A great time for meeting strangers ain't it 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 A great time for meeting strangers ain't it

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Blossomflower
Member
A great time for meeting strangers ain't it XybOKDe
Sannemander
89
Actief
Blossom by blossom the spring comes


CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Blossomflower
BerichtOnderwerp: A great time for meeting strangers ain't it   A great time for meeting strangers ain't it Icon_minitimedi 7 apr 2020 - 12:47


Een koppige muis had de poes hierheen geleid en tot haar grootste spijt had ze deze moeten laten gaan toen het kleine knaagdiertje zijn holletje net voor de fourtrees was in gedoken. Normaal zou ze hem wel gevangen hebben, vertelde de poes haar schuldgevoel in de hoop dat deze terug zou trekken naar de hellhole waar hij vandaan kwam, maar helaas werkte deze techniek alleen in haar dromen. En daar stond ze dan, met legen poten en vol van schuldgevoel, tussen de vier grote bomen in. Fourtrees, de plek waar de vier clans grensde, een plek waar de poes, buiten vergaderingen om, eigenlijk nooit kwam. Ze wist namelijk niet tot in hoeverre je vriendelijk kon blijven met deze vreemde katten, vriendelijkheid was immers altijd op prijs gesteld...maar niet altijd met katten uit andere clans. De poes zuchtte en wilde zich net omdraaien om de plek te verlaten en zich weer op haar jacht te focussen toen een vreemde geur haar systeem binnenviel. De calico poes keek op, het was shadowclan, for sure. Even keek ze om zich heen om de bron van de geur te vinden, alleen om erachter te komen dat het dichterbij kwam. Zou het onbeleefd zijn? Om nu gouw te vertrekken? Ze wist immers dat de andere kat haar al wel geroken zou hebben... maar wat als deze dat niet had? Dan zou ze gewoon weg kunnen trippelen en doen alsof er niks gebeurd was...oh de twijfel. Maar na enkele minuten was het alweer te laat, ze moest nu wel blijven staan, een zo vriendelijk en warm mogelijke glimlach op haar gezicht...
                                                               +Hauntpaw^^
Terug naar boven Ga naar beneden
 
A great time for meeting strangers ain't it
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: