And everything but sleep. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

  And everything but sleep.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tallshadow
Member
 And everything but sleep. 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: And everything but sleep.    And everything but sleep. Icon_minitimezo 26 apr 2020 - 1:34

Wow. Hij zette nog geen stap op de omgeving van de burnt sycamore, of herinneringen leken zich aan hem op te dringen als poezen in zijn apprenticetijd. Bijna maakte het dat de kater zich weer omdraaide, maar zijn nieuwsgierigheid naar het verleden won de strijd, en met een grimas meer dan een grijns baande hij zich een weg over de vlakte. Het viel hem zwaar, voor zich zien hoe hij hier met Running had getraind. Hoe hij in strijd was geraakt met Eaglepaw. Hoe hij een klimwedstrijd had gehouden en hoe hij hier gelachen had en gehuild. Het deed Tall pijn te denken aan alle verloren gegane katten uit zijn jeugd, hoe weinig er nog over waren en hoe weinig hij ooit weer zou zien. Maar het deed hem nog meer pijn hen te vergeten, dus bleef de kater lopen tot hij bij de stam van de boom was, en een zucht hem ontsnapte. Geen traan, niet meer, maar een zucht voor de verlorenen.

- Coldheart


 And everything but sleep. Os_tal10
#Awesome:

Terug naar boven Ga naar beneden
Kígyó
Member
 And everything but sleep. Giphy
Ema
69
Actief
Welcome to the wild,
no heroes and villains
Welcome to the war,
we've only begun

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Member
Kígyó
BerichtOnderwerp: Re: And everything but sleep.    And everything but sleep. Icon_minitimedi 5 mei 2020 - 12:49

De kater was weer eens op één van zijn wandelingen. Laatste keer dat hij alleen ging, liep dat niet zo goed af. Maar nu de cypers al wat meer zelfvertrouwen had opgewekt, durfde die weer. Zijn bruin met witte poten stapten in grote stappen stilletjes door de plek heen, die hem deed denken aan grijsheden. Normaal was hij altijd koudhartig, om niemand gevend, maar op een moment realizeerde de bruine tabby wel dat die een hele vriendelijke kater kon geweest zijn. Heel zijn leven werd hij beschouwd als koud, niet alleen om temperatuur, ook omdat zijn clangenoten dachten dat hij een hart had van een steen bedekt met sneeuw. De bruine cyperse kater slaakte een grote zucht, merkend dat daar een kater stond. Langzaam trippelde de kater ernaartoe, bijna onhoorbaar en bekeek de stam van die ene boom. Het was hier blijkbaar een emotionele plaats, alleen om te merken dat de Shadowclan leader er maar zielig bij stond. Zijn vader had altijd gezegd dat een koude hart hebben geen optie was, maar zelf kon de dikke kater daar niets aan veranderen. Het was dit, dit en niets meer of minder.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
And everything but sleep.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: