Every heart has a pain 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Every heart has a pain

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Every heart has a pain DPKsfdL
Bunny
169
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Pythongaze
BerichtOnderwerp: Every heart has a pain   Every heart has a pain Icon_minitimedo 30 apr 2020 - 19:00

every heart has a pain:
only the way of expressing it is different.
Fools hide it in their eyes -
brilliants hide it in their smiles.

Pythongaze was bijna bang toen hij de geur van zijn vader opving. Zijn hele lichaam spande aan; zijn klauwen begroeven zich in de aarden grond. Het leek bijna alsof er met elke dag meer de geur van bloed aan de vacht van de ex-medicine cat begon te kleven, zoals die geur van bloed hun hele camp aantastte. Het werd steeds moeilijker voor de blinde kater om de Bloodclanners te onderscheiden van de Shadowclanners. Was er überhaupt een verschil? Waren ze niet allemaal katten? Pythongaze wist niet wat hij ervan moest denken. Hij voelde zich verloren, tastend in het duister. De grote jonge kater stond op en liep met voorzichtige passen in de richting van de geur tot zijn snuitje zachtjes tegen de pluizige vacht van Acefray tikte. Dan pas bleef hij staan; misschien iets te dichtbij. Maar hij voelde de warmte van de grotere kater en dat gaf hem een houvast in deze grote, koude wereld.

+ enkel Acefray


Every heart has a pain BTbZYY
Thanks jamie voor het awesome setje <333
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acefray
Dorpsslet
Every heart has a pain 6rUw8UC
Jamie
4514
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Acefray
BerichtOnderwerp: Re: Every heart has a pain   Every heart has a pain Icon_minitimeza 2 mei 2020 - 12:18

De grijze kater keek op vanuit zijn gedachtes en zorgen bij het voelen van een aanraking. Hij knipperde enkele keren, waarna zijn vermoeide blik verzachtte. Zijn jongen, zijn zoon uit zijn jongste nest. Hij hielt meer van zijn kinderen dan dat hij van het leven zelve hielt, maar sinds kort waren ze ook een pijnlijke herinnering aan de afwezigheid van zijn partner. Aan haar dood. Maar hij kon zich nauwelijks bevatten hoe erg het wel niet voor zijn babies moest zijn. Want die zouden twee ouders verliezen. Acefray zuchtte en duwde zijn snuit terug in de vacht van zijn kind, en trok hem dichterbij in een omhelzing. Hij wilde wat zeggen tegen hem maar hij kon geen woorden vinden. Overspoelt door schuldgevoel, door spijt. Hij had alles gedaan uit liefde maar nu zou hij zijn kinderen verliezen. Hij wilde alleen het beste voor ze, dat ze gelukkig waren en zo konden opgroeien. Maar wat was het juiste om te doen in een situatie zoals dit? Nee, de grote kat wist het allemaal niet meer. Teder likte hij over de pels van de ander en begon hem zo schoon te poetsen, zoals hij altijd had gedaan toen ze enkel nog kittens waren. Python droeg al een warrior naam, maar enkel omdat hem het zicht door Starclan was ontnomen. Misschien zou hij hierdoor ook nooit verblind kunnen worden door liefde zoals zijn vader. "Ik hou van je Python, het spijt me dat alles nu zo lastig is" De bruinkleurige elder was een van de weinige van zijn kinderen die ook verstandelijk veel met hem overeen had, alniet wat serieuzer. Ergens gaf dat hem het gevoel dat dit ook het kind was wat hij het meeste kon steunen.


Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know. Live and die on this day
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Every heart has a pain DPKsfdL
Bunny
169
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Pythongaze
BerichtOnderwerp: Re: Every heart has a pain   Every heart has a pain Icon_minitimezo 3 mei 2020 - 22:34

Zijn vader verontschuldigde zich, al wist Pythongaze niet echt waarom. Maar hij stelde zich geen vragen, hij accepteerde het met een zachte knik. Zijn kin wreef over de zachte vacht van de grotere kater. Even was hij stil; maar hij had het idee dat de stilte niet genoeg meer was. Hij was altijd stil, altijd op de achtergrond, en zie in wat voor chaos zijn hele familie gegleden was. "Ga dan niet weg. Blijf bij ons.", murmelde hij zachtjes. Zijn stem klonk hem bijna vreemd in de oren; hoewel hij wel degelijk sprak, sprak hij zelden zo veel woorden achter elkaar en nog minder vaak zonder dat hem eerst iets gevraagd werd. Misschien had hij gewoon meer tijd nodig, meer tijd om te leren hoe je dit soort dingen moest doen, hoe de wereld werkte. Maar dit waren ongewone situaties, situaties die hij nog altijd niet volledig snapte. Alles zou zo veel simpeler zijn als alles terug ging naar hoe het was. Toen was hij al vaak niet helemaal mee; maar toen wist hij in ieder geval wie er hem voorbij liep en vanwaar de geuren kwamen. Nu voelde hij zich een vreemde in zijn camp en in zijn familie en het gevoel irriteerde hem mateloos.


Every heart has a pain BTbZYY
Thanks jamie voor het awesome setje <333
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Every heart has a pain
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: