We're alright today 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 We're alright today

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
We're alright today HY7r0kw
↬ Michelle ↬
39
Actief
Have I gone mad? I'm afraid so.
You're entirely Bonkers.
But I will tell you a secret,
All the best people are.

CAT'S PROFILE
Age: ↬ 9 Moons ↬
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Serpentpaw.
BerichtOnderwerp: We're alright today   We're alright today Icon_minitimeza 25 apr 2020 - 18:59


If you don't know where you want to go,
then it doesn't matter which path you take

Ze knipperde. Nogsteeds niet helemaal gewend aan alles.. Maar ze was beter, toch? Voorzichtig stapte ze het kamp weer in. Haar oortjes iets naar achteren, onderzoekend kijken. Ze wou niet weer die ene kat zien.. maar hij was een clangenoot toch? Ze waren.. een clan? Zachtjes knipperde ze, haar blikveld focussend op een kat die er vriendelijk uit zag.. of tenminste.. niet boos was en hard sprak. Voorzichtig stapte ze de kant van die kat op. Er was zoveel raar in haar hoofd, zoveel gemixt en gehusseld. Niemand die duidelijk sprak, iedereen die haar aansprak alsof ze alles moest weten, maar ze wist niets, helemaal niets.. Dus misschien? Ze slikte en keek nog een keer rond voor ze naar de kattin stapte. Iets in elkaar kruipende toen ze naast haar ging zitten. "H..hallo." Miauwde ze iet wat verlegen. Hopende dat deze kat niet ook van haar zou verwachten dat ze alles wist. Hopende dat deze kat uberhaupt niet haar beste vriendin ofzo was geweest. Stel dat ze haar helemaal moest kennen. Stel dat.. Oh dit was een slecht idee geweest, dit was zo'n slecht idee geweest. Maar terugkrabbelen kon niet meer.. Dus in plaats daarvan staarde ze maar met grote ronde ogen naar de kattin. Hopende dat ze snel zou praten, hopende dat haar stem misschien iets zou klikken in het zwarte gat van haar hoofd.

@Pepperpaw
I'm afraid I can't explain myself,
Because I am not myself, you see?


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pepperpaw
Editor
We're alright today Yx3a1dao_o
Babs
2168
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Pepperpaw
BerichtOnderwerp: Re: We're alright today   We're alright today Icon_minitimeza 25 apr 2020 - 19:23

Pepperpaw tikte wat tegen een muisje aan, ernaar starend met een misselijke uitdrukking op haar gezicht. Ze moest eten, dat wist ze ook wel, maar de hele situatie maakte haar misselijk, maakte haar ongelukkig. Ze wilde maar wat graag het kamp weer uit, weg van hier, vluchten zelfs. Maar dat ging niet. Niet nu Cobra en haar papa hier waren. Haar papa... Pepperpaw keek even zoekend rond, om vervolgens haar ogen weer neer te slaan. Ze had nog niet de kans gehad met hem te spreken maar.. alles leek erop te wijzen dat haar papa daadwerkelijk de clan had verraden.. Ze hief haar hoofd stilletjes toen een kat haar benaderde. Een voorzichtige glimlach verscheen op Pepperpaw's gezicht. "Oh hey Serpentpaw," miauwde ze voorzichtig, wetende dat de katten nog niet zo lang uit de medicine cat den was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
We're alright today HY7r0kw
↬ Michelle ↬
39
Actief
Have I gone mad? I'm afraid so.
You're entirely Bonkers.
But I will tell you a secret,
All the best people are.

CAT'S PROFILE
Age: ↬ 9 Moons ↬
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Serpentpaw.
BerichtOnderwerp: Re: We're alright today   We're alright today Icon_minitimezo 26 apr 2020 - 19:43


If you don't know where you want to go,
then it doesn't matter which path you take

Onzeker. Bang. Zo wordt het genoemd toch. Dat was wat ze er van begrepen had tenminste. Ze slikte even en keek op naar de kat die haar naam uitsprak. Het klonk vreemd in haar oren. Serpent.. Slang.. toch? Zo hadden haar broertjes haar ook genoemd dus dat moest wel haar naam zijn. Ze knipperde een paar keer. Hopende dat de stem nog iets meer aan kon wakkeren in haar maar het liet haar leeg, blanco.

Even opende ze haar mond om iets terug te reageren, maar sloot deze weer wat ongemakkelijk. ”Ehm.. Ik.. Ben lang ziek geweest he?” Dat was veilig.. dat wist ze al. Dat ze de rest van haar leven niet meer wist kon ze niet zo opperen. Stel dat zij voor die kat werkte met zijn slijm en zijn.. Een bibber rolde over haar ruggetje. ”Heb ik.. veel gemist?” Ze hoopte dat deze vraag ok was om te stellen. De miauw van de kat had vreemd maar vriendelijk geklonken. Dus het kon niet zo zijn dat ze een hekel aan elkaar hadden toch.. toch?
I'm afraid I can't explain myself,
Because I am not myself, you see?


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
We're alright today
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: