potassium cyanide 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 potassium cyanide

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Orchis
General
potassium cyanide Orchis20
m
795
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: potassium cyanide   potassium cyanide Icon_minitimema 27 apr 2020 - 18:13


potassium cyanide Dd5cjs10
Obey, and go with me; for thou must die.

In zijn bek zat een steel. Een plantensteel om precies te zijn. Er hingen wat blaadjes aan de steel en enkele rode besjes. Ze hadden een scherpe geur maar ook iets aanlokkelijks. Iets.. zoetig's misschien zelfs. Hij vond het een leuk plantje en vroeg zich af wat het deed. Zijn ogen gleden dan ook rond. Op zoek naar een jonge kat dat hij gebruiken kon als proefdier. Zijn staart wiebelde terwijl hij wat rond huppelde in het kamp. Zijn blauwe ogen waren als een havik op zoek naar voedsel.. en ja! daar! daar zat wel iemand die hij gebruiken kon. Zijn snorharen trilde lichtelijk. Hij was enthousiast.  Hij legde de steel met besjes neer en glimlachte. ''voor jou!'' sprak hij blij. In zijn blik was een twinkel te vinden.

- prive


potassium cyanide Halsba12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
potassium cyanide DPKsfdL
Bunny
23
Actief

CAT'S PROFILE
Age:
Gender: She-cat ♀
Rank:
Stellarpaw
BerichtOnderwerp: Re: potassium cyanide   potassium cyanide Icon_minitimedo 14 mei 2020 - 17:20

Stellarpaw liep met hoog opgeheven hoofd door het camp. Hoewel Bloodclan nu "regeerde", wou dat niet zeggen dat ze zich gewoon moesten laten doen; en haar trots was niet iets dat zomaar genegeerd kon worden. Ze was immers de béste en knapste apprentice van heel Shadowclan, beter en knapper zelfs dan Skylarkpaw - hoewel Skylarkpaw wel bijna even knap was als haar, hoor. Maar toch, hoewel ze er bijna exact hetzelfde uitzagen, was zij beter. Plots sprong een lelijke Bloodclanner voor haar neus. Stellarpaw keek op hem neer, ook al was ze eigenlijk wat kleiner dan hem, maar een trotse glimlach verspreidde zich over haar snuitje toen ze zag dat hij haar enkel een gift kwam brengen. Dat was de spirit, inderdaad. Alles voor haar.


potassium cyanide BsDffn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orchis
General
potassium cyanide Orchis20
m
795
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: potassium cyanide   potassium cyanide Icon_minitimevr 15 mei 2020 - 12:23


potassium cyanide Dd5cjs10
Obey, and go with me; for thou must die.

Orchis had zijn cadeautje aan een ‘speciaal uitgezocht persoon’ gegeven. Ze keek hem aan, met een trotse glimlach op haar lippen geplakt. Jezus, die Shadowclanners waren echt te vol van hun zelf. Gelukkig kwam hij met een doel, anders had hij die grijns van haar bek getrokken. De tom greens dan ook terug en knipperde met zijn blauwe ogen toen hij zijn blik weer op de enkele besjes richtte. Het was een stille hint, hij wou dat ze het ging eten. Immers was de tom bezig met nieuwe experimenten en moest hij weten wat sommige dingen deden. Nu was hij niet dom om zelf uit te testen wat sommige effecten waren van sommige plantensoorten en zolang hij in Shadowclan was had hij genoeg proefkonijnen. “Deze gift is enkel voor de beste katten.” Sprak hij en boog zijn lijf naar voren zodat hij vlakbij de grijze apprentice haar oor zat. “Als je dit eet krijg je namelijk speciale krachten..” Fluisterde de tom. Hij trok zich terug en wipte op zijn teentjes. Zijn snorharen begonnen te trillen van spanning. Hij wou weten wat er gebeuren zal!


potassium cyanide Halsba12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
potassium cyanide
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: