Its a hard knock life 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Its a hard knock life

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Blazestar
Moderator
Its a hard knock life 1706e310
Sannemander
912
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 37 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Oppas
Blazestar
BerichtOnderwerp: Its a hard knock life   Its a hard knock life Icon_minitimedo 16 apr 2020 - 19:07

Met een diepe zucht en een gat in zijn hart was de kater gedwongen zijn nest uit geslenterd zoals dit bijna iedere dag ging. Heel de ochtend (misschien een uurtje) had hij gezwoegd en gezweet om maar liefst 1 Starclan verdomme muis te vangen en nog was het niet goed. De kater schudde geërgerd met zijn kop. Nee terug in de tunnels ging hij absoluut niet meer vandaag, ze zouden hem dankbaar moeten zijn voor het harde werk dat hij al geleverd had die dag, het was ook nooit goed. Maar terug naar het kamp gaan kon hij mentaal nog niet aan, al die katten waar hij mee zou moeten dealen. Echt waar hij hield van ze stuk voor stuk maar aan de andere kant vond hij ze het ergste wat Starclan hem ooit had aangedaan.

Met een zucht kwam het stuk chagrijn aan bij de fourtrees, hier zou hij eventjes verantwoordelijkheden kunnen ontlopen, ja dat klonk goed. Met een paar knappe sprongetjes sprong hij het open veld tussen de vier grote bomen op en keek even goed rond voor hij meteen er even bij ging liggen. Hij haatte gatherings, ze waren saai, druk en hij zou veel liever zijn tijd nuttig in zijn nest besteden, lekker uitrusten van al dat 'harde' werk en eventjes genieten van puur niks doen alhoewel hij vaak binnen enkele seconden van liggen al in slaap zou zijn gesukkeld. Plots kwam er een onbekende geur zijn systeem binnen, ah great thunderclan was in de buurt dacht de kater gefrustreerd, daar ging zijn Starclan verdomme rust. Met een boze frons keek hij op naar de vreemdeling die zich na een tijdje vertoonde, oh starclan et was nog een jonkie ook. "Wat moet jij hier?" snauwde de kater geïrriteerd "Geen mentor om te irriteren?" voegde hij er spottend aan toe ...
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Its a hard knock life
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: