A youthful morning 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 A youthful morning

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Blazesong
Deputy
A youthful morning Untitl10
Sannemander
430
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Blazesong
BerichtOnderwerp: A youthful morning   A youthful morning Icon_minitimewo 15 apr 2020 - 16:08


Met pijn in zijn hart verliet de kater zijn nest. De zon had hem er weer is uitgetrokken en hem weer is zijn slaap ontnomen. Waarom moest de zon ook steeds eerder opkomen? Het was alsof starclan hen strafte voor bestaan toen ze besloten dat te laten gebeuren, wat een gekkies. De kater zuchtte en schudde zijn ronde kop gefrustreerd toen hij de warriors den uit glipte en het kamp overliep richting zijn vaste plekte om daar even goed wakker te worden. Het leek wel alsof zijn ogen s'ochtends aan elkaar vast zaten, alsof hij zo lang had geslapen dat spinnen er een web over hadden kunnen weven. Het idee zou niet een gek zijn aangezien het nu ook weer al bijna zonhoog was en de kater altijd als 1 van de eerste zijn nest weer opzocht s'avonds, ook weer iets dat new leaf hem langzaam aan het ontnemen was nu de zonsondergang weer steeds verder op de dag hallo kwam zeggen.  Yep, de dagen werden langer en zo ook zijn pijn, had starclan dan geen medelijden met de arme slaperige hard werkende zieltjes? Even liet de warrior zijn blik over het kamp glijden het was al zo bruisend zo levendig ergens maakte het de kater iets wat vrolijker, hij hield van zijn clan, ere woord maar dat betekende toch niet dat hij zich niet aan hen kon irriteren ieder dag? toch? De kater zuchtte weer en knipperde met zijn ogen om deze te proberen los te krijgen toen plots een kleine verschijning op zijn radar kwam... oh starclan nee ...

+stallionkit


A youthful morning Blaze_zz_
With pace and a fury defiant
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
A youthful morning
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: