We're masterpieces 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 We're masterpieces

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Poisonivy
Member
We're masterpieces DcziKBt
Chi
93
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Poisonivy
BerichtOnderwerp: We're masterpieces   We're masterpieces Icon_minitimeza 4 apr 2020 - 11:39

De zwart-witte kattin trippelde geluidloos door het bos. Het was al donker en de maan had zich bovenaan de hemel geplaatst. Een spookachtig licht baande zich een weg door het bladerdak en gaf het gestalte van Poisonivy een zilverachtige glans. Haar gifgroene ogen keken strak voor zich uit. De meeste katten lagen al in hun nest of waren zich aan het voorbereiden om dat te gaan doen. Maar zij had besloten om er nog even op uit te gaan. Ze voelde zich nog niet moe en wist dat het dan een verloren strijd zou zijn om nu te proberen slapen. Dan kon ze zich beter nog van nut maken, niet?
Ze had al een hele afstand overbrugt wanneer ze het geluid van monsters hoorde. Ook de Burnt sycamore kwam in haar zichtveld. Een zachte zucht verliet haar bekje terwijl ze haar tempo deed dalen tot ze uiteindelijk volledig stilstond. Haar blik bekeek de oude eik, welke zijn naam duidelijk eer deed. De kattin nam nog enkele stappen dichterbij en draaide zich vervolgens om. Ze had een geluid gehoord, eentje die niet thuishoorde in het nachtleven van het bos. Het zei haar dan ook dat ze zich niet langer meer alleen bevond. Het was terug stil, spookachtig stil. Daarom dat ze ook niets zei en slechts wachtte tot de andere aanwezigheid zich zichtbaar maakte.

+ Twistedpaw


We're masterpieces VJgtDFi
Terug naar boven Ga naar beneden
 
We're masterpieces
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: