madame deficit 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 22 °C - 38°C
Het is warm in het woud. In de middag kan het enorm heet worden. Pas op als je kat gevoelig is om te verbranden.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 madame deficit

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Brat
Member
madame deficit QIq5yq0
Sans
4441
Actief
“Something about her is so tempting to look at. Her anger has a childish aura as if she isn’t made of real evil; just a bratty princess playing with her toy fangs.”

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 50 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Brat
BerichtOnderwerp: madame deficit   madame deficit Icon_minitimeza 18 apr 2020 - 23:25

madame deficit LtWE8Fq


Adem in

Neem langzaam de lucht in je op, voel de koude ochtend lucht door je hele lichaam gaan. Laat het je opzwellen, totdat je vol zit. Totdat de maat bijna overloopt

En adem uit

Laat alles uit je lopen, blaas alles uit je lichaam. En voel je voor even, voor een paar seconde. Leeg, leeg van alles dat in je zat. Leeg van alles dat zijn haken in je vlees wisten te krijgen. Leeg van de pijnlijke gedachtes. Leeg van de knagende emoties die aan je ziel vraten.
En herhaal


Brat gleed met haar blik langzaam over het gebied, het was stil. Enkel wat vogels en hun gezang was te horen, hun vreselijke gezang. Brat haatte, het ze verachtte het. Kon ze maar hun stembanden er uitrukken, zodat ze vooral tijd stil waren. En hun liedjes niet meer op andere konden afdwingen. Kon ze maar...De poes draaide haar hoofd toen een nieuwe geur haar neusgaten vulde. Het rook naar verse geur van de rivier. Die alles zou wegspoelen, al het vuile. Ja de rivier zou het schoon maken. Stabiel, of toch altijd aan het veranderen? Brat schudde met haar vacht en draaide met haar oren. Rustig wachtte ze op de kat die spoedig zou naderen. Hopend, dat hun stemmen gecombineerd het gekrijs van de vogels zou overstemmen.THERE ARE THINGS OUT THERE THAT YOUR LITTLE MINDS WILL NEVER COMPREHEND
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lynxfang
StarClan
madame deficit 29frujn
Doelinstellingen(Aims)
1886
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 92 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lynxfang
BerichtOnderwerp: Re: madame deficit   madame deficit Icon_minitimema 20 apr 2020 - 23:14

Nog even en hij kon hier gewoon naar toe verhuizen. Wat precies hem naar deze plek had getrokken, nogmaals, wist hij echt niet. Toch liep hij hier weer, misschien ditmaal alleen. Enkel, al vlug werd het hem onduidelijk dat het weer niet zo was. Een stinkende geur, geen clankat. Hij had het niet vaak geroken, maar hij wist wel wat het was. Hoe durfde een Bloodclanner hier komen? Zijn vacht stond al flink overeind toen hij tevoorschijn kwam. Daar stond die achterbakse vuile Bloodclanner. Een poes, maar wat maakte dat uit. Littekens gaven aan dat ze al waarschijnlijk al flink gevochten had, maar ook hij had de tekens van gevechten overgehouden. "Hoe durf je hier te komen?''spuugde hij naar haar. Konden die katten van Bloodclan niet in hun eigen gebied blijven, als ze al zo nodig moesten bestaan. Zijn groene ogen brandden vol woede. Het was een vrije plek, maar hij hoefde geen Bloodclanner hier zien. Daarvoor was de plek te belangrijk.  


madame deficit Scherm17
Euh, een beetje help hier?:
 
madame deficit I_need10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
madame deficit
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: