I've paid my dues 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 I've paid my dues

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Acornstar
StarClan
I've paid my dues DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: I've paid my dues   I've paid my dues Icon_minitimedi 21 apr 2020 - 15:19

Hij zou waarschijnlijk zelf net zo moeilijk gedaan hebben als ze bij hem aan waren komen kloppen. Dat nam niet weg dat hij steeds meer het gevoel kreeg dat de Windclankatten niet te vertrouwen waren of in ieder geval deze twee niet. Hij vernauwde dan ook zijn ogen instinctief, maar knikte alleen kort voor hij opstond en de den verliet. Als die twee er maar niet te lang over deden, anders was hij zo weg naar Thunderclan. Hij zette zich neer niet al te ver van de leaders den vandaan en liet zijn blik ron het kamp gaan. Ergens was hij benieuwd of een aantal katten gehoord hadden waarom hij hier was, maar dat was moeilijk te zeggen.

[Acorn zit nu buiten de leaders den en dus in het kamp. Vrij voor wcers om op te reageren.]


If you are strong, you'll find responsibility
I've paid my dues 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Milkypaw
Member
I've paid my dues Giphy
☾ Rei
118
Actief
"YOU THINK I CAN'T PUT POSTERS UP ON MY OWN?! ....It's upside down, isn't it?"

CAT'S PROFILE
Age: ☾ 16 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Milkypaw
BerichtOnderwerp: Re: I've paid my dues   I've paid my dues Icon_minitimedi 21 apr 2020 - 15:20

Ach ja, wat kon ze voor zichzelf zeggen. Haar euh, haar gehoor was beter ontwikkelt omdat ze niks zag? In ieder geval was ze niet aan het afluisteren hoor, en zat ze absoluut niet met haar oor tegen de wand van de leaders den. Ze had zichzelf zo klein mogelijk gemaakt, zodat hopelijk niemand haar zag. Een triomfantelijke glinstering stond in haar doffe ogen. Ze kreeg lekker alle informatie mee zo! Nou ja, niet alles. De muur was redelijk dik en ze verstond flarden. Wat ze wel bij elkaar wist te puzzelen was dat Bloodclan Shadowclan had overgenomen en dat de Shadowclan deputy nu katten vroeg om mee te gaan. Haar pootjes begonnen te kriebelen - zij wou mee! Maar haar leiders leken niet helemaal enthousiast te zijn over het idee, en ze kon niet begrijpen waarom. Een kans om te vechten moest je toch aangrijpen met beide poten? Zij was er klaar voor!! Er kwam iemand naar buiten gelopen en aan de geur te ruiken was het de Shadowclanner. Prompt stampte Milky op hem af. "Hé! Ik wil met jou mee, wanneer gaan we?" Haar schrille meisjesstem sneed door het kamp heen en met een grote grijns 'keek' ze naar de ander.


I've paid my dues Milkyp14
Terug naar boven Ga naar beneden
Bearclaw
Member
I've paid my dues Dcd601ba6103a602497cadadc60d3952a69fbf78_128
Oppermark
54
Actief
Maybe I told the Starclan to go fuck themself and came back here to wait for you.

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bearclaw
BerichtOnderwerp: Re: I've paid my dues   I've paid my dues Icon_minitimedi 21 apr 2020 - 15:29

Bearclaw lag languit in het kamp. Na een harde training met zijn apprentices was hij kort pauze gaan nemen in de zon. Het zand die de open plek sierde verwarmde zijn buik en plakte met delen aan zijn pels waar het nat was van de zweet. Hij wou net terug gaan om te jagen tot zijn neus een geur opving in de verte. Er was een Shadowclanner onderweg en ook niet zomaar eentje. Acorndust, de deputy van Shadowclan, kwam binnengebracht door Amberstorm. De tom vroeg ze brommend af wat er speelde. Met een uitrekking van zijn spieren kwam de sterke warrior overeind en stapte langzaam richting de den. Hij hield gepaste afstand, maar spitse zijn oren wel. Het moest belangrijk zijn, niet elke dag kwam een hoge positie van een andere clan op visite. Hij was overigens niet de enige die graag wou weten wat er aan de poot was. Zo waren enkele andere warriors ook wat dichter naar de den geschoven en zat ook een apprentice in de buurt. Haar gehoor was door haar blindheid versterkt en hij twijfelde er niet over dat ze alles hoorde. De tom draaide zijn brede kop toen Acorndust de den uitstapte en buiten ging zitten. Het was ook dezelfde apprentice die er meteen op af ging. Met een wat norse gezicht liep hij naar Milkypaw toe en kneep zijn ogen vragend dicht. Hij liet een nadenkende brom klinken terwijl hij doorkreeg wat er aan de hand was. ''De nieuwe leiding van Windclan staat niet te popelen om hulp aan te bieden aan andere clans.'' Zijn stem was rustig en zacht. ''Maar er zullen altijd warriors beraad staan om te helpen.'' Hij gaf een knik aan de deputy van Shadowclan.


I've paid my dues Bearos3resize
Terug naar boven Ga naar beneden
Condorflower
Member
I've paid my dues Tumblr_n3nnx3uDYv1r00543o1_r4_250
✧ Loïs
82
Actief
"dracaris"

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 20 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Condorflower
BerichtOnderwerp: Re: I've paid my dues   I've paid my dues Icon_minitimedi 21 apr 2020 - 15:36

Ze was moe. Vanmorgen was ze wakker geworden met een misselijkheid die ze niet kon verklaren, maar ze had het geluk gehad dat dit verderop de dag was weggetrokken. Ze was toen wezen jagen, en had twee konijnen gevangen die ze nu terug droeg naar het kamp. Het had haar uitgeput, meer dan normaal, en ergens vroeg ze zich af of ze ziek begon te worden. Misschien lag het aan de wisseling van de seizoenen. Terwijl ze dichterbij het kamp kwam merkte ze vrijwel meteen dat er een Shadowclan geur in de lucht hing. Haar pootjes versnelden zich, maar toen ze het kamp binnen kwam was alles rustig - afgezien van het feit dat de Shadowclan deputy zich in hun midden bevond. Haar prachtige blauwe ogen gleden naar haar man, die in gesprek was met de deputy. Waar waren Stallionstar en Amberstorm? Ze gokte in de leaders den. Dat betekende dat er iets te overleggen viel. Er stonden vraagtekens in haar blik toen ze de woorden van haar man opving. Moest er gevochten worden? Snel voegde ze zich aan zijn zijde, waarbij ze zijn naam miauwde. "Bear?" duidelijk vragend naar een uitleg.
- Sorry dat ik met twee chars inspring! Ik voelde plots inspiratie opborrelen voor Condor dus wou haar toch graag betrekken hierbij ;w;


I've paid my dues Condor15
dracaris
Terug naar boven Ga naar beneden
Stallionheart
Member
I've paid my dues 79e0b5b892cd3413d4d14b3165517b111
Rebecca
3214
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior {Previous Leader}
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Re: I've paid my dues   I've paid my dues Icon_minitimedi 21 apr 2020 - 16:31

Stallionstar

Take the risk or lose the chanceHet besluit stond vast. WindClan zou ShadowClan helpen maar niet in de hoeveelheid die Acorndust vroeg. Met opgeheven kop en krachtige passen liep hij naar buiten en sprong hij de Tall Rock op met een paar sprongen zodat hij kon uitkijken over het Camp. “Laat alle katten oud genoeg om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen bij de Tall Rock” miauwde hij toen luid zodat de laatste slaapkop in de zon ook wakker zou worden.

“Het zal jullie niet ontgaan zijn dat Acorndust in ons Camp is. Hij is hier om hulp te vragen om ShadowClan te bevrijden van BloodClan die hun Camp heeft overgenomen” miauwde hij en trok met zijn snorharen toen er beneden tumult ontstond. “Niet alleen dat is een probleem dat zich momenteel voordoet in ShadowClan. ShadowClan’s Leader Tallstar en Medicine Cat Acefray zijn overgelopen naar BloodClan” vervolgde hij en hij maande de katten tot stilte met zijn staart. “WindClan zal ShadowClan hulp sturen, Amberstorm gaat samen met Shadefeather naar Fourtrees om te helpen. Alleen zij zullen gaan” miauwde hij met klem en een onwrikbare blik. “Katten die gezien worden bij ShadowClan zullen worden beschouwd als Clanverraders en zullen daarvoor dan ook de straf van verbanning ontvangen.” miauwde hij scherp en liet zijn groene ogen over de katten gaan. Ze kenden allemaal de Warrior Code, als ze achter Amberstorm en Shadefeather aan zouden gaan zouden ze de eerste en de dertiende regel van de Warrior code breken. “Moge StarClan je pad verlichten Acorndust” miauwde hij toen met een kort knikje naar de ShadowClan Deputy. Hij zou nog een lange weg hebben om te gaan. Verder viel er niets te vertellen dus sprong hij van de Tall Rock af.

Gelieve Bunny eerst te laten posten!
I've paid my dues JXidV8r
I've paid my dues Little_Gorse_trans
Ava & Sig by El4a
Terug naar boven Ga naar beneden
Indra
Member
I've paid my dues BBTakD
Bunny
1497
Actief
She was a storm, begging to be understood in a world that loves sunny days.

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Indra
BerichtOnderwerp: Re: I've paid my dues   I've paid my dues Icon_minitimedi 21 apr 2020 - 16:56

Amberstorm liep de den uit en spotte meteen een drietal katten die bij Acorndust stonden, maar niet op een wantrouwende manier. Nee, ze leken al net zo gewillig om hem te helpen als ze gevreesd had. De deputy wierp hen alle drie een boze blik en bleef vlak naast de Shadowclan deputy staan, zodat ze niet in het geheim met hem zouden beginnen samenspannen. Haar blik was strak op Stallionstar gericht terwijl die de aankondiging deed, en op het einde moest ze ook nog even haar mond opendoen. "Je hebt Stallionstar gehoord. Niemand anders gaat naar Shadowclan. Een tweede waarschuwing krijg je niet. En vergeet niet: het woord van de clanleider is de warriorcode. Er zal hier verder geen discussie meer rond zijn, onze beslissing is gemaakt.", voegde ze er nog aan toe, want ze wist heel goed dat er anders katten zouden beginnen protesteren. "Ik zal Acorndust nu escorteren naar de rand van ons gebied." En met die woorden liep ze naar de uitgang van het camp, de Shadowclan deputy met zich meewenkend.


I've paid my dues WpFgCIB
I've paid my dues 2gxnp75
Terug naar boven Ga naar beneden
Shadefeather
Member
I've paid my dues VDVBjNZ

Camilla ^^
1226
Actief
eccedentesiast

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor runner
Shadefeather
BerichtOnderwerp: Re: I've paid my dues   I've paid my dues Icon_minitimedi 21 apr 2020 - 18:04


Shadefeather had raar opgekeken toen hij het kamp in gelopen was en daar Acorndust zag zitten. Hij voelde al gelijk dat er iets aan de hand was. De kater was gewond, en als hij zich goed herinnerde was Tallstar verdwenen. Dus... Ja. Dit zag er niet goed uit. De zwarte kater dropte zijn vangsten op de prooistapel en ging een eindje van de Deputy zitten. Waarom zat hij daar buiten? Andere katten gingen op hem af, maar Shade keek om zich heen of hij Stallionstar ergens zag. Die zal vast wel in de Leaders Den zitten, bedacht hij toen.
Zijn vragen werden beantwoord toen Stallionstar en Amberstorm samen de Den uit kwamen. Juist, die hadden zeker vergaderd over... Iets. Hij had geen idee. Maar het zag er allemaal niet uit alsof Acorndust prettig nieuws had gebracht. Zijn beste vriend en Leader sprong op de Tall Rock, waar hij zijn toespraak begon.

De haren op zijn vacht kwamen wat overeind toen hij hoorde dat BloodClan ShadowClan aangevallen had. En bovenal, dat Tallstar én Acefray hen verraden had. Hoe.. Hoe? De volgende woorden deden hem even helemaal in paniek zijn. 'WindClan zal ShadowClan hulp sturen, Amberstorm gaat samen met Shadefeather naar Fourtrees om te helpen. Alleen zij zullen gaan.' Wacht... Wát?! Hij? Híj?? Shadefeather's ogen sperde wijd open van schrik en hij ging ongemakkelijk verzitten. Oh StarClan. Oh jee. Het was ook alleen Amberstorm en hij, anderen zouden verbannen worden. De kater slikte. Jeetje zeg. Even schoot het door zijn kop dat ze meer Warriors moesten sturen om ShadowClan te helpen, en hem maar gewoon hier laten. Hij was toch vreselijk in vechten. Naja, hij kon het wel, maar er waren duidelijk betere Warriors.
Maar die gedachte schudde hij weer van zich af toen Amberstorm sprak. Hij rechtte zijn rug en knikte. Het was een hele eer om uitgekozen te zijn door de Leader en Deputy, om ShadowClan te helpen. Hij zou sterk zijn, en hij zou vechten. Voor zijn Clan, voor zijn Leader. En om natuurlijk ShadowClan te helpen. Maar toch... Hij was er niet helemaal gerust op. Maar als Stallionstar dacht dat hij het kon, dan kon hij het. Toch?


I've paid my dues Xvn0Hyy
Terug naar boven Ga naar beneden
Acornstar
StarClan
I've paid my dues DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: I've paid my dues   I've paid my dues Icon_minitimedo 23 apr 2020 - 15:20

Hij was nog maar amper de den uit of de eerste kat kwam al op hem af. Een apprentice als hij moest inschatten. Ze leek graag te willen helpen, maar dit was niks voor apprentices als hij eerlijk was. Niet veel later volgden er twee warriors en hij knikte kort dankbaar. "Laten we eerst de beslissing afwachten van jullie leider." Als ze zouden besluiten niet mee te helpen, dan was het een ander verhaal wat de warriors individueel zouden doen. Maar dan was het wel duidelijk dat Windclan nooit meer iets van hem zou kunnen verwachten. Als ze niet te vertrouwen waren, dan zouden ze het niet waard zijn. Hij volgde Stallionstar met zijn blik en luisterde naar de woorden die de kater te zeggen had. Het zouden er dus maar twee zijn, waarvan een Amberstorm. Het was iets, maar het voelde nu meer dat ze dit stuurden, zodat ze in ieder geval niet niets stuurden. Shadowclan zal je dankbaar hiervoor zijn." Was het enige dat hij zei voor hij voorzichtig overeind kwam en Amberstorm begon te volgen. Hopelijk zou ze weten naar welke grens hij moest, want dat ging geen Shadowclan zijn.


If you are strong, you'll find responsibility
I've paid my dues 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Routnose
Catministrator
I've paid my dues BXcdW76
Kip
3539
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀51 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: I've paid my dues   I've paid my dues Icon_minitimezo 26 apr 2020 - 12:52

I've paid my dues D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81

Natuurlijk was het haar niet ontgaan dat er een vreemde in hun kamp rondliep. Het was niet de eerste keer dat Shadowclan hier had gestaan, eens toen Tallstar zijn levens was gaan halen waren ze hier ook langs geweest. Het deed haar pijn om te zien hoeveel verslechterd Acorndust was, zijn wonden heftig genoeg om hem voor altijd te tekenen. Voor nu was ze te druk bezig geweest met zowel hem als haar eigen patiënten, waardoor ze er niet echt van had opgekeken dat ze nog niet veel woorden mee had gekregen van wat er speelde. Het besef bleef haar steken: zij was hier om katten te helen, hun om katten naar oorlogen te sturen. Voor goed was ze enkel het gevolg aan het oplappen, zonder ooit inspraak te hebben in de oorzaak van het probleem. Dat deden Medicine cats niet, kennelijk. De poes zuchtte en verplaatste zich naar het midden van het kamp toen Stallionstar het woord nam. Ze kreeg de verduidelijking die ze verwacht had, maar de frons op haar gelaat werd steeds dieper naarmate hij sprak. Onbegrip flitste in haar groene ogen en kort wist ze niet hoe te reageren. Clanverraders? Verbanning? Was het zo slecht om te willen helpen? Ze beet haar kaken hard op elkaar, want hetgeen dat nog wel het meest pijn deed was dat zowel Tallstar als Acefray kennelijk waren overgelopen. Ze had van Tallstars verdwijning afgeweten, Acorndust had het haar in vertrouwen verteld. Maar er moest hier toch een verklaring voor zijn, niet? Beide katten had ze al zo lang gekend, beide waren goede katten... Toch? Routnose nam diep adem en stapte toen naar Stallionstar toe, lichtelijk beledigd in het feit dat haar raad niet eens was gevraagd. "Stallionstar, ik wil dat je mij ook naar Shadowclan laat gaan," haar stem trilde lichtelijk, ze haatte het om met gezag te moeten spreken. Daar zou ze nooit goed in zijn. "Shadowclan zit zonder volleerde medicine cat en ook Amberstorm en Shadefeather lopen dan gevaar," ze keek achter zich naar Falconpaw en beet twijfelend op haar lip. Het liefst zou ze hem mee nemen, zodat ze hulp had, maar het zou te gevaarlijk zijn. Als hem iets zou overkomen... Oh Starclan. "Laat mij een warrior meenemen om te helpen met mijn kruiden te dragen en bescherming te bieden, Lizardpath en Falconpaw kunnen voor nu de zieken opvangen," sprak ze tegen haar leider. Het was haar taak als medicine cat om katten te helpen, ongeacht de clan. Dat haar hart twee keer zo snel klopte omdat ze barstte van zorgen om Pepperpaw, zou ze niet vertellen. Zachter sprak ze verder tegen haar vriend, enkel voor diens oren bestemd. "Waarom heb je het niet met mij overlegd, Stallion..?"


It is both a blessing and a curse
I've paid my dues 30590612_yVgB0fTiWICp29j
to feel everything so very deeply
Terug naar boven Ga naar beneden
Stallionheart
Member
I've paid my dues 79e0b5b892cd3413d4d14b3165517b111
Rebecca
3214
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior {Previous Leader}
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Re: I've paid my dues   I've paid my dues Icon_minitimewo 29 apr 2020 - 12:17

Stallionstar

Take the risk or lose the chanceAmberstorm zette de woorden extra kracht bij door nogmaals te benadrukken dat er echt niemand het Camp mee uit mocht en er geen discussie zou zijn. Hij wiebelde met zijn gevlekte oren en gaf haar een knikje toen ze aangaf dat ze Acorndust naar de grenzen zou escorteren. Wat dat betrof was daarmee de kous af. "Stallionstar, ik wil dat je mij ook naar Shadowclan laat gaan," hoorde hij ineens de trillende stem van zijn vriendin en Medicine Cat zeggen. Hij draaide zich naar haar om en wenkte haar dichterbij. "Shadowclan zit zonder volleerde medicine cat en ook Amberstorm en Shadefeather lopen dan gevaar," vervolgde ze en hij kneep bedenkelijk zijn ogen toe. Dat was zeker waar maar hij kon haar niet alleen laten gaan naar een plek die waarschijnlijk zou veranderen in een bloedbad. "Laat mij een warrior meenemen om te helpen met mijn kruiden te dragen en bescherming te bieden, Lizardpath en Falconpaw kunnen voor nu de zieken opvangen," vervolgde ze snel en hij dacht na. ShadowClan had inderdaad geen volleerde Medicine Cat meer en er zouden waarschijnlijk veel gewonde katten uit de strijd komen die hulpbehoevend waren. "Ik begrijp dat je taak als Medicine Cat roept" miauwde hij zacht en keek toen in haar groene ogen. "Waarom heb je het niet met mij overlegd, Stallion..?" fluisterde ze toen zacht en hij wenkte haar nogmaals verder uit de menigte om zo wat meer privacy te creëren. "Ik vertrouw ShadowClan voor geen haar, Acorndust legt mij een halfgaar plan voor en ik moet vertrouwen op zijn plan." miauwde hij en voelde een brom in zijn keel ontstaan. "Laten we wachten tot Amberstorm terug is, zij moet hier ook van weten. Laten we in mijn Den op haar wachten" miauwde hij toen kalmer met een wrange glimlach.

OOC: Topic zet zich HIER voort.I've paid my dues JXidV8r
I've paid my dues Little_Gorse_trans
Ava & Sig by El4a
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: I've paid my dues   I've paid my dues Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
I've paid my dues
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: