Shiver 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Shiver

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Breezesong
StarClan
Shiver TOViWCJ
Cammie
138
Actief

CAT'S PROFILE
Age: > 76 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Breezesong
BerichtOnderwerp: Shiver   Shiver Icon_minitimeza 18 apr 2020 - 2:17


Aah, de plek van vrede. Breezesong kwam hier regelmatig wel even langs, gewoon om van de plek te genieten. De grote bomen en de mooie plek deden haar goed. Toch bracht de plek ook niet leuke herinnering met zich mee, zoals de laatste Gathering. Een rilling liep over haar ruggengraat. Snel draaide ze haar kop om haar haren op haar rug weer plat te likken. Toen ze opkeek zag ze een onbekende RiverClanner. Ze glimlachte en knikte hem vriendelijk toe. 'Goedemiddag.'

+ Lynxfang
Terug naar boven Ga naar beneden
Lynxfang
StarClan
Shiver 29frujn
Doelinstellingen(Aims)
1886
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 92 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lynxfang
BerichtOnderwerp: Re: Shiver   Shiver Icon_minitimezo 19 apr 2020 - 15:58

Hij was er weer, zijn eigen gebied achtergelaten, was hij vertrokken naar de Fourtrees. Waarom eigenlijk? Grappig genoeg kon hij dat niet bedenken. De laatste keer was het om er even tussenuit te gaan, een andere plek zoeken. Nu voelde hij dat niet zozeer. Toch was hij de River overgestoken en op weg gegaan naar de vergaderingplek van de vier clans. Zou hij nu alleen zijn of weer een andere ontmoeten. De kater liep met een rustige pas richting het groepje bomen, maar zodra hij dichtbij genoeg was ving hij een geur op die hem vertelde dat ook dit keer hij niet alleen zou zijn. Laatste keer was het Shadowclan, nu was het Windclan. Even bleef hij stilstaan en keek bedenkelijk. Toch, sinds hij het stuk al gelopen had, besloot hij dat hij nu niet meer terugging. Lynxfang liep tussen de twee bomen door en zag een poes zichzelf likken. Niets beters wetend liep hij maar naar haar toe. Toen ze hem doorhad glimlachte ze naar hem terwijl ze hem groette. Ze was in elk geval vriendelijk. De Windclanner leek rond zijn leeftijd te zijn, hij moest haar vast wel ergens van kennen. Echter had hij al zoveel katten ontmoet, dat haar naam niet bij hem gebleven was. Als hij die al gehoord had. "Gegroet''antwoordde hij terug, zijn stem neutraal.
Terug naar boven Ga naar beneden
Breezesong
StarClan
Shiver TOViWCJ
Cammie
138
Actief

CAT'S PROFILE
Age: > 76 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Breezesong
BerichtOnderwerp: Re: Shiver   Shiver Icon_minitimewo 20 mei 2020 - 0:18


De kater liep op haar af en begroette haar ook. Zijn stem klonk neutraal, maar dat was al goed genoeg voor Breeze. Tegenwoordig kon iedereen zomaar vijandig zijn, en hoewel ze dat snapte met alles wat er gebeurd was, vond ze dat je ook wel gewoon een normale, vriendelijke reactie kon verwachten. Eén kat is immers niet de hele Clan.
'Het is een prachtige dag, niet waar?' miauwde Breezesong met een glimlach. 'Kom je hier wel vaker?' Haar blauwe ogen twinkelde vriendelijk. Ze zocht immers niets achter de vraag, alleen een leuk, gezellig gesprekje.
Terug naar boven Ga naar beneden
Lynxfang
StarClan
Shiver 29frujn
Doelinstellingen(Aims)
1886
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 92 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lynxfang
BerichtOnderwerp: Re: Shiver   Shiver Icon_minitimedo 21 mei 2020 - 23:22

Hij liep dichterbij naar de gevlekte poes, nog wel op zijn hoede voor de zekerheid. Zijn houding was neutraal, maar bereid op een onverwachte aanval. De banden tussen Riverclan en Winclan waren niet al te goed en vertrouwen voor zekerheid te hebben was geen goed idee. De poes merkte op dat het een prachtige dag was. Misschien? Lynxfang lette daar nooit zo op, maar de zon scheen goed en alles was erg groen vandaag. Dat was vast wel wat als een prachtige dag werd gezien. Hij ging zitten terwijl hij knikte. 'Kom je hier wel vaker?' kwam de volgende vraag al. Nu schudde hij zijn kop. ''Nee, al is dit wel al de tweede keer in een korte tijd''beantwoordde hij die vraag. De Gatherings even niet meerekenend. Lynxfang, die op een gepaste afstand van de poes zat, dacht even na over wat haar naam kon zijn. Ze leek bijna even oud te zijn, dus hij was er zeker van dat ze elkaar wel eerder ontmoet hadden op de Gatherings of misschien andere momenten. Of hij had haar naam nooit gehoord of die was hem alweer ontvallen. ''Mijn naam is Lynxfang''stelde hij zichzelf voor, zo kon hij wel haar naam leren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Breezesong
StarClan
Shiver TOViWCJ
Cammie
138
Actief

CAT'S PROFILE
Age: > 76 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Breezesong
BerichtOnderwerp: Re: Shiver   Shiver Icon_minitimezo 24 mei 2020 - 18:07


Ze had wel gemerkt dat de kater op zijn hoede was. Hij had niks te vrezen van haar, maar ze snapte het wel. De band tussen hun twee Clans was niet erg goed, maar hopelijk zou dat niet in de weg staan van gewoon een gezellig gesprekje. De kater schudde zijn kop bij haar vraag. 'Nee, al is dit wel de tweede keer in een korte tijd,' beantwoordde hij. Breeze knikte. 'Ik kom hier ook niet erg vaak eigenlijk. Maar het is wel een mooie plek om even tot rust te komen,' miauwde ze, haar vriendelijke toon en glimlach vasthoudend. 'Mijn naam is Lynxfang,' stelde de kater zich toen voor. Breeze's glimlach werd wat breder. Juist, namen. Ze had geen idee of ze de kater eerder had gezien, maar de naam wist ze dus sowieso niet. Maar het was Lynxfang dus. 'Aangenaam, Lynxfang. Mijn naam is Breezesong.' Ze wist niet of haar naam bij hem een belletje zou laten rinkelen. Ze hadden beide immers al vele katten ontmoet in hun leven.
Terug naar boven Ga naar beneden
Lynxfang
StarClan
Shiver 29frujn
Doelinstellingen(Aims)
1886
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 92 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lynxfang
BerichtOnderwerp: Re: Shiver   Shiver Icon_minitimezo 24 mei 2020 - 23:40


Tot rust komen? Tja, je had hier niet steeds katten om je heen, dus het was vast een mooie plek voor afleiding. Hijzelf kwam er meer om zijn poten te strekken en niet steeds het gevoel te hebben dat hij eens moest gaan jagen of de grenzen checken, want dat kon hier niet. Misschien dat hij dan ook hier voor zijn rust kwam. Toen hij zichzelf voorstelde kreeg hij inderdaad haar naam terug. Breezesong. Hij dacht even na, maar die naam kwam hem niet bekend voor. Hij bleef even stil, zoekend naar woorden om te zeggen. Praten met vreemde was niet zijn beste kant. ''Hoe gaat het?''vroeg hij maar, een logische starter van gesprekken. In zijn eigen clan was praten een stuk gemakkelijker, daar vonden de meesten niet zo erg om een woordje te wisselen met hem. Deze poes was onbekend en maar iets jonger dan hij was. Een kleurige vacht en ogen die niet gemakkelijk te vergeten leken. Waarschijnlijk had hij haar nooit in de ogen gekeken tijdens eerdere ontmoetingen.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Shiver
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: