[01/04/2020] CEREMONY APRIL 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [01/04/2020] CEREMONY APRIL

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
[01/04/2020] CEREMONY APRIL 79e0b5b892cd3413d4d14b3165517b111
Rebecca
3200
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Stallionheart
BerichtOnderwerp: [01/04/2020] CEREMONY APRIL   [01/04/2020] CEREMONY APRIL Icon_minitimewo 1 apr 2020 - 0:02

Stallionstar

Take the risk or lose the chanceNewleaf deed voorzichtig haar intrede en maakte de witte wereld duidelijk dat het tijd was voor een nieuw seizoen. Zwijgend stapte de gevlekte Leader over het grasveld heen dat voor de Tall Rock lag, de meeste katten konden al wel raden waarom hij daarheen liep. Het was tijd voor een Ceremony, een korte deze keer maar toch niet minder belangrijk. De Ceremony was een opsteker voor de Clan en hij had nog wat belangrijk nieuws om zijn Clan te vertellen. Met een paar krachtige sprongen sprong hij op de Tall Rock en liet hij zijn blik over het Camp gaan. Een enkele kat liep al naar het grasveldje voor de steen voordat hij zijn stem verhief. “Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen bij de Tall Rock voor een Ceremony!” miauwde hij luid zodat het tot in alle hoeken van het Camp te horen was.

Katten kwamen al snel naar de Tall Rock toen en hij wachtte nog enkele momenten voordat hij begon. “Er zijn twee Apprentices die wegens omstandigheden vandaag een nieuwe mentor krijgen. Rootpaw en Valiantpaw, kom maar naar voren” miauwde hij en hij knikte de twee Apprentices toe. “Jullie training zal worden voortgezet door Lizardpath, ik vertrouw erop dat ze al haar kennis en kunde aan jullie leert opdat jullie waardige Warriors worden van WindClan” miauwde hij en hij gaf Lizardpath even de kans om haar twee nieuwe Apprentices te begroeten.

“Dan heb ik nog een mededeling, ik ben bij de grenzen geweest en heb daar Crystalshell ontmoet. Zij is de nieuwe Deputy van RiverClan, Panthergrowl heeft Butterstar opgevolgd nadat zij is overleden” miauwde hij waarna hij even stil bleef om deze boodschap te laten inzinken bij zijn Clan. “Verder heb ik geen mededelingen en is hierbij de Ceremony beëindigd ” miauwde hij en sprong van de steen af.


Lijstje:
 [01/04/2020] CEREMONY APRIL JXidV8r
[01/04/2020] CEREMONY APRIL Little_Gorse_trans
Ava & Sig by El4a
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[01/04/2020] CEREMONY APRIL DPKsfdL
Max
9
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Valiantpaw
BerichtOnderwerp: Re: [01/04/2020] CEREMONY APRIL   [01/04/2020] CEREMONY APRIL Icon_minitimeza 4 apr 2020 - 12:11

Zijn ogen waren gefocust op zijn leider, Stallionstar. De jonge kater zag hoe hij over het grasveld heen liep naar de Tall Rock. Hij wist vanuit andere katten dat dit het punt was waarop de leider een ceremonie zou starten. Valiantpaw wist ook dat het nu zijn tijd was voor een mentor en zijn leven te beginnen als apprentice. De jonge kat staarde naar Stallionstar terwijl die zich installeerde voor de Tall Rock voordat hij zijn uitspraak zou beginnen. “Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen bij de Tall Rock voor een Ceremony!” vertelde hij luidkeels. Valiantpaw zag hoe veel katten zich verzamelde bij Stallionstar. De jonge kater wist dat hij elk moment opgeroepen zou kunnen worden nu. Hij begon zichzelf al uitrekkend naar voren te banen toen hij het hoorde. “Er zijn twee Apprentices die wegens omstandigheden vandaag een nieuwe mentor krijgen. Rootpaw en Valiantpaw, kom maar naar voren” Hij hief zijn kop snel omhoog en kwam met een trotse pas richting Stallionstar om plaats te maken terwijl Stallionstar vervolgde. “Jullie training zal worden voortgezet door Lizardpath, ik vertrouw erop dat ze al haar kennis en kunde aan jullie leert opdat jullie waardige Warriors worden van WindClan” Valiantpaw keek erg enthousiast op. Lizardpath word de nieuwe mentor. Daar keek hij erg naar uit. Valiantpaw zat nog vol met blijdschap terwijl hij met zijn ogen over de menigte scande om zijn nieuwe mentor te kunnen zien en begroeten. Zijn nieuwe leven zal vanaf vandaag beginnen.


[01/04/2020] CEREMONY APRIL Vallia10
Narrowpaw - Valiantpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[01/04/2020] CEREMONY APRIL
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: