Only ones and zeros - Pagina 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Only ones and zeros

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
Smokegaze
StarClan
Only ones and zeros - Pagina 2 6GDhOSI
Nathalie
1266
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 55 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Smokegaze
BerichtOnderwerp: Re: Only ones and zeros   Only ones and zeros - Pagina 2 Icon_minitimezo 14 jun 2020 - 1:50

]
Woede is een sterke emotie, het is een afweermechanisme die je beschermt tegen de pijn, verdriet, angst, waar het om gaat. Het voorkomt dat je je er bewust van wordt. Smokegaze wilde geen van alles voelen. Hij wilde niet kwaad zijn, hij wilde niet verdrietig zijn, het wilde geen pijn voelen. Maar hij kon niet niks voelen. Hoe harder hij probeerde te negeren wat er werkelijk aan de hand was, de pijn in zijn hart, hoe sterker het gevoel van woede werd. Afleiding om te gaan jagen was zijn plan, de rol van warrior op zich nemen, de loyale, sterke warrior die hij behoorde te zijn. Riverclan en zijn taken was wat er toe deden. Toch moest hij keer op keer weer tot tien tellen. Zijn bloed kookte, waar een stroom aan tranen zich verscholen achter zijn ogen. Hij haatte dit gevoel, hij voelde zich zwak. Hij keek toe hoe de liefde van zijn leven in een sluiphouding zonk terwijl ze een muis ving. Het beeld van de poes waarvoor hij was gevallen, met die blauwe ogen die hem zo veelbetekenend hadden aangekeken, waarachter zich nu een hele andere poes verschool. Hoe had dit kunnen gebeuren. Succesvol wist Chillybreath de muis te vangen, nam zijn leven, waarna ze heel eervol Starclan bedankte voor zijn leven. Smokegaze snoof. "Ongelooflijk," miauwde hij dan ook. Smokegaze draaide zich vervolgens om en sloeg zijn klauw tegen de dichtstbijzijnde boom. Hij sloeg hard, met uitgestoken nagels en schors versplinterde een beetje, maar zijn nagels ook. Één nagels trok hij hierbij uit zijn hulzen en begon te bloeden. Hij klemde zijn kaken strak op elkaar. "Het ziet er naar uit dat ik terug moet naar het kamp," gromde hij dan ook. Het luchtte op, dat wel. Maar nu mocht een medicine cat naar zijn nagel gaan kijken en mocht hij het uitleggen. Nog een luide grom verliet zijn bek en hij richtte zijn ogen op de lucht. Wanneer stopte het?


Only ones and zeros - Pagina 2 YeIsY95
Only ones and zeros - Pagina 2 PS18GM0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Only ones and zeros - Pagina 2 Tumblr_o6vun6dNKP1vn0ci8o4_400
Bo~
928
Actief
She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
Inside she was an angel
But she never knew she was

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Chillybreath
BerichtOnderwerp: Re: Only ones and zeros   Only ones and zeros - Pagina 2 Icon_minitimedi 23 jun 2020 - 12:16


Alles van wat ze gehoopt dat er over zou blijven, was er niet meer. Het was ijle hoop geweest natuurlijk, hoop dat Smokegaze op z’n minst vrienden met haar kon blijven, maar dat was allemaal weg. Ieder korreltje waar ze op had gehoopt. Waarschijnlijk had ze hem echt dusdanig pijn gedaan, dat hij dit misschien wel nooit meer kon vergeven. En dat snapte ze ook wel. Ze ging het niet ontkennen dat ze hem pijn had gedaan met haar acties. Het haalde alleen niet weg dat ze nog steeds om de kater gaf. Dat ze nog steeds het haatte om hem zo te zien. Het was niet dat ze hem haatte, dat ze niets meer met hem te maken wilde hebben. Het viel haar zwaar. Dus jagen vond ze prima, haar gedachten verzetten. Maar zelfs toen ze een muis ving leek Smokegaze dat niet goed te vinden. ”Ongelooflijk,” klonk er achter haar. Wat, was hij nu boos dat ze een muis had gevangen voor hem? Was dat het? Ze keek even met een lichte frons naar achteren, waarop ze nog net zag hoe hij een klap gaf tegen een dicht bij zijnde boom. En toen bloed haar neusgaten bereikte wist ze dat er iets met die klap geweest was. ”Het ziet er naar uit dat ik terug moet naar het kamp,” klonk er met een grom van de kater af, waarop Chilly de muis op pakte en naar hem toe stapte. ”Wil je dat ik mee ga?” vroeg ze even aan de kater terwijl ze iets met haar oortjes wiebelde. Nog een grom verliet de bek van de kater terwijl hij omhoog keek. Ze wist niet goed wat ze nog meer moest zeggen, hij was boos, hij had het recht om boos te zijn op haar, maar dat betekende niet dat hij er minder blij mee was.


She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
She's seen nothing but the concrete
Yeah the world has left her cold
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Only ones and zeros
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: