin zette die gedachte van zich af en richtte haar gifgroene ogen weer op de bruine kater. "Poisonivy is de naam." vervolgde ze. Als ze een kat tegenkwam, had ze liever dat ze diens naam wist of leerde kennen. Zodat als ze later terugdacht aan deze scenario's, ze een beter beeld van de kat kon plaatsen.


A Place of Peace ArXxZaQ
appiness is overrated.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
A Place of Peace
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: