Night time. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Night time.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Hauntpaw,
Member
Night time. DPKsfdL
Freedje
44
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Hauntpaw,
BerichtOnderwerp: Night time.   Night time. Icon_minitimedi 7 apr 2020 - 10:06

De nacht was gevallen, maar Hauntpaw had moeite om in slaap te komen. Hij wist ook niet goed waarom, want het was toch wel een vrij intensieve dag geweest met intense training van zijn vader, maar alsnog kon hij de slaap niet vatten. En Hauntpaw was niet iemand die maar bleef draaien tot hij uiteindelijk in slaap viel. Nee, als hij wakker was, dan liep hij liever ook even naar buiten om een luchtje te scheppen en daarna weer te proberen om in slaap te vallen. En dus ging de donkergrijze tabby naar buiten, zijn blik op de grond gericht zodat hij poten, staarten en lichamen kon ontwijken. Het lukte hem niet helemaal; hij stapte per ongeluk op een staart en zijn blik gleed naar de kat waar deze toebehoorde, maar zo te zien sliep deze gewoon verder en was er niks aan de hand. Hauntpaw deed nu wel iets voorzichtiger aan en bereikte zonder al te veel brokken te maken de buitenplaats. Hij zag dat er een kat op wacht stond bij de uitgang van het kamp, maar deze hield hem niet in het oog en Hauntpaw liep naar het midden van het kamp zodat hij daar kon gaan zitten. Hij liet zijn blik naar de hemel glijden en probeerde aan hand van de posities van te sterren te bepalen hoe veel uur slaap hij nog kon hebben als hij nu toch terug zou gaan. Zijn vader zou straks waarschijnlijk gewoon op hetzelfde vroege uur aan zijn den staan om hem mee te nemen op training, dus misschien was het beter als hij niet al te lang hier bleef.


+ Eerste post voor Ferretpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Night time. DPKsfdL
Dorian
43
Actief
♕Setje made by Kip

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Ferretpaw..
BerichtOnderwerp: Re: Night time.   Night time. Icon_minitimevr 1 mei 2020 - 20:08


Ferretpaw was verzonken in een diepe slaap. Hij wilde alles geven voor zijn trainingen en was dan ook behoorlijk uitgeput geweest aan het einde van de dag. Hij had gehoopt de hele nacht door te kunnen slapen gezien de volgende dag waarschijnlijk niet minder actief zou zijn. Ferretpaw verwachtte al zijn energie nodig te hebben. Helaas voor hem kwam deze wens niet uit. Hij werd op nogal grove wijze uit zijn slaap gehaald doordat er iemand op zijn staart ging staan. Vooralsnog verroerde hij zich niet. Het was waarschijnlijk een foutje geweest en hij wilde de andere niet wakker maken door er een hele heisa van te maken. Maar na een paar keer omrollen lukte het hem maar niet om terug in slaap te vallen. Ferretpaw stond op en sloop zo stilletjes mogelijk naar buiten. Toen hij eenmaal langs de wachten was geslopen kon hij een grijze tabby in het midden van het kamp zien zitten. Was dat… Hauntpaw? Nieuwsgierig naar waarom de tom zo laat nog op was sloop Ferretpaw op hem af. Hij ging zo stilletjes mogelijk naast hem zitten en tikte hem eventjes lichtelijk aan met zijn staart. “Alles oké?” Fluisterde hij.    


Night time. K62wH9a
☾☾☾♖♜♖♜☽☽☽
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Night time.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: